- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #26.181
Yüz örtüsü ne ki kız . Eskiler yazma örterdi öyle bişey mi. Sarılık olmasın diye sarı falan. Ben dışarıda arabanın üstüne atmak için XL boy müslin örtüsü aldım. Herşeyde de kullanırım diye.Bu saatte bebek yüz örtüsü bakıyorum :) istediğim bir model var yapan yok etrafımda. Sizler naptınız aldınız mı netten aldıysanız bilgi verirmisiniz yada yaptınız mı kızlar. Ben daha almadım
Ya sarı örtüsünü aldım da bide ayrıca yüz örtüsü alıcam dedı kayınvalide bende modeli gördüm hemen atladım dedim benım aklımda model var onu alıcam die yoksa bende hiç yüz örtüsü fılan almıcaktm.Yüz örtüsü ne ki kız . Eskiler yazma örterdi öyle bişey mi. Sarılık olmasın diye sarı falan. Ben dışarıda arabanın üstüne atmak için XL boy müslin örtüsü aldım. Herşeyde de kullanırım diye.
Biraz inat uğruna almış gibi olucamYüz örtüsü ne ki kız . Eskiler yazma örterdi öyle bişey mi. Sarılık olmasın diye sarı falan. Ben dışarıda arabanın üstüne atmak için XL boy müslin örtüsü aldım. Herşeyde de kullanırım diye.
:):):):40 tane alana ne demeli (ben)yazık etmişim vallahi
Yok canım hepsi aynı ay değil çok şükür o kadarını akıl edebilmişim:):):):
Hepsi ayni ay degildir herhalde:)
Yok canım hepsi aynı ay değil çok şükür o kadarını akıl edebilmişim
Işe yaramıyor doğru +3 mü bilmiyorum ama öyledir bence hamilelikten önce dahiliye hızlı emilen demişti sanırım o dediğin +2 hemen işe yaradı. Doktorlar neden veriyor ki o zamanBen venofer serum taktirdim uc gun arayla toplam 10
Kullandiginiz demir ilaci arti uc ise hic bir ise yaramaz arti iki demir ilaci almaniz lazim
40 tane alana ne demeli (ben)yazık etmişim vallahi
Hormonlar canım hormonlar yoksa eşler aynı davranışlar aynıKızlar bugün eşim bir iki birşey söyledi hani böyle sert de değildi Allah'ım beni aldı bir ağlama gozyaslarima engel olamadım sinirlerim bozuldu gülüyorum esim diyo ki iyi misin kafayı mı yedin ay böyle olan var mı aranızda bende eşimi uyardım maç sitelerine bakicana arada hamile kadın ne hisseder onlara da bak dedim inşallah ilk ve son olur durduk yere ağlamak istemem açıkçası
Ya bebiş kıyafetleri eşiminkiler derken baya vakit geçmiş bebek de dönmüş herhalde baskı yapıyor genelde ağrım tutsa da 20 dk ya geçerdi Dün 1 saat sürdü ayy dedim daha kaç haftalarca böyle mi olucam..Gerekirse oturarak yap niye ayakta duruyorsun o kadar cnm dikkat et artık eskisi gibi değiliz ki geçer inşallah yorgunluktan dir
Bende de var aynı tür :))Biraz inat uğruna almış gibi olucam
Ay bende herseyden cok alanlardanım ama cevremde çok hamile var hepsini yıkamıcam kullanmadıklarım olursa hediye ederim :)
ama insanın da aldıkca alası geliyo kendini tutamıyo halbuki çocuk giyemicek biliyoruz:) ben sanki kendime alıomuş gibi elbiselere fılan bakıorum e kış çocugu ayı tutmuyo fılan beni durduruolar ama insqn kendini o minik kıyafetlere bakınca gerçekten kaybedio çok tatlıllaarr bak şuan bile alasım geldi
Amin inşallahAynen canım her aldığım şeyi bu son diye alıyorum :) artık internette bile bakmıcam kıyafetlere dedim eşime ama reklam çıkıp duruyor önüme görünce dayanamıyorum. Çocuğuma bayramlık almıcaz mı diye 2 takım daha aldım :) Allah giydirmeyi nasip etsin inşallah napalım fazlasını hediye ederiz yada 2. Bebişe kaldırırz.
Ben 3 6 ve 6 9 fazla aldımKızlar kıyafetlerde en çok hangi ay arasını fazla aldiniz
0-3 mu 3-6 mi ?
6-9 ay arası fazla almadim ben zaten yaza denk geliyor kışlık giyemez diye dusundum. Yazlık kıyafetler alırızBen 3 6 ve 6 9 fazla aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?