- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.941
Aynen oyle :) bn gözüme iki gün kestirdm ama 18 eylül 37+2 oluyom 25 eylül de 38+2 ikisinden birini seçin dicemm ahahahaaa :) manyak mi ne der doktor bnaAaa evet hiç takvimine bakmamışım :)) biz de büyük ihtimal Eylül annesi olacağız :)
Benim kutu ve emzik ekte fotosu bak. Gayet guzel uyum sagladilar
Eki Görüntüle 2035551 Eki Görüntüle 2035553
Gayet sigiyor:) meraknetmeTmm cnm ben de alim bundan emzik buyuk geldi banada sanki kutuya sigmaz gibi gelmisti
O mamalar bozulmuyor mu? Şimdiden almışsın ya. Hayır hiç bilmiyorum. O yüzden sordum.Ben hastane cantasina humana still tee cay ve vitamom sur arttirici icecek koydum. Aklim cikiyor sutum gelmezse diye. Yine de her ihtimale karsi sut gelmeyince hastanede mama veriyorlar bebeklere diye golden goat keci sutu mama aldim yanima, bari mama vereceklerse bile guvenebilecegim bir mama olsun dedim...
Aramızda bikac gün varmış.benim 37.hafta 20 eylül 38.hafta 27 eylül oluyo.ins bir sorun olmazsa bu iki tarih arasnda gelur bebisim.Rabbim hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsinBnada aynı şeyi söylüyor 37 yda 38 bitimi alirm diyo. 16 eylülde 37.hafta 23eylulde 38.hafta bitiyor bakalm ne zamn olucak snin ne zamna geliyo 38 ayın kaçına?
Ben de uzun suredir aklimdan 25eylül diye geciriyorumm.nasip ve hayırlısı tabiki.Aynen oyle :) bn gözüme iki gün kestirdm ama 18 eylül 37+2 oluyom 25 eylül de 38+2 ikisinden birini seçin dicemm ahahahaaa :) manyak mi ne der doktor bna
Kapagini actiktan sonra 2 ay icerisinde tuketmek gerekiyor. Son kullanma tarihi 2018 12. Ay. Dolayisiyla son kullanmay tarihine kdar acmadigim surece bozulmazO mamalar bozulmuyor mu? Şimdiden almışsın ya. Hayır hiç bilmiyorum. O yüzden sordum.
Avent in 60 ml almistim. Sonra bir arkadasim ilk uc ay emzirmek istiyorsan kesinlikle bebegin agzina madela calma dan baska biberon degmesin yoksa seni reddeder sonra dedi. Arastirdim bir tane denondan aldimBiberon kaç ml aldınız? Ben 1 tane 60 ml aldım. Çok mu küçük?
Hadi hayırlısı bakalm pes peşe gelsn bebelerimiz :) az kaldı ya bni bi telaş bi heyecan alıyor :)Ben de uzun suredir aklimdan 25eylül diye geciriyorumm.nasip ve hayırlısı tabiki.
60 ml bana çok küçük geldi. Aventin 120 ml aldım. İnşallah olmazda belki mamaya ihtiyaç olur diye 120 lık mantıklı geldi.Biberon kaç ml aldınız? Ben 1 tane 60 ml aldım. Çok mu küçük?
Cevap verdiğin için saol. Agriyor bazen çok sertlesiyor. Kasılmami toplanmami ayirt edemiyorumbenimde oluyordu doktorum günde 5 kez olması normal dedi.
Ben yapiyorum ya canim :) instagramdan sayfa actim buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile kecelerle ugrasmayi cok seviyorum begendigin varsa yapayim yada ornekler atayim sen oradan sec dilersen :)Kizlar kizim icinnkapi susu almak yada uaptirmak istiyorum. Sizler yaptirdinizmi. Bildiginiz site var mi. Birde internette alisveris yaptiginiz benek sitesi varmi civil e bebek mothercare harici
Olur canim sen ornekleri at bakayimBen yapiyorum ya canim :) instagramdan sayfa actim buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile kecelerle ugrasmayi cok seviyorum begendigin varsa yapayim yada ornekler atayim sen oradan sec dilersen :)
Benimde içimden 20 Eylül geçiyor nedense:) kızımda tutmuştu bakalım bunda tutacakmı :)))Aynen oyle :) bn gözüme iki gün kestirdm ama 18 eylül 37+2 oluyom 25 eylül de 38+2 ikisinden birini seçin dicemm ahahahaaa :) manyak mi ne der doktor bna
20de uyar bna :))))) ay dogsunda bi an önce. Snin ilk çocuk kaç yaşında baş edebilecek misin ikizlerle . Ne kadr tatlida olsalar ne kadr zordur bakımlarıBenimde içimden 20 Eylül geçiyor nedense:) kızımda tutmuştu bakalım bunda tutacakmı :)))
ben 120ml ve240ml aldım. ikili daha uyguna geliyor diye iki tane aldım yoksa sadece 120 alacaktımBiberon kaç ml aldınız? Ben 1 tane 60 ml aldım. Çok mu küçük?
rica ederim bende ayırt edemiyorum. doktora sordum öyle dedi. o yüzden pek üstüne düşmüyorum. benim bebek ters ayaklar aşağıda. dönmeye çalışıyordur belkideCevap verdiğin için saol. Agriyor bazen çok sertlesiyor. Kasılmami toplanmami ayirt edemiyorum
atolye tostos varKizlar kizim icinnkapi susu almak yada uaptirmak istiyorum. Sizler yaptirdinizmi. Bildiginiz site var mi. Birde internette alisveris yaptiginiz benek sitesi varmi civil e bebek mothercare harici
Benimki doğum pozisyonunda ama evet olabilir belki dönmeye çalışıyordur.rica ederim bende ayırt edemiyorum. doktora sordum öyle dedi. o yüzden pek üstüne düşmüyorum. benim bebek ters ayaklar aşağıda. dönmeye çalışıyordur belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?