2017 EKİM Anne adayları

Benimki doğum pozisyonunda ama evet olabilir belki dönmeye çalışıyordur.
Çoğu bebek 34. Haftaya kadar donuyor. İnşallah döner. Normal dogum yapacaksan tabi
şu şekilde doğum yapacam diye şartlanmadım ama doktor sezeryan gibi konuştu. hayırlısı olsun

emily07 ben sunlari cok begendim cok tatlilar :) isteyen olursa yapiyorum kizlar mesaj atmaniz yeterli

Eklentiler

• CYMERA_20170820_225120.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 77
  • CYMERA_20170820_222940.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 92
20de uyar bna :))))) ay dogsunda bi an önce. Snin ilk çocuk kaç yaşında baş edebilecek misin ikizlerle . Ne kadr tatlida olsalar ne kadr zordur bakımları
Kızım 6 yaşında. Ama oda mızmız ve bebek gibi :) oda 4 seneden sonra tüple oldu. O yüzden biraz nazlı büyüttük, bilmiyorum nasıl yapacağım. Şimdiden düşünüp karalar bağlamak istemedim :) ilk 1-2 ay ankarada ailemin yanında kalıcam, sonra annemle evime döncem 1 ay daha kalacak bizle. Sonra kv gelirmi bilmiyorum çok istekli ama benim sinirlerimi hoplatmasından korkuyorum.sonrasında da yarım günde olsa yardımcı alacağım. Kendimde ücretsiz izine ayrılacağım sonrasında. Allah büyük zor olcak ama bir şekilde doğan büyüyor. Sağlıkları yerinde olsunda büyür. Kızım zor bi bebekti, kalbi delik doğdu, sarılık 3 ay sürdü. Perişan olmuştuk. Ağlayınca elimizde kalıyordu morarıp ama çok şükür bugünlere geldik

Rahatsızlığı tedavi oldumu kızının geçmiş olsun. Allahım uzun ömürler versn üçünede :) ailen destek olursa biraz olsn rahat olursun . Elbet büyürler yaa bi şekilde güzelliklerini dusun :) bnada nasp olir inslh ikiz ayy çok seker

Canım kalbi hala delik, her sene kontrole gidiyoruz Ankaraya. 7 yaşına kadar bekleyelim dediler. Bilmiyorum sonra ne olacak. Ama çabuk yoruluyor, koşsa hemen öksürük tutuyor. Beyaz tenli hala dudak çevresinin morluğu belli olur.

kızlar bende bugün çatı ağrısı dediğiniz ağrı başladı baya da çok ağrıo normalde sanki bacaklarımı ayırmışımda kaslarım hamlamış gibi bacaklarımın vücuduma birleştiği yerler bukdr erken olması normal mi bi doğum belirtisi fln diil dimi bebek doğum yoluna girmiş fln demek diil yani

Korkma bende bir aydan daha uzun süredir var. Doktora da sordum normal dedi. Ara ara geçiyor ağrı. Uzun süre ayakta kalınca, oturunca falan yine başlıyor. Sol tarafım daha çok sanki biri tekme atmış da ezik gibi ağrıyor. Soldaki ağrı yüzünden Sağ bacağımı kaldırmak işkence. Bebeğimin başı solda aşağıda.

bebeği hissetmeye başlayınca içim rahatlıcak zannediyodum ama sürekli bişiler buluyorum sanki takacak :)

kızlar rüyamds bebeğimi doğuruyodum sezaryen normal diye konuşurken aklım orda kaldı heralde ama erken doğmuş şimdiki haliyle yani kuvöze yoğun bakıma fln almıolar kucağıma veriyolar bebek cok cok emmeye başlıo ben şaşırıyorum bukdr küçük bebek nasl emdi die doktor diyo bebeğin bacakları kısa bn diyorum olsun uzarlar ay karman çorman bi rüyaydı bebek buruş buruş zayıf haliyle ama yüzünü göremedim :)

kasılmalar vücudu doğuma hazırlıyor diyolar normalmiş yani dediğin gibi günde 4-5 kez çok normal dedi bnm doktorda
Evet normal canim stres yapmayalim sakin sakin büyüsün bebişlerimiz inşallah:)
Günaydın sincan koru cnm seninki nere?
Ben de cukurambar koruda takipteyim canim
Bnm bi ara çok fazlaydı hatta sanciya benzer agrilarim vardı enfeksiyon dan mis geçince geçti suan yok çok şükür
Maaşallah canım aman olmasın dikkat et

Benimki 2.5 yaşında ve hala onu kullaniyorum.

bi arkadaşım komili yenidoğan aldı bir paket bana verdi kullanmam için ve ben beğendim.ona dönücem bebeğede onu kullanıcam cnm.
Birde dikkat et genelde e bebekte fazla pahalı başka sitelere yada marketlerede bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…