• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben hastane cantasina humana still tee cay ve vitamom sur arttirici icecek koydum. Aklim cikiyor sutum gelmezse diye. Yine de her ihtimale karsi sut gelmeyince hastanede mama veriyorlar bebeklere diye golden goat keci sutu mama aldim yanima, bari mama vereceklerse bile guvenebilecegim bir mama olsun dedim...
ay vitamom mıydı geçen e bebekte deneme yaptırıolardı pekmezin sulu hali gibi bnm hiç içebileceğim bişey diildi o yaa bitki çaylarını da hiç sevmem ama mecbur içicez bişiler gibi gelio bana da bende bi humana still tea alayım bari

ay vitamom mıydı geçen e bebekte deneme yaptırıolardı pekmezin sulu hali gibi bnm hiç içebileceğim bişey diildi o yaa bitki çaylarını da hiç sevmem ama mecbur içicez bişiler gibi gelio bana da bende bi humana still tea alayım bari
Humana güzel canım, diğerini bilmiyorumda. Kızlar sütün gelmesi için bir kaşık tereyağı ile biraz pekmezi ocakta bekletip için. Yağ eriyene kadar. Çok etkisi oluyor. Aklınızda bulunsun. Bana hastaneye yapıp getirmişlerdi 1 kavanoz, içtim gelmişti sütüm

Birde kayisi hosafi bulundurun diyorlarda hem kabizlik hem sut icin planli bisey degilki bulundurmak zor. Kendi memleketinde olanlar bi yakinindan isteyebilir belki

Humana güzel canım, diğerini bilmiyorumda. Kızlar sütün gelmesi için bir kaşık tereyağı ile biraz pekmezi ocakta bekletip için. Yağ eriyene kadar. Çok etkisi oluyor. Aklınızda bulunsun. Bana hastaneye yapıp getirmişlerdi 1 kavanoz, içtim gelmişti sütüm
Bnada bi yakınım yağ yollamıs doğumda çok lazm olur pekmezle iç dedi kendi yapmış :) inslh ise yarar hastaneye giderken içip gidicem bnm ki planlı olucak büyük ihtimal

Bnada bi yakınım yağ yollamıs doğumda çok lazm olur pekmezle iç dedi kendi yapmış :) inslh ise yarar hastaneye giderken içip gidicem bnm ki planlı olucak büyük ihtimal
Yarasın inşAllah canım :) benimde planlı olacak mecbur, büyük ihtimal bayramdan sonraki günlerde belli olur tarihim. Haftaya artık doğum için Ankaraya geçeceğim inş bir sıkıntı olmadan ulaşırım. Uçak almıyor, araba ile gitcez oda 10 saat. Hem korku hem heyecan dorukta bakalım

Kızlar karnımin bi köşesi sürekli sertlesiyor. Ama bir tarafı sadece.
Kasilmami oluyor bu yoksa bebek toplanmasimi:110:

Kızlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil ne zamana kadar kullanılıyor acaba? Eşime ondan al dedim ama abartmış 1 koli almıs toptancıdan 36 paket var içinde. Hep mi bunu kullancaz yoksa boşa mı almış olduk?

Yarasın inşAllah canım :) benimde planlı olacak mecbur, büyük ihtimal bayramdan sonraki günlerde belli olur tarihim. Haftaya artık doğum için Ankaraya geçeceğim inş bir sıkıntı olmadan ulaşırım. Uçak almıyor, araba ile gitcez oda 10 saat. Hem korku hem heyecan dorukta bakalım
Dikkat edin canm surekli mola verin inslh guzl geçer yolculuk.

Kızlar uni baby yenidoğan ıslak pamuk mendil ne zamana kadar kullanılıyor acaba? Eşime ondan al dedim ama abartmış 1 koli almıs toptancıdan 36 paket var içinde. Hep mi bunu kullancaz yoksa boşa mı almış olduk?
Canım ben devamlı ondan kullanmayı düşünüyorum açıkcası bu sefer. 40 tane mi var bir pakette? Bende ebebekte indirime girince alacağım. Önceden erken diye almamıştım. Ankaraya geçincede onları halletcem inşAllah. Gögüs kremi, bez, ıslak havluyu falan. Eşin kaça almış peki?
Dikkat edin canm surekli mola verin inslh guzl geçer yolculuk.
Teşekkürler canım.

İnslh görürsun canm . Suan bi sıkıntı yoktur umarm
Yok çok şükür, ama çok ağırlaştım. Gece yatamıyorum, dönemiyorum. Bugün 33+0 olduk. Bu hafta bidaha kontrole giderim bulunduğum yerde. Sonra inşAllah Ankarada :) nst de sancı falan yoktu. Ama işte ikiz olunca insan korkuyor. Biranda bişey olur diye

Kızlar karnımin bi köşesi sürekli sertlesiyor. Ama bir tarafı sadece.
Kasilmami oluyor bu yoksa bebek toplanmasimi:110:
benimde oluyordu doktorum günde 5 kez olması normal dedi.

abartmamış arkadaşım indirimini takip ediyor indirimlerde 24lü-30lü paketler alıp stok yapıyor. en iyisi oymuş. bende indirim takip ediyorum. indirimlerde alıcam hep.

Yok çok şükür, ama çok ağırlaştım. Gece yatamıyorum, dönemiyorum. Bugün 33+0 olduk. Bu hafta bidaha kontrole giderim bulunduğum yerde. Sonra inşAllah Ankarada :) nst de sancı falan yoktu. Ama işte ikiz olunca insan korkuyor. Biranda bişey olur diye
Çok haklisin kaygılar 2ye katlanır :) erken olma olasılığı da yüksek oluyo ikizde . Maşallah gene buna sükur 34 den sonra bi çok bebek kuveze bile girmiyor ne kalmış ki 34+0 a . Aramızda da 1 gün varmis bnde 33+1

Çok iyi yapmış fazla mal göz çıkarmaz, uzun bir süre götürür, 1,5 yaşında tanıdığımızın bebeği var hala kullanıyorlar

Çok haklisin kaygılar 2ye katlanır :) erken olma olasılığı da yüksek oluyo ikizde . Maşallah gene buna sükur 34 den sonra bi çok bebek kuveze bile girmiyor ne kalmış ki 34+0 a . Aramızda da 1 gün varmis bnde 33+1
Aaa evet hiç takvimine bakmamışım :)) biz de büyük ihtimal Eylül annesi olacağız :)

Back