- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #26.241
Aa madem öyle kendisi çıkarsın benim eşim karışmaz banaBeni tek de yollamıyor bir değişik bir adam benim kocam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa madem öyle kendisi çıkarsın benim eşim karışmaz banaBeni tek de yollamıyor bir değişik bir adam benim kocam
Ben de doğum için istiyorum yürüyüşü ama sıpam dönmezse sezaryan olacak mecburDemek ki çoğumuzun ki boyleymis. Genetik sanirim
Artik gezmeyi gecdim doğum kolay olsun diye yürüyüş için istiyorum çıkmak![]()
Ben ilaç kullanıyorum canım bi tane hap sabah aç karınlaKızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
Canım iki haftadır bende aynı durumdayım doktorum Gaviscon şurup verdi günde üç defaya kadar yemeklerden sonra kullanabilirsin dedi ondan sonra rahatladım biraz yoksa bu mide ve boğazımın yanmasi öldürecekti beniKızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
Kızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
Kac cikmis canim?Kizlar bebeğimin suyu ust sinirdaymis biraz fazlaymis yani boyle olan var mi
Onu sormak hic aklima gelmedi canim:/ama ust sinirdaymisKac cikmis canim?
Elinde kagit varsa bakabilirsin. Benim gecen hafta 7.38 cikmisti, bu hafta 32. Hafta eapoeunu almaya gitrigimde 7.95 gayet iyi dedi. Nette arastirdigim kadariyla 2-8 arasi normal kabul ediliyormus ve 32. Haftada en ust sinira ulasip daha artmiyormus. Sanirim bu 2-8 arasi haftalara gore belirleniyor...Onu sormak hic aklima gelmedi canim:/ama ust sinirdaymis
selam kızlar, bendeMedusaDarbesi seni rüyamda gördüm canım. Hayır olsun inşAllah.. Doğum yapmıştın..
Selam kızlar..herkes iyidir umarm.erken dogum riski olan bebisler de iyidir insaallah acele etmezler dogmak icin.MedusaDarbesi nasılsın ve @okeanoss00 nasılsınız?
Kagidim var ama neresinde yaziyor kiElinde kagit varsa bakabilirsin. Benim gecen hafta 7.38 cikmisti, bu hafta 32. Hafta eapoeunu almaya gitrigimde 7.95 gayet iyi dedi. Nette arastirdigim kadariyla 2-8 arasi normal kabul ediliyormus ve 32. Haftada en ust sinira ulasip daha artmiyormus. Sanirim bu 2-8 arasi haftalara gore belirleniyor...
Döner inş herşeyin bi vakti var son ana kadar da aslında nasıl doğum yapacağımız da belli değil son dakikada olmuyor böyle denilip sezeryana alınan çok arkadaşım olduDarısı benim sıpama döner inş :)
Genelde gaviskon kullanıyorlar canım. Bir araştır istersen. Eylül annelerinde sık sık bu durumu yaşayanlar var, istersen oraya da bir sor dozunu kulanımını falan. Geçmiş olsunKızlar acilen cvb verin mide yanmasına ilaç kullanan var mı hem midem hem boğazım yanıyor dayanamıyorum sabahtan beri öyle yanıyor ki şu içiyorum geçmiyor da Dr mu aramak aklıma gelmedi yarın ariycam ama kullanan var mı ise yarıyo mu
haftasonu bende hep elbiseliyim ama haftaiçi işçilerin içinde geziyorum fabrşkada mecbur pant giyiyorumBen artık pantolon giymiyorum lastiği ne kadar geniş olursa olsun rahat değilim elbise çok rahat oluyor ya
evet tuzlu suyla garagara iyi gelioDis etiniz kaniyormu
Gaviscon kullanabilirsiniz hmilelere tavsiye ediliyor coxuga kesinlikle gecmiyorGenelde gaviskon kullanıyorlar canım. Bir araştır istersen. Eylül annelerinde sık sık bu durumu yaşayanlar var, istersen oraya da bir sor dozunu kulanımını falan. Geçmiş olsun
Sağolun kızlar hepiniz yarın gidip yazdiracagim inşallah dayanılmaz mide yanması yemek yiyesim gelmiyor sanki herşey arttıracak gibi geliyorGenelde gaviskon kullanıyorlar canım. Bir araştır istersen. Eylül annelerinde sık sık bu durumu yaşayanlar var, istersen oraya da bir sor dozunu kulanımını falan. Geçmiş olsun
Canm cok geçmiş olsun.yüreğin ağzında bekliyorsndr öyle ama gönlünü ferah tut o bebegin nasibi varsa hangi hafta dogarsa dogsun hayata tutunur zaten.ama insaalah ileri haftaları görmek nasil olur.hersey Allahtan canm sen elinden geleni yapyrsn sonucta.insaallah kucağımıza alınca bu stresli günlerimizi unutacaz.bebislerimizin totusuna iki tane şaklatıp karnmdayken ne cok korkuttun beni diyecez.Döndüm. Rahim agzinda hunilesme harici kisalma olmuş. Haftaya ciger gelistirici igne vurulacagim 2 doz. Bakalim ne zaman dogacak :) Yine sanci cikti makinede.