2017 EKİM Anne adayları

Kızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.

Çok geçmis olsun çok üzüldüm agrilariniz bir an önce geçer inşallah sizin ve bebeğiniz için tüm kalbimle dua ediyorum..

Cok gecmis olsun. Agrilariniz icin Allah sifa versin. En kosa surede daha iyi olirsunuz insallah

Rabbim yardımcin olsun inşaallah canım sağlık li bir şekilde atlatırsın bu günleri de inşaallah canım

ayy canım çok geçmiş olsunnn inşallah bununla geçer bebişin de sende çok ii olun

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim ağrılarını dindirsin. Son haftalara kadar gebeliğin sürer ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaAllah

Canm Allah yardmcn olsun.insaallah cok ileri haftalara kadar durur bebis.bu cektiklerini Rabbim bosa cikarmasn.bebegini kucağına alinca bu cektiklerin hepsi unutulur gider canm.bir de hangi doktora gittin merak ettim ccanm

Doktoruna gitmelisin canm geçmiş olsn ilk defa gittiğin bi doktora guvenme

Sağolun kızlar. Hepimiz bebeğimizle sağ salim atlatalım süreci inşallah. Şimdi düşünüyorumda anne olmaknne zor. Sürekli annemle görüşüp duasını alıyorum onu getirmedim yanımda üzülür diye. Karşı odada da benle aynı durumda serklaj yapılmış bi anne adayı var kadın acıdan bağırıyor. Acı eşiğimin yüksek olduğnu söylediler. Gıkım çıkmıyor ama ağrıdan ölüyorum. Endol gbi ağrı kesici falanda istemedim bebeğimi etkilemesin diye. İnşallah rabbim bu çektiklerimle mutlu bir geri dönüş yaşatır. Mavikelebek0134 canım senin bir ara paylaştığın bir dua vardı. Onu tekrar paylaşırmısın? Tele formay atınca ekran görüntüsü silinmişti.

çok geçmiş olsun. allah yardımcınız olsun

Hangisi emin olamadım ama Şimdiye kadar bu ikisini paylaşmıştım canım.

Eklentiler

• IMG_0458.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_0331.JPG
    92,6 KB · Görüntüleme: 70
Canım çok çok geçmiş olsun insallah çektiğin acıların karşılığını bebeğine sağlıkla zamaninda kavusarak alırsın. Allah şifa versin

KArindan su almak derken?kuzum bu haftada karindan ne suyu anlamadim ben hicbirsey.... hem cifger gelistirici igne ile doguma hazirlayip hem serklaj nasil yapabiliyorlar ki bu tezat dehil mi? Aklim sende kaldi acikcasi

Allah yardımcın olsun MedusaDarbesi sağ salim bebeğini kucağına alacaksın insallah

Rabbim yardimcin olsun canim benim insallah sag salim saglikli sihhatli bebegine kavusursun amin

Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bebişin de sende iyi olacaksınız üzülme Rabbim evladına sağ sağlim kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…