- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.981
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bagisiklik sisteminden dolayi ilk 1 ay cok kucuk olup sadece dr muayenesi icin disari cikariz inşallah diye dusunuyorum ki bu surede battaniyeye sararim sanirim. 40ı cikinca mont biraz buyuk olsa da ki ustunde kislik kiyafetler olacak belkide buyuk gelmeyecek bile buyuk gelse bile abest durmaz cunku mothercare kalibi kucuk ayrica 0-3 ay demek ocak ayina kadar kullanmasi demek ama 3-6 olursa marta kadar yani kis bitene kadar kullanirim diye dusundum.bunun mavisi de vardı nette bende alayım bari 0_3 fazla küçük dimi 3 6 mı alınmalı
Allah yardımcısi olsun inslh atlatr şifa versin Rabbim :) düzelir inslh . Senin cantan hazır mı hastane için yoksa ailenin yanındaki hazırlıcaksn gdinceCanım kalbi hala delik, her sene kontrole gidiyoruz Ankaraya. 7 yaşına kadar bekleyelim dediler. Bilmiyorum sonra ne olacak. Ama çabuk yoruluyor, koşsa hemen öksürük tutuyor. Beyaz tenli hala dudak çevresinin morluğu belli olur.
Baya etkisinde kalmissin :) bnde sezeryan dan tirsiyom açık 2 3 kere kızımın karnımın açılıp ordan elinin faln çıktığını gördümkızlar rüyamds bebeğimi doğuruyodum sezaryen normal diye konuşurken aklım orda kaldı heralde ama erken doğmuş şimdiki haliyle yani kuvöze yoğun bakıma fln almıolar kucağıma veriyolar bebek cok cok emmeye başlıo ben şaşırıyorum bukdr küçük bebek nasl emdi die doktor diyo bebeğin bacakları kısa bn diyorum olsun uzarlar ay karman çorman bi rüyaydı bebek buruş buruş zayıf haliyle ama yüzünü göremedim :)
Baya etkisinde kalmissin :) bnde sezeryan dan tirsiyom açık 2 3 kere kızımın karnımın açılıp ordan elinin faln çıktığını gördümkızlar rüyamds bebeğimi doğuruyodum sezaryen normal diye konuşurken aklım orda kaldı heralde ama erken doğmuş şimdiki haliyle yani kuvöze yoğun bakıma fln almıolar kucağıma veriyolar bebek cok cok emmeye başlıo ben şaşırıyorum bukdr küçük bebek nasl emdi die doktor diyo bebeğin bacakları kısa bn diyorum olsun uzarlar ay karman çorman bi rüyaydı bebek buruş buruş zayıf haliyle ama yüzünü göremedim :)
Benim yiğenim de öyleydi canım şuan 8 yaşında şükür geçti.fazla kilosu da var biraz basket hocası kabul etmedi yüzmeye gidiyor bu yaz.sünnet için yeni izin verdi doktoru.bu yıl babasını kaybetti birde ama şükür bir sorun olmadı.hep dikkat ettiler oda şımarık biraz 3. Çocuk ama hep ağlatmamaya çalıştılar her dediğini yaptılar ama sağlığı iyi diğer davranışlarda yaş geçtikçe düzelir inşallahCanım kalbi hala delik, her sene kontrole gidiyoruz Ankaraya. 7 yaşına kadar bekleyelim dediler. Bilmiyorum sonra ne olacak. Ama çabuk yoruluyor, koşsa hemen öksürük tutuyor. Beyaz tenli hala dudak çevresinin morluğu belli olur.
Ben de arayıştayıştayımKizlar kizim icinnkapi susu almak yada uaptirmak istiyorum. Sizler yaptirdinizmi. Bildiginiz site var mi. Birde internette alisveris yaptiginiz benek sitesi varmi civil e bebek mothercare harici
Bebek doğum yoluna girse sancıdan duramayız bence, bende de var o ağrıdankızlar bende bugün çatı ağrısı dediğiniz ağrı başladı baya da çok ağrıo normalde sanki bacaklarımı ayırmışımda kaslarım hamlamış gibi bacaklarımın vücuduma birleştiği yerler bukdr erken olması normal mi bi doğum belirtisi fln diil dimi bebek doğum yoluna girmiş fln demek diil yani
Mrb canım nasılsın, kaç kilo aldın merak ettim :) sen çok zayıftın diye hatırlıyorumAynen oyle :) bn gözüme iki gün kestirdm ama 18 eylül 37+2 oluyom 25 eylül de 38+2 ikisinden birini seçin dicemm ahahahaaa :) manyak mi ne der doktor bna
Çok şirinmiş güle güle giysin inş :)
Ağrılar harici iyiym heyecanla geciyo hergun az kalınca :) 30.haftada gittiğimde 51 dim 6 kilo almisim ama ondan sonra ne kadr oldum bilmiyorum. Görüntü de hiç kilo almisa benzemiyorm sadece karnim var ona bile çok küçük diyolarMrb canım nasılsın, kaç kilo aldın merak ettim :) sen çok zayıftın diye hatırlıyorum
Ağrılar falan aynı bende de var canım ama her şeye rağmen çok güzel ,çok şükür bu günlere :)benim sıpam ters dönmesini bekliyorum, ben en az 10 kilo aldım ilk başlarda tartılıp duruyordum bu aralar unutuyorum, gören herkes kilo almamışsın diyor, karnımda basketbol topu varmış gibi işte :) senin kilo almayacağın belliydi bünye meselesi hamilelikte kilo almak biraz daAğrılar harici iyiym heyecanla geciyo hergun az kalınca :) 30.haftada gittiğimde 51 dim 6 kilo almisim ama ondan sonra ne kadr oldum bilmiyorum. Görüntü de hiç kilo almisa benzemiyorm sadece karnim var ona bile çok küçük diyolarsende nasl durumlar
Benim de gören bebek küçük mü kalmış deyip duruyor, eşim de çok kilo almadım diye mi bizimki küçük doğar deyip duruyor:) seninkinin kilosu boyu nasıl ,ne kadarAğrılar harici iyiym heyecanla geciyo hergun az kalınca :) 30.haftada gittiğimde 51 dim 6 kilo almisim ama ondan sonra ne kadr oldum bilmiyorum. Görüntü de hiç kilo almisa benzemiyorm sadece karnim var ona bile çok küçük diyolarsende nasl durumlar
Yok canım hazırlamadım daha, çok tembelim:) daha bebeklerin kıyafetlerini bile yıkamadım. Bu akşam artık atayım az kaldı :) elimi birşeye süresim yok nedense hemen yoruluyorum sanki.Allah yardımcısi olsun inslh atlatr şifa versin Rabbim :) düzelir inslh . Senin cantan hazır mı hastane için yoksa ailenin yanındaki hazırlıcaksn gdince
Hc böyle hayal etmemistm şöyle bi iyice siserm diyodumda olmadı :)) bnm ki pozisyonda kaç haftadır hatta ayrıntılı ultrasondan beri baş aşağı ama normal olmicak büyük ihtimal :/ seninki dönerse normal mi olucakAğrılar falan aynı bende de var canım ama her şeye rağmen çok güzel ,çok şükür bu günlere :)benim sıpam ters dönmesini bekliyorum, ben en az 10 kilo aldım ilk başlarda tartılıp duruyordum bu aralar unutuyorum, gören herkes kilo almamışsın diyor, karnımda basketbol topu varmış gibi işte :) senin kilo almayacağın belliydi bünye meselesi hamilelikte kilo almak biraz da
Bncede yıka bugün hazrla bn hazrladm eksikler var ama aldıkça eklicemYok canım hazırlamadım daha, çok tembelim:) daha bebeklerin kıyafetlerini bile yıkamadım. Bu akşam artık atayım az kaldı :) elimi birşeye süresim yok nedense hemen yoruluyorum sanki.
En son gittiğimde 30+2idi 1500kilo 39cmdi iyi dedi doktor . Bna da herkes aynı şeyi diyo gıcık oluyorum senin bebek kaç kilo doğacak ki ufacık olur karnin küçük yok efendim bebegn gelişiminde bi sorun mu varBenim de gören bebek küçük mü kalmış deyip duruyor, eşim de çok kilo almadım diye mi bizimki küçük doğar deyip duruyor:) seninkinin kilosu boyu nasıl ,ne kadar
Dönerse normal olacak inş ,normal olmaması için ters olması dışında başka engel yok canımHc böyle hayal etmemistm şöyle bi iyice siserm diyodumda olmadı :)) bnm ki pozisyonda kaç haftadır hatta ayrıntılı ultrasondan beri baş aşağı ama normal olmicak büyük ihtimal :/ seninki dönerse normal mi olucak
Bncede yıka bugün hazrla bn hazrladm eksikler var ama aldıkça eklicem
Çok güzel dedin valla Zıkkımın dibiEn son gittiğimde 30+2idi 1500kilo 39cmdi iyi dedi doktor . Bna da herkes aynı şeyi diyo gıcık oluyorum senin bebek kaç kilo doğacak ki ufacık olur karnin küçük yok efendim bebegn gelişiminde bi sorun mu varzikkimin dibi ..
Çok güzellermiş canım.. Peki erkek bebek için hangi modeller var? Bir de bunları kendi odasının kapısına asmak için mi düşünüyorsunuz yoksa doğduktan sonra hastanedeki odanın kapısına mı?@emily07 ben sunlari cok begendim cok tatlilar :) isteyen olursa yapiyorum kizlar mesaj atmaniz yeterli![]()