- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.961
şu şekilde doğum yapacam diye şartlanmadım ama doktor sezeryan gibi konuştu. hayırlısı olsunBenimki doğum pozisyonunda ama evet olabilir belki dönmeye çalışıyordur.
Çoğu bebek 34. Haftaya kadar donuyor. İnşallah döner. Normal dogum yapacaksan tabi
Kızım 6 yaşında. Ama oda mızmız ve bebek gibi :) oda 4 seneden sonra tüple oldu. O yüzden biraz nazlı büyüttük, bilmiyorum nasıl yapacağım. Şimdiden düşünüp karalar bağlamak istemedim :) ilk 1-2 ay ankarada ailemin yanında kalıcam, sonra annemle evime döncem 1 ay daha kalacak bizle. Sonra kv gelirmi bilmiyorum çok istekli ama benim sinirlerimi hoplatmasından korkuyorum.sonrasında da yarım günde olsa yardımcı alacağım. Kendimde ücretsiz izine ayrılacağım sonrasında. Allah büyük zor olcak ama bir şekilde doğan büyüyor. Sağlıkları yerinde olsunda büyür. Kızım zor bi bebekti, kalbi delik doğdu, sarılık 3 ay sürdü. Perişan olmuştuk. Ağlayınca elimizde kalıyordu morarıp20de uyar bna :))))) ay dogsunda bi an önce. Snin ilk çocuk kaç yaşında baş edebilecek misin ikizlerle . Ne kadr tatlida olsalar ne kadr zordur bakımları
eevet çok güzeller. isteyen olursa sana yönlendiririm cnımemily07 ben sunlari cok begendim cok tatlilar :) isteyen olursa yapiyorum kizlar mesaj atmaniz yeterli
Rahatsızlığı tedavi oldumu kızının geçmiş olsun. Allahım uzun ömürler versn üçünede :) ailen destek olursa biraz olsn rahat olursun . Elbet büyürler yaa bi şekilde güzelliklerini dusun :) bnada nasp olir inslh ikiz ayy çok sekerKızım 6 yaşında. Ama oda mızmız ve bebek gibi :) oda 4 seneden sonra tüple oldu. O yüzden biraz nazlı büyüttük, bilmiyorum nasıl yapacağım. Şimdiden düşünüp karalar bağlamak istemedim :) ilk 1-2 ay ankarada ailemin yanında kalıcam, sonra annemle evime döncem 1 ay daha kalacak bizle. Sonra kv gelirmi bilmiyorum çok istekli ama benim sinirlerimi hoplatmasından korkuyorum.sonrasında da yarım günde olsa yardımcı alacağım. Kendimde ücretsiz izine ayrılacağım sonrasında. Allah büyük zor olcak ama bir şekilde doğan büyüyor. Sağlıkları yerinde olsunda büyür. Kızım zor bi bebekti, kalbi delik doğdu, sarılık 3 ay sürdü. Perişan olmuştuk. Ağlayınca elimizde kalıyordu morarıpama çok şükür bugünlere geldik
Canım kalbi hala delik, her sene kontrole gidiyoruz Ankaraya. 7 yaşına kadar bekleyelim dediler. Bilmiyorum sonra ne olacak. Ama çabuk yoruluyor, koşsa hemen öksürük tutuyor. Beyaz tenli hala dudak çevresinin morluğu belli olur.Rahatsızlığı tedavi oldumu kızının geçmiş olsun. Allahım uzun ömürler versn üçünede :) ailen destek olursa biraz olsn rahat olursun . Elbet büyürler yaa bi şekilde güzelliklerini dusun :) bnada nasp olir inslh ikiz ayy çok seker
Tesekkur ederiiim:))eevet çok güzeller. isteyen olursa sana yönlendiririm cnım
Korkma bende bir aydan daha uzun süredir var. Doktora da sordum normal dedi. Ara ara geçiyor ağrı. Uzun süre ayakta kalınca, oturunca falan yine başlıyor. Sol tarafım daha çok sanki biri tekme atmış da ezik gibi ağrıyor. Soldaki ağrı yüzünden Sağ bacağımı kaldırmak işkence. Bebeğimin başı solda aşağıda.kızlar bende bugün çatı ağrısı dediğiniz ağrı başladı baya da çok ağrıo normalde sanki bacaklarımı ayırmışımda kaslarım hamlamış gibi bacaklarımın vücuduma birleştiği yerler bukdr erken olması normal mi bi doğum belirtisi fln diil dimi bebek doğum yoluna girmiş fln demek diil yani
bebeği hissetmeye başlayınca içim rahatlıcak zannediyodum ama sürekli bişiler buluyorum sanki takacak :)Korkma bende bir aydan daha uzun süredir var. Doktora da sordum normal dedi. Ara ara geçiyor ağrı. Uzun süre ayakta kalınca, oturunca falan yine başlıyor. Sol tarafım daha çok sanki biri tekme atmış da ezik gibi ağrıyor. Soldaki ağrı yüzünden Sağ bacağımı kaldırmak işkence. Bebeğimin başı solda aşağıda.
Aldim ben 0-6 ay aldim muhtemelen 5 yasina kadar giydiririm:)astronot mont aldınız mı kızlar
haki renk kocaman olan senin miydi :) onu hatırlıyorumAldim ben 0-6 ay aldim muhtemelen 5 yasina kadar giydiririm:)
HAhahahah aynen benimkiydi:)haki renk kocaman olan senin miydi :) onu hatırlıyorum
Evet normal canim stres yapmayalim sakin sakin büyüsün bebişlerimiz inşallah:)kasılmalar vücudu doğuma hazırlıyor diyolar normalmiş yani dediğin gibi günde 4-5 kez çok normal dedi bnm doktorda
Ben de cukurambar koruda takipteyim canimGünaydın sincan koru cnm seninki nere?
Maaşallah canım aman olmasın dikkat etBnm bi ara çok fazlaydı hatta sanciya benzer agrilarim vardı enfeksiyon dan mis geçince geçti suan yok çok şükür
Benimki 2.5 yaşında ve hala onu kullaniyorum.Canım ben devamlı ondan kullanmayı düşünüyorum açıkcası bu sefer. 40 tane mi var bir pakette? Bende ebebekte indirime girince alacağım. Önceden erken diye almamıştım. Ankaraya geçincede onları halletcem inşAllah. Gögüs kremi, bez, ıslak havluyu falan. Eşin kaça almış peki?
Teşekkürler canım.
bunun mavisi de vardı nette bende alayım bari 0_3 fazla küçük dimi 3 6 mı alınmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?