2017 EKİM Anne adayları

bizim stresimis ilk onlara yansıyo aslında canım ben nezaman kımıldamıo diye gerilsem o gün bebek daha az hareket ediyo ve ben daha fazla geriliyorum çıkınca hbr ver bize de ciğer geliştiriciyi bana da vurdular 2 doz 30. haftada kısalma başladı diye bebeğinin kilosu da ii canım maşallah

Erken Doğum tehditi yaşayan arkadaşlar hepinize geçmişolsun öncelikle. Benim karnımda adet olacakmışım gibi bi sızı var şiddetli değil ama hissediyorum. Doktorumu aradım sordum ama çok soğukkanlı cevap verdi rahim büyüdüğü içindir dedi. Ben burayı okuyunca hem üzüldüm hem merak ettim endişelendim böyle adet ağrısına benzer ağrınız ve şeffaf akıntınız oldu mu? Rüyamda da 1 hafta önce bebeğimi erken doğurduğumu görmüştüm o rüya beni evhamlandırdı korkuyorum

Aminn canim sag olasin iyiyiz simdilik cok sukur daha da iyi olacagiz insallah :)

Benim normalde ekim 17 ydi 11 hafta once dogdu 3 agustosta dogdu
Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin demek ki annesi de evladı da çok güçlü :) tez vakitte geçer bu beklemedeki günleriniz inş.

Bebek bakim cantasi nereden nasil bir sey aldin canim ben daha almadim

Korkma canım. Emin ellerdesin. Doktoruna güven. Durdururlar inşallah. Ama doğsa da artık riskli haftaları geçtik. Acil şifalar dilerim.

Sağol canım. Neyseki doopler de bebeğim iyiymiş beni korkuttu minnak.. Üstelik rahim açılmasında düne göre hafif daralma başlamış. Sürekli yatışla hedefimiz 34.hafta dedi doktor. Ciğer gelişimi ozaman tamamlanıyor diye. Şimdilik iyiyiz moralen destek olan herkese teşekkürler kızlar. Seviliyorsunuzz

Canim hareketlerini cok dert etme ciger gelistirici vurundugum gunler benim neredeyse hic hareket etmedi. Bugun drada dedim kortizon var cocugu biraz sersemletiyor ondan normal dedi.

Ben ilk erken dogum teshisim o sekilde agriyla gittigimde kondu. Ama agrinin sebebi rahim buyumesidir demisti drum. Sonra ultrasonda bakinca rahim boyu kisalmasi gordu. Yani tekbasina o agriyi benim drumda oyle yorumlamisti. Kasilmalarin fln sık sık oluyosa oyle druna git bence suan kotu dusunmene gerek yok

sevindimm canım sen iyi ol ki bebişin de iyi olsunnn

Su an nasil bebisin hareketleri gunde kac hareket normal ki acaba?
ben doktora sorduğumda günde 10 kez hareket etmesi lazm dedi ama bi harekette peşpeşe olanlar sayılmıcak dedi ama nette bi sürü doktor dinledim çoğu doktor her bebeğin mizacı farklıdır kimi çok hareketlidir kimi az anne bebeğinin ne zaman ne kdr hareket ettiğinş herkesten ii bilir normalden az veya hiç hareket yoksa o zaman doktora başvurulmalı diolar

Ucretsiz izin degil de heyet zorlarim artik verirler muhakkak

Allahım sağlıkla kucaklamanı nasip etsin demek ki annesi de evladı da çok güçlü :) tez vakitte geçer bu beklemedeki günleriniz inş.
Aminnn canim insallah sag olasin

Kasilma hissetmiyorum ama anlamiyor da olabilirim. Siddetli miydi agrin benim Hafif ama simdi ayni sikayetten gittim diyince gitme arzusu uyandi Dr a

Kasilma hissetmiyorum ama anlamiyor da olabilirim. Siddetli miydi agrin benim Hafif ama simdi ayni sikayetten gittim diyince gitme arzusu uyandi Dr a
Seni korkutmak istemem ama benim ne agrim ne de sizim vardi ama nst de kasilma idrar yollarinda enfeksiyon cikti.tabi senin de oyle olacak diye bir sey yok ama yine de icinde bir huzursuzluk varsa bir gorun derim

Cok siddetli degildi normal seviyedeydi. Ama dedigim gibi dr o agriya normal dedi sonradan rahim boyuna bakinca kisalik farketti ve bnm kasilmalarim biraz yuruyunce oluyodu. Bnm kadteddigim kasilmayi hissetmemek imkansiz bebek bi yere toplaniyo gibi oluyo o an hareket etmen bile zor oluyo

Yanlis puantajla nasıl karsilasmadiniz? Göz hatası bu tek tek imzalatiyoruz o yüzden. Yeni çıkan yönetmeliğin son halinde fiilen calismiş olmak diyor.hata yapılmış açık şekilde.

Ben raporumu verdim işleme almak ya da almamak idarenin sorumluluğunda şu an..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…