• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
Ben ilaç kullanıyorum canım bi tane hap sabah aç karınla

Kızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
Canım iki haftadır bende aynı durumdayım doktorum Gaviscon şurup verdi günde üç defaya kadar yemeklerden sonra kullanabilirsin dedi ondan sonra rahatladım biraz yoksa bu mide ve boğazımın yanmasi öldürecekti beni :(

Rennie surup kullaniyorum ben tadi kotu ama ictikten 5 10 dk snra ise yariyo hemen

Onu sormak hic aklima gelmedi canim:/ama ust sinirdaymis
Elinde kagit varsa bakabilirsin. Benim gecen hafta 7.38 cikmisti, bu hafta 32. Hafta eapoeunu almaya gitrigimde 7.95 gayet iyi dedi. Nette arastirdigim kadariyla 2-8 arasi normal kabul ediliyormus ve 32. Haftada en ust sinira ulasip daha artmiyormus. Sanirim bu 2-8 arasi haftalara gore belirleniyor...

Selam kızlar..herkes iyidir umarm.erken dogum riski olan bebisler de iyidir insaallah acele etmezler dogmak icin. MedusaDarbesi MedusaDarbesi nasılsın ve @okeanoss00 nasılsınız?

Canım iyiyim sağol. Evde istrahat ediyorum. Tuvalet banyo dışında kalkmıyorum. Rahimde daha fazla açılma yok şuan. Dikişler daha fazla açılmayı önlüyor. Olurda tekrar açılma başlarsa kanama olur dedi doktor bu sebeple sürekli tetikteyim. :dua:Kaygım çok... Bele ya da rahim yoluna giren en ufak ağrıda kalbim elimde oluyorum.:110: Gün sayıyorum... Hedefim 35.haftayı görebilmek. Beklemek çok zor.... Ruh halim tam olarak bu görseldeki gibi anlayacağın....
ZEmrbG.jpg

Elinde kagit varsa bakabilirsin. Benim gecen hafta 7.38 cikmisti, bu hafta 32. Hafta eapoeunu almaya gitrigimde 7.95 gayet iyi dedi. Nette arastirdigim kadariyla 2-8 arasi normal kabul ediliyormus ve 32. Haftada en ust sinira ulasip daha artmiyormus. Sanirim bu 2-8 arasi haftalara gore belirleniyor...
Kagidim var ama neresinde yaziyor ki

Genelde gaviskon kullanıyorlar canım. Bir araştır istersen. Eylül annelerinde sık sık bu durumu yaşayanlar var, istersen oraya da bir sor dozunu kulanımını falan. Geçmiş olsun

Genelde gaviskon kullanıyorlar canım. Bir araştır istersen. Eylül annelerinde sık sık bu durumu yaşayanlar var, istersen oraya da bir sor dozunu kulanımını falan. Geçmiş olsun
Sağolun kızlar hepiniz yarın gidip yazdiracagim inşallah dayanılmaz mide yanması yemek yiyesim gelmiyor sanki herşey arttıracak gibi geliyor

Döndüm. Rahim agzinda hunilesme harici kisalma olmuş. Haftaya ciger gelistirici igne vurulacagim 2 doz. Bakalim ne zaman dogacak :) Yine sanci cikti makinede.
Canm cok geçmiş olsun.yüreğin ağzında bekliyorsndr öyle ama gönlünü ferah tut o bebegin nasibi varsa hangi hafta dogarsa dogsun hayata tutunur zaten.ama insaalah ileri haftaları görmek nasil olur.hersey Allahtan canm sen elinden geleni yapyrsn sonucta.insaallah kucağımıza alınca bu stresli günlerimizi unutacaz.bebislerimizin totusuna iki tane şaklatıp karnmdayken ne cok korkuttun beni diyecez.

Back