- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.741
Çok geçmis olsunKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Cok gecmis olsun. Agrilariniz icin Allah sifa versin. En kosa surede daha iyi olirsunuz insallahKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Rabbim yardımcin olsun inşaallah canım sağlık li bir şekilde atlatırsın bu günleri de inşaallah canımKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
ayy canım çok geçmiş olsunnn inşallah bununla geçer bebişin de sende çok ii olunKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim ağrılarını dindirsin. Son haftalara kadar gebeliğin sürer ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaAllahKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Canm Allah yardmcn olsun.insaallah cok ileri haftalara kadar durur bebis.bu cektiklerini Rabbim bosa cikarmasn.bebegini kucağına alinca bu cektiklerin hepsi unutulur gider canm.bir de hangi doktora gittin merak ettim ccanmKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Doktoruna gitmelisin canm geçmiş olsn ilk defa gittiğin bi doktora guvenmeKızlar tam birşeyler düzeliyor derken yeni bi problem çıkıyor karşıma. Dün akşamdam beridir nts de bebeğimin hareketlerinde azalma vardı. 3 saat arayla nts bakılıyor. Bugün öğleden sonra emin olmak için doktor ultrasonla da gözlem yaptı orada daha iyi gördü sonuçları. Sonra akşam geceye kadar 2 kez bakıldı yine. Doktor yanıma geldi bu hareket azlığnın kendisini çok kaygılandırdığnı, bebek 2 kiloda olsa direk almak istediğini (şuan 1670 gr da) söyledi. Bana ısrarla hareket hissedip hissetmediğimi sordu. Hissetmiyorum desem alalım diyecek. Benim hareketlerde azalma olduğnu ancak yinede hisettiğimi söylemem üzerine gece oksijen verilerek tekrar bakıldı hareketlere. Sonuca biraz daha iyi dedi. Kötünün iyisi yani. Ben bu nts yi çözemedim. Kesin verimidir ki bu bi bebeğin doğdurulup doğdurulmayacağına karar vermemize neden oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi doktoruma sonuçları attım cevap bekliyorum. Durumum acil olduğu için onun yanına gidememiştim ilkkez göründüğüm bi doktordayım. Bi taraftanda durum böyle ciddiyse ya geç kalırsam endişesi taşıyorum. Çünkü anne karnı kapalı kutu ve elimizdeki verilerden başka bizim karar vermemize vesile olacak bir olay yok dedi doktor. Şuan sadce benim hareket hissettiğimi söylemem üzerine geçici olarak almaktan vazgeçtiğni söyledi. Ama ısrarla nts sonucuna göre doğum yapılmasını öneriyor. Çok kaygılandım gerçektenuyuyamıyorum.
çok geçmiş olsun. allah yardımcınız olsunSağolun kızlar. Hepimiz bebeğimizle sağ salim atlatalım süreci inşallah. Şimdi düşünüyorumda anne olmaknne zor. Sürekli annemle görüşüp duasını alıyorum onu getirmedim yanımda üzülür diye. Karşı odada da benle aynı durumda serklaj yapılmış bi anne adayı var kadın acıdan bağırıyor. Acı eşiğimin yüksek olduğnu söylediler. Gıkım çıkmıyor ama ağrıdan ölüyorum. Endol gbi ağrı kesici falanda istemedim bebeğimi etkilemesin diye. İnşallah rabbim bu çektiklerimle mutlu bir geri dönüş yaşatır.Mavikelebek0134 canım senin bir ara paylaştığın bir dua vardı. Onu tekrar paylaşırmısın? Tele formay atınca ekran görüntüsü silinmişti.
Hangisi emin olamadım ama Şimdiye kadar bu ikisini paylaşmıştım canım.Sağolun kızlar. Hepimiz bebeğimizle sağ salim atlatalım süreci inşallah. Şimdi düşünüyorumda anne olmaknne zor. Sürekli annemle görüşüp duasını alıyorum onu getirmedim yanımda üzülür diye. Karşı odada da benle aynı durumda serklaj yapılmış bi anne adayı var kadın acıdan bağırıyor. Acı eşiğimin yüksek olduğnu söylediler. Gıkım çıkmıyor ama ağrıdan ölüyorum. Endol gbi ağrı kesici falanda istemedim bebeğimi etkilemesin diye. İnşallah rabbim bu çektiklerimle mutlu bir geri dönüş yaşatır.Mavikelebek0134 canım senin bir ara paylaştığın bir dua vardı. Onu tekrar paylaşırmısın? Tele formay atınca ekran görüntüsü silinmişti.
Canım çok çok geçmiş olsun insallah çektiğin acıların karşılığını bebeğine sağlıkla zamaninda kavusarak alırsın. Allah şifa versinKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Kızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Allah yardımcın olsunKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Rabbim yardimcin olsun canim benim insallah sag salim saglikli sihhatli bebegine kavusursun aminKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah bebişin de sende iyi olacaksınız üzülme Rabbim evladına sağ sağlim kavuştursunKızlar perinatalog muayene etti. Bebeğin hareketlerinde sıkıntı görmedi nst tek başına anlamsız doopler de iyi bebek dedi. Ama doktora göre risk bu kese sarkmasıyla bebeğin 3 gün ancak dayanabilceği yönündeydi. Rahim tutmaz daha fazla dedi. Acil serklaj önerdi. Kaybedecek bişeyiniz yok dedi. Erken doğum bu açıklık ve hunileşme ile her şekilde gerçekleşir ama serklaj olursa en azından daha fazla dayanma imkanı yaratırız rahme dedi.tamam dedik. Karnımdan su alındı önce. Altta sarkan kese yukarı çıkana kadar su alındı. Sonra acil serklajım yapıldı. 1 hafta takipte kalcam. Ancak şuan stabilken adet ağrısından 2 kat şiddetli, arada gelen daha yüksek eşikli ağrılarım ise acıdan uyuşma noktasına gelecek kadar korkunç şekilde devam ediyor. Sebebi ileri haftada olmam ve bebeğin tekme atması. Eşimde çok ağladı hem bebeğimiz hem ağrılarım için. Allah dayanma gücü versin ne diyeyim.bebeğim dayansın başka bişi istemiyorum sabaha kadqr ağrı çekcem mecbur.
Hangisi emin olamadım ama Şimdiye kadar bu ikisini paylaşmıştım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?