• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Selam kızlar..herkes iyidir umarm.erken dogum riski olan bebisler de iyidir insaallah acele etmezler dogmak icin. @Medusa85 nasılsın ve okeanoss00 okeanoss00 nasılsınız?
Bende çok merak ettim kızları. Baktım en son 5gün önce girmişler.
İnşaAllah onlar da bebişler de iyidir

Kontrolden çıktım şimdi. Herşey yolundaymış hamdolsun.
Doktora genital temizliği sordum kızlar. Jilet mi ağda mı sakıncalı dedim. Şimdilik makasla kısaltalım, Doğuma yakın jiletle alırsın dedi. Benim lazerli olduğu için az, o yüzden yapabilirsen eldivenle de alabilirsin ama çok uyarmayalım dedi.

Ay doktorlara okadar alıştım ki artık, ne olsa soruyorum çekinmeden :)
Oh çok şükür benimde pazartesi muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada bu dönem baya çatlak oluştu bende sanki kedi tırmalamış gibi:) göğüs altını göbek kısmını yan kısımlar üst bacak böyle küçük küçük kedi tırmıkları gibi ☺️☺️Ama sağlık olsun.

Selam kızlar..herkes iyidir umarm.erken dogum riski olan bebisler de iyidir insaallah acele etmezler dogmak icin. @Medusa85 nasılsın ve okeanoss00 okeanoss00 nasılsınız?
Şimdilik iyiyiz canim tesekkur ederim. Kontrolum var 2 de hayirli haberlerle dönmek nasip olur inşallah.

Aynen canım haklısın benide ablam uyardı aldığım çok seyide geri iyade ettirdi yazık diye kitlikmi var sanki dedi Birgün bir saysana kactane badi almışsın dedi bende daha 20 tane olmuş kiz dedim gülme krizine girdi telefonda
Ben altlı üstlü 0 3 ay için 6 7tane mı ne takım aldım yeter ya iki dakika elimde yıkar asarim kurur sanki ney el kadar bnm ablamda kızdı hemen büyüyor dedi hepsi tertemiz kalır dedi :)

Hormonlar canım hormonlar yoksa eşler aynı davranışlar aynı
Uyuz ya sigara böreği istedi yufka da yapışmış neyi düzgün yapiyon diyor bende anlayın evinde buda yoktu dedim annesi hergun kahvaltı dayiyordu giki çıkmıyordu beni beğenmiyor bide oturup yarım tepsi böreği yedi sonra

Ya bebiş kıyafetleri eşiminkiler derken baya vakit geçmiş bebek de dönmüş herhalde baskı yapıyor genelde ağrım tutsa da 20 dk ya geçerdi Dün 1 saat sürdü ayy dedim daha kaç haftalarca böyle mi olucam..
Geçmişi olsun dönmüştür inşallah benim kızın pek dönmeye niyeti yok gibi napcaz bilmiyorum sezeryandan korkuyorum

Oh çok şükür benimde pazartesi muayenem var sabırsızlıkla bekliyorum.bu arada bu dönem baya çatlak oluştu bende sanki kedi tırmalamış gibi:) göğüs altını göbek kısmını yan kısımlar üst bacak böyle küçük küçük kedi tırmıkları gibi ☺️☺️Ama sağlık olsun.
Sende güzel haberlerle çıkarsın inşaAllah.
Benim de göğüs altı kötü oldu. Korkumdan çok yağlayamıyorum orayı sanırım ondan. Bacakları gözden çıkartmıştım zaten eğilemiyorum nasılsa diye. Göbeğimi hep yağladım, alt kısımda sağda ve solda oluştu bu hafta. Sağlık olsun napalım. Doğumdan sonra kantaron yağı geçiriyor diyorlar bakalım deneyip görcez

Aynen sonra birde bebek var oda ağlamaya başlıyo uyumuyo oturuyo sun onunla sende ağlıyo sun evde ağlayan iki bebek düşün durumlar fena.ben sezeryan a girerken kızım gelir aklıma o anı düşünüp çok ağlıyorum şuanda.ameliyat bu kolay değil hem kendini dusunuyo sun hem içindeki canı hemde arkanda bıraktığın yavrunu psikoloji çökmüş durumda
Ben yegenimle oturup ağlamış insanım ağlıyor diye kendi çocuğuma nasıl olurum ay panik yaparım galiba eşim ikimizi de sustursun o zaman ne diyelim

Geçmişi olsun dönmüştür inşallah benim kızın pek dönmeye niyeti yok gibi napcaz bilmiyorum sezeryandan korkuyorum
Meraklanma canım benim dönmüş ama bunun normali 35. Hafta demişti dr.um erken dönmesinin de kendince zorluğu oluyor bir de dr.a dedim ki normal istiyorum yürüyüş yap der misiniz falan o da dönmüş zaten doğum pozisyonunda gerek yok buna dedi burdan anladığım yürüyüş galiba bu durumu etkiliyor zaten artık yürüyemiyorum bile aşağıda baskı yapıyor

bugun bnmde kontrolum vardi karin cevremiz yine geri:işsiz: cok kafaya takmiyorum ama sinirde olmuyo degilim:) doktora gore sorun yok ince bebek olur sadece dedi boyu onde gidiyo neyseki:) ama kilo olarak 3kiloyu cok gecemem diye dusunuyorum hayirlisi saglikli olsun hepsi insallah

Uyuz ya sigara böreği istedi yufka da yapışmış neyi düzgün yapiyon diyor bende anlayın evinde buda yoktu dedim annesi hergun kahvaltı dayiyordu giki çıkmıyordu beni beğenmiyor bide oturup yarım tepsi böreği yedi sonra
Haklıymışsın o zaman canım ama az biraz hamileliğin de etkisi var bence

Meraklanma canım benim dönmüş ama bunun normali 35. Hafta demişti dr.um erken dönmesinin de kendince zorluğu oluyor bir de dr.a dedim ki normal istiyorum yürüyüş yap der misiniz falan o da dönmüş zaten doğum pozisyonunda gerek yok buna dedi burdan anladığım yürüyüş galiba bu durumu etkiliyor zaten artık yürüyemiyorum bile aşağıda baskı yapıyor
Donmesi için yürümek gerekiyor değil mi bende başlasam iyi olur yürümeye inşallah döner bı an once

Sende güzel haberlerle çıkarsın inşaAllah.
Benim de göğüs altı kötü oldu. Korkumdan çok yağlayamıyorum orayı sanırım ondan. Bacakları gözden çıkartmıştım zaten eğilemiyorum nasılsa diye. Göbeğimi hep yağladım, alt kısımda sağda ve solda oluştu bu hafta. Sağlık olsun napalım. Doğumdan sonra kantaron yağı geçiriyor diyorlar bakalım deneyip görcez
bnm göğüs altım ilk haftalarda çatladı resmen ilk damar zannettim ama çatlak sanırım karnımda henüz yok ama sıcaktan pant lastiği sıkıo diye mi yoksa çatlayacak diye mi bölge bölge kaşınmalar oluo arads

bebek baş aşağı dönünde aşağıya daha öok baskı oluo

Back