2017 EKİM Anne adayları

Aslında bakarsan 37den sonra her an yiyebilirler pisliklerini o açıdan soruyorsaniz. 40dan sonra bekliyorlar ama 10 gün biraz fazla sanki yinede doktorun duruma Gore hareket eder
Evet o açıdan sormusdum bende. Gittiğim hastanede arabayla yarim saatlik mesafede.
Acil bi durumda beş dk da gitme ihtimalimde yok.

Canım ben stres kaynaklı 26.hafta bitiminde çok fazla kasılma yaşadım. Haftasonu olduğu için de iki gün çektim. Yarım saatte 4kez olduğu oldu. NST ye girdim ama öncesinde ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu duyduğumdan mıdır nedir NST de kasılma çıkmadı. O günden sonrada o sıklık olmadı zaten. Rahat ol , doktorlar ultrasondan da kasılma şüphesi görse NST ye yolluyorlar.

Benim eltim 42nin bitiminde normal Doğum yaptı. Ondan çok ben korkuyordum ama o çok rahattı 4.olduğu için olsa gerek :) bir Ebe ve annesi ile evde Doğum yaptı.
38.haftasındaki doktor kontrolünde dr gelişimi tamam deyip, rapora suni sancı yazıp Doğuma yollamış, hemen hastaneden çıkmış.
Merak etme 40.hafta açılma olmasa bile suni sancı veriyor doktorlar.

Bugun kontrolum vardi rahim boyum azicik uzamis 1.8den 2.0ye cikmis. Istirahate devam dedi dr. Ama alttan bakti kanama oldu insallah zarar vermez daha oncese olmustu ama bu biraz fazla oldu. Biraz kanama ve kahverengi lekelenme icin normal demisti ama bu kadari normalmi bilmiyrm. Bebegimin sagligi keyfi yerindeydi sukurki. Dr 36yi anca goruruz diyor nedense anlamadim

Aminn canim sag olasin iyiyiz simdilik cok sukur daha da iyi olacagiz insallah :)

Benim normalde ekim 17 ydi 11 hafta once dogdu 3 agustosta dogdu

Yönetmelikte erken doğum yapanların doğum öncesi analık izni sonraya ekleniyor. Tatilde doğum yapıp yapmaman önem teşkil etmiyo erken doğumda yine ekleniyor. Ben böyle biliyorum canım. Sen sendikalıysan emin olmak için sor, bulunduğun yerin meb inide arayıp sorabilirsin. Bide senin durumun çok özel izin süreci bitsede mutlaka ücretsize ayrıl. Durum müsait değilse heyet raporu al çok rahat alırsın verilyo artık

Senin rahim boyun uzadi çok şükür ve evet belkide dedigin gibi kasılma yaninda farkli risk gorurlerse onemsiyo sanirim dr larda.

Ben kasılmayi hep yorulmakla ilişkilendiriyodum streste buna etkense benimde sebep o olabilir. Bu andan itibaren daha rahat olmaya calisicam. Hepimizin bebekleri Allaha emanet.

Sağol canım bilgilendirme için...

Babylicious canım çok geçmiş olsun sana. Geç haberim oldu topikte erken doğum yapan olduğunu bilmiyordum. İnşallah o masum kuzularınız güçlenerek çıkar küvezden. Minik parmaklarıyla ellerini tutacağı sana sarılacağı gülümseyeceği günleri görür öpüp koklarsın yavrunu inşallah. Bende hastanedeyim şimdi erken doğum riskim var. Rahim içinde açıklık var. Hunileşmeyi geçti çoktan kese. Sarkıyo bayağı. Sabahtan beridirde bebişimin hareketleri nts de sorunlu çıkıyor. Dooplere gircem birazdan. Buna rağmen güçlü olmaya çalışyorum burdaki arkadaşlar,doktorum ve eşim sağolsun. Dün sizlere ve tüm risklilere çok dua ettim. Tahmin edebiliyorum ne kadar zor bir durum olduğnu. Güçlü ol olurmu, bebeğin güçlü ve zinde çıkacak o küvezden Biraz duygusallaştım mı ne paylaşmak istedim sadece bunları. Geçmiş olsun tekrardan...

o hiç belli olmaz ya hem 36yı görsekte ii canım sıkma canını dinlenme gerçekten bu işin çözümü bence ayağa kalkmamak lazm baskı daha çok kısaltıo rahim ağzını

bebeğinin kilosu nekdr olmuş canım inşallah dayanır daha fazla ama doğsa da korkma süreç zorlu olsa da sonunda kucağına alırsın sağşıkla bebişini Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…