2017 EKİM Anne adayları

O mamalar bozulmuyor mu? Şimdiden almışsın ya. Hayır hiç bilmiyorum. O yüzden sordum.

Bnada aynı şeyi söylüyor 37 yda 38 bitimi alirm diyo. 16 eylülde 37.hafta 23eylulde 38.hafta bitiyor bakalm ne zamn olucak snin ne zamna geliyo 38 ayın kaçına?
Aramızda bikac gün varmış.benim 37.hafta 20 eylül 38.hafta 27 eylül oluyo.ins bir sorun olmazsa bu iki tarih arasnda gelur bebisim.Rabbim hepimize saglikla kavuşmayı nasip etsin

Biberon kaç ml aldınız? Ben 1 tane 60 ml aldım. Çok mu küçük?
Avent in 60 ml almistim. Sonra bir arkadasim ilk uc ay emzirmek istiyorsan kesinlikle bebegin agzina madela calma dan baska biberon degmesin yoksa seni reddeder sonra dedi. Arastirdim bir tane denondan aldim

Onlar 150 ml standart tek boy

60 ml bana çok küçük geldi. Aventin 120 ml aldım. İnşallah olmazda belki mamaya ihtiyaç olur diye 120 lık mantıklı geldi.

Kizlar kizim icinnkapi susu almak yada uaptirmak istiyorum. Sizler yaptirdinizmi. Bildiginiz site var mi. Birde internette alisveris yaptiginiz benek sitesi varmi civil e bebek mothercare harici

Kizlar kizim icinnkapi susu almak yada uaptirmak istiyorum. Sizler yaptirdinizmi. Bildiginiz site var mi. Birde internette alisveris yaptiginiz benek sitesi varmi civil e bebek mothercare harici
Ben yapiyorum ya canim :) instagramdan sayfa actim buradaki arkadaslarin tavsiyesi ile kecelerle ugrasmayi cok seviyorum begendigin varsa yapayim yada ornekler atayim sen oradan sec dilersen :)

ben 120ml ve240ml aldım. ikili daha uyguna geliyor diye iki tane aldım yoksa sadece 120 alacaktım

Cevap verdiğin için saol. Agriyor bazen çok sertlesiyor. Kasılmami toplanmami ayirt edemiyorum
rica ederim bende ayırt edemiyorum. doktora sordum öyle dedi. o yüzden pek üstüne düşmüyorum. benim bebek ters ayaklar aşağıda. dönmeye çalışıyordur belkide

atolye tostos var

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-18-21-02-24.png
    223,8 KB · Görüntüleme: 91
  • Screenshot_2016-03-18-21-04-07.png
    247,9 KB · Görüntüleme: 92
rica ederim bende ayırt edemiyorum. doktora sordum öyle dedi. o yüzden pek üstüne düşmüyorum. benim bebek ters ayaklar aşağıda. dönmeye çalışıyordur belkide
Benimki doğum pozisyonunda ama evet olabilir belki dönmeye çalışıyordur.
Çoğu bebek 34. Haftaya kadar donuyor. İnşallah döner. Normal dogum yapacaksan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…