• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar merhaba. Bi kaç yazıya denk geldim kafam karıstı hamile iken bikini bölgesine agda yapılmasında bi sakınca var mı

Kızlar hayırlı akşamlar ben bugün annemden 'lavman'diye bir şey duydum doğumdan önce yapıyorlarmış. Duyan var mı benim içim kötü oldu pek hoşuma gitmedi :KK43:
Lavman çok kötü bişe değilki daha önce rahatsızlığımdan dolayı ameliyattan önce vermişlerdi yani hoş bişe olmasada mecburuz☺️

Bu arada günaydın kızlaaar erkenden uyanıyorum artık hergün bir adım daha yaklaştıkça uykulardan da oluyoruz galiba
Rüyamda erkek bebeği gördüm hayırlara vesile olsun ama çok tatlıydı onunla konuşup sevıodum küçücük bişeydi o da tepki olarak gülüyodu. Rüyası bile huzur veriyor. Ama ben hep ruyamda erkek bebek görüyorum neden acaba kızım olacak bilinçaltıysa eğer kız görmem gerek ☺️☺️:anneadayı::emir_bebek:

Bende durduk yere ağlıyorum bazen
Sanırım deşarj oluyoruz :)

Bende agliyorum :KK43: hicbi sorun yokken ufacik bisey bile sinirimi bozuyo esime de bisey demiyorum aglayiveriyorum. Annemle kardesim yanimda 10 gundur bayramdan once de geri doncekler gitcekleri aklima gelince hemen gozlerim doluyo :KK43: bu ruh hali cok cekilmez bisey ne yazikki :KK43:(

Aglama krizleri asil dogum sonrasi tutacakmis laylaylom:)

Hastane cantanizi hasirladiniz mi bakim?
Sonra da oturdum gülüyorum ağladım iyi oldu rahatladım dedim ay kendimi kafayı yemiş gibi hissettim aşırı duygusal oldum eşim de diyor ki herşeyi hamileliği bagliyon sonra napican lohusalık var dedim sonra bebek var alissan iyi olur ben kötü birşey demedim ki diyo :cry::KK42:cok komik şimdi düşününce iç çekerek ağladım :rolleyes:

Her gün tartılıyorum, içini ferah tut kendi rutinimi söyledim canım:KK48:

Çok iyisin canım maşallah, inşallah böyle de devam eder. Senin sonradan ağırlık verdiklerini ben en baştan beri yiyorum bence ondan bu kadar kilo aldım. Benim de ara kanamalarım oldu, daha 1 aydır maşallah hareketlendim onun dışında yatıyordum. Alacağımı aldım zati diye ondan diyorum

Kız bebeği olacak arkadaşlarıma, kız bebek güzelliğini anneden alır anneyi çirkinleştirir diyorlar. yahu ne alakası var, hadi alakası olsa da hamişe söylenir mi bu laf, kız mı bekliyorsunuz demek için daha şık şeyler söylenebilir yani:deli:

Benim ilk hedef 75ti, şimdi 80le doğuma girsem keşke diyorum. Alırken iyi de vermesi fena olacak.

Allah kolaylık versin canım ben evde ayılıp bayılıyorum, çalışanların işi gerçekten çok zor :kızgın: Ben de kaç gündür tuvalete gidişlerim azaldı diyordum meğerse su içmiyormuşum, bugün hatırlatıcı koydum, her içtiğimde tuvaletteydim. İçsek bir türlü içmesek bir türlü

Kuaföre gitsen ya da bana bir kız geliyor, temiz çalışıyor, istersen numarasını verebilirim:KK51: Ben çorap giyerken zorlanıyorum, sen o göbüşle ne işlere kalkışmışsın:skandal: Ağda temiz oluyor en azından 1 ay idare ediyor, inşallah bir sıkıntı çıkmaz da her şey yolunda giderse tarih yaklaştıkça 2-3 haftada 1 toparlatırım diyorum, dr a da yazık:KK48:

Şimdiden hayırlı yolculuklar, inşallah sağ salim varırsınız atarsınız kendinizi anacığının evine, 10 saat araba yolculuğu mu senin mi sürecekti?
Başlarda bir gram bebeğe her şeyi yiyoruz cnm ondan suç bizim hâlbuki çocuk 5. Aydan sonra kilo alıyor benim ablam 5 kilo alıp 3.600 bebek doğurdu dikkat ederek dogumdada hepsi gitti neyse bunlar ders olsun ikinciye inşallah :)

Bu arada günaydın kızlaaar erkenden uyanıyorum artık hergün bir adım daha yaklaştıkça uykulardan da oluyoruz galiba
Rüyamda erkek bebeği gördüm hayırlara vesile olsun ama çok tatlıydı onunla konuşup sevıodum küçücük bişeydi o da tepki olarak gülüyodu. Rüyası bile huzur veriyor. Ama ben hep ruyamda erkek bebek görüyorum neden acaba kızım olacak bilinçaltıysa eğer kız görmem gerek ☺️☺️:anneadayı::emir_bebek:
Günaydın :) rüyamızda bebek görünce bile cok mutlu Oluyoruz ne güzel

Günaydın
Rüyaların tersi çıkar derler öyle düşün :) bende yeni hamileyken görmüştüm emziriyordum ay çok güzel bir hisdi eli yüzü bembeyaz tombik bir bebek gördüm belki kızım o bebeğe ne der diye ümit ediyorum şimdi

Bu saatte bebek yüz örtüsü bakıyorum :) istediğim bir model var yapan yok etrafımda. Sizler naptınız aldınız mı netten aldıysanız bilgi verirmisiniz yada yaptınız mı kızlar. Ben daha almadım

Uni baby alınabilir bence de iyi yapmışsın. Ben de çok tembelim daha hiç bir şeyi hazır değil bebişin yazık :KK70:
bana da doktor erkem doğum riski var diince bi hışımda hallettik annemle ama çantam bile hazır değil henüz tabi çift durulama yaptım bu arada etiketlerle iplikleri de kesmek lazm

Bu saatte bebek yüz örtüsü bakıyorum :) istediğim bir model var yapan yok etrafımda. Sizler naptınız aldınız mı netten aldıysanız bilgi verirmisiniz yada yaptınız mı kızlar. Ben daha almadım
Bebek yüz örtüsü mu aman vallahi resmen yeni anne olacak adayları sömürmek bu ablam kenarı boncuk işlemeli sari yazma yollamış sarılık olursa diye yegenlerden kas onu kullanicam inşallah ben

Yanlış anlaşılma olmasın da kimileri yazıyor okuyorum çok abartmislar herşeyi kimi eşyayı bı kez anca giydirecekler bu gidişle ben herşeyi abartmadan aldım abartmayin lütfen

Yanlış anlaşılma olmasın da kimileri yazıyor okuyorum çok abartmislar herşeyi kimi eşyayı bı kez anca giydirecekler bu gidişle ben herşeyi abartmadan aldım abartmayin lütfen
Yok bana kalsa bende almam da kaynanam kendisi alıcak ben almazsam o da hoşuma gitmedi çamaşır makınalarını eskiden örtüyle kapatırlarmış ya ona benziyor☺️☺️ Yoksa haklısın bazı şeyler bana da abartı geliyo

Yok bana kalsa bende almam da kaynanam kendisi alıcak ben almazsam o da hoşuma gitmedi çamaşır makınalarını eskiden örtüyle kapatırlarmış ya ona benziyor☺️☺️ Yoksa haklısın bazı şeyler bana da abartı geliyo
Dün eşimin halası getirmiş torununun kıyafetlerini icinden giyilmemis eşyalar çıktı sen düşün :) kızı aldıkça almış bir çoğu bı kaç kez giyilmis yazık parayı çöpten mı topluyoruz anlamadım ki çok savurganiz ben bile yaptim gittim antikolik biberon aldım belki kullanmiycam bile sütüm olursa onca verilen para araya gidecek iade etsem mı diye düşünmeye basladim

Dün eşimin halası getirmiş torununun kıyafetlerini icinden giyilmemis eşyalar çıktı sen düşün :) kızı aldıkça almış bir çoğu bı kaç kez giyilmis yazık parayı çöpten mı topluyoruz anlamadım ki çok savurganiz ben bile yaptim gittim antikolik biberon aldım belki kullanmiycam bile sütüm olursa onca verilen para araya gidecek iade etsem mı diye düşünmeye basladim
Açıkçası ilk başlarda bende cahillik ettim kıyafet body bir sürü aldım annemin tepkisi sadece gülmek oldu ama kırmak için bişe demedi insan hevesle yapıyoda ilk çocuğa ikinciye ders almış olunuyor☺️☺️Ama yani bende biçok aldığım şeyden pişman oldum daha yenı akıllandım bu aralar bebek bakım çantası alıcaktım liseden kalma bi çantam var yepyeni duruyor onu kullanmaya karar verdm nerden baksan 200 300 gözden çıkıyor.

Açıkçası ilk başlarda bende cahillik ettim kıyafet body bir sürü aldım annemin tepkisi sadece gülmek oldu ama kırmak için bişe demedi insan hevesle yapıyoda ilk çocuğa ikinciye ders almış olunuyor☺️☺️Ama yani bende biçok aldığım şeyden pişman oldum daha yenı akıllandım bu aralar bebek bakım çantası alıcaktım liseden kalma bi çantam var yepyeni duruyor onu kullanmaya karar verdm nerden baksan 200 300 gözden çıkıyor.
Beni ablam uyardı Allah'tan dedi ki lazım oldukça gider alırsın sonuçta merkezde yaşıyorsun hem çocuk çabuk büyüyor eskimiyor bile kıyafetleri dedi bende mantıklı buldum en kotu eşimi yollayıp aldirtirim eksik olursa sonuçta herkes ne halle para kazanıyor el kadar kıyafetlerle bizim kiyafetlerimiz aynı para ben kendime hamile kıyafeti olarak iki tsort bı pantolon aldım çünkü bidaha giymiycem onca alışveriş yapanlar bakalım ne kadar giydirecekler hepsini bebisler büyüyünce soralım ;)

Sonra da oturdum gülüyorum ağladım iyi oldu rahatladım dedim ay kendimi kafayı yemiş gibi hissettim aşırı duygusal oldum eşim de diyor ki herşeyi hamileliği bagliyon sonra napican lohusalık var dedim sonra bebek var alissan iyi olur ben kötü birşey demedim ki diyo :cry::KK42:cok komik şimdi düşününce iç çekerek ağladım :rolleyes:
Aynen sonra birde bebek var oda ağlamaya başlıyo uyumuyo oturuyo sun onunla sende ağlıyo sun evde ağlayan iki bebek düşün durumlar fena.ben sezeryan a girerken kızım gelir aklıma o anı düşünüp çok ağlıyorum şuanda.ameliyat bu kolay değil hem kendini dusunuyo sun hem içindeki canı hemde arkanda bıraktığın yavrunu psikoloji çökmüş durumda

Beni ablam uyardı Allah'tan dedi ki lazım oldukça gider alırsın sonuçta merkezde yaşıyorsun hem çocuk çabuk büyüyor eskimiyor bile kıyafetleri dedi bende mantıklı buldum en kotu eşimi yollayıp aldirtirim eksik olursa sonuçta herkes ne halle para kazanıyor el kadar kıyafetlerle bizim kiyafetlerimiz aynı para ben kendime hamile kıyafeti olarak iki tsort bı pantolon aldım çünkü bidaha giymiycem onca alışveriş yapanlar bakalım ne kadar giydirecekler hepsini bebisler büyüyünce soralım ;)
Aynen canım haklısın benide ablam uyardı aldığım çok seyide geri iyade ettirdi yazık diye kitlikmi var sanki dedi Birgün bir saysana kactane badi almışsın dedi bende daha 20 tane olmuş kiz dedim gülme krizine girdi telefonda

Back