- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.621
Evet o açıdan sormusdum bende. Gittiğim hastanede arabayla yarim saatlik mesafede.Aslında bakarsan 37den sonra her an yiyebilirler pisliklerini o açıdan soruyorsaniz. 40dan sonra bekliyorlar ama 10 gün biraz fazla sanki yinede doktorun duruma Gore hareket eder
Ay inşallah cnm bence de 37 yada 38 i gecmesinler 40 i gördüm mü bende bı panik olur sanırım :) günler geçmezTesekkur ederim canim.
Tedirgin oluyor insan. İnşallah 37 den sonra gecikmezler fazla
Canım ben stres kaynaklı 26.hafta bitiminde çok fazla kasılma yaşadım. Haftasonu olduğu için de iki gün çektim. Yarım saatte 4kez olduğu oldu. NST ye girdim ama öncesinde ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu duyduğumdan mıdır nedir NST de kasılma çıkmadı. O günden sonrada o sıklık olmadı zaten. Rahat ol , doktorlar ultrasondan da kasılma şüphesi görse NST ye yolluyorlar.Yaşadiklarimizin hepsi zor canim yeterki zamaninda sağlıkla hayirlisiyla gelsinler inşallah hepsi bi anda unutulur. Sayfada en kücük benim bebeğim sanırım o yuzden kasilmalarim erkenmi basladi diye endiseleniyorum ama dr.umda o kadar rahatki normaaal neden panik yapiyorsunuz her sey yolunda diyor ben de en ufak risk olsa boyle rahat olmaz heralde dr diyerek kendimi telkin ediyorum.
Benim eltim 42nin bitiminde normal Doğum yaptı. Ondan çok ben korkuyordum ama o çok rahattı 4.olduğu için olsa gerek :) bir Ebe ve annesi ile evde Doğum yaptı.Kızlar günaydın.
Doktorum normal doğum yapacaksin dedi şimdiye kadar hep.
Hala öyle şükür yapmamam için bi sorunda yok ama eğer 40 haftayı gecersem nolacak dedim 10 gün daha bekletirim dedi.
Sizce doğru mu bu 40 i geçerse tehlikeli olmuyor mu her an.
Baktım hep unutuyom eşime diyorum sen hatırlat :))Ayni benim gibisin:))) cikinca tuh sunlari diycektimler:)
Amin insallah canim.Sana da çok geçmiş olsun Allah hepimizi sağlıkla vaktinde kurtarsın kavustursun miniklerimize.
Aminn canim sag olasin iyiyiz simdilik cok sukur daha da iyi olacagiz insallah :)
Benim normalde ekim 17 ydi 11 hafta once dogdu 3 agustosta dogdu
Canim benim bebeğimin odası beyaz uyku seti pudra pembe oldugu icin ben asagidaki modelden zebra perde yaptiricam inşallah.Bebek odalarına nasıl perdeler tercih ettiniz hanımlar?
Senin rahim boyun uzadi çok şükür ve evet belkide dedigin gibi kasılma yaninda farkli risk gorurlerse onemsiyo sanirim dr larda.kasılmalae vücudu doğuma hazırlıyomuş canım doktorunun dediği gibi normaller yani ama bizde kısalma açılma fln problemi olunca kasılmada tetiklio heralde durumu bnm doktorda şuan normal bi hamile gibisin 4 e yaklaşmış değer dedi mesela o ciğer geliştiriciyi fln vuran kendi diilmiş gibi sankindi :)
40.haftaya kadr olur inlsh içinde raht ederEvet o açıdan sormusdum bende. Gittiğim hastanede arabayla yarim saatlik mesafede.
Acil bi durumda beş dk da gitme ihtimalimde yok.
Bi zarari olmaz dedi dr kullanalim bakalim canim ben daha 3 hafta kadar kullanicamGenelde 24 ile 30 arası kesiyorlarmis inan anlamadım bnde bildikleri vardır bnm 10 gün kaldı sonra bırakırım :)
Ben kasılmayi hep yorulmakla ilişkilendiriyodum streste buna etkense benimde sebep o olabilir. Bu andan itibaren daha rahat olmaya calisicam. Hepimizin bebekleri Allaha emanet.Canım ben stres kaynaklı 26.hafta bitiminde çok fazla kasılma yaşadım. Haftasonu olduğu için de iki gün çektim. Yarım saatte 4kez olduğu oldu. NST ye girdim ama öncesinde ultrasonda herşeyin yolunda olduğunu duyduğumdan mıdır nedir NST de kasılma çıkmadı. O günden sonrada o sıklık olmadı zaten. Rahat ol , doktorlar ultrasondan da kasılma şüphesi görse NST ye yolluyorlar.
çok sevindim canım sağlıkla kavuş inşallah bebişineMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebiş 1671 gr 41 cm olmus, ultrasonda 31 haftlık çıktı azıcık öndeymisiz ama sıkıntı yokmus herseey yolunda :)
Babylicious diğer arkadaşta
tkfna not alırsan unutmazsn açıp sorsrsın yoksa unutuluo gerçektenBaktım hep unutuyom eşime diyorum sen hatırlat :))
o hiç belli olmaz ya hem 36yı görsekte ii canım sıkma canını dinlenme gerçekten bu işin çözümü bence ayağa kalkmamak lazm baskı daha çok kısaltıo rahim ağzınıBugun kontrolum vardi rahim boyum azicik uzamis 1.8den 2.0ye cikmis. Istirahate devam dedi dr. Ama alttan bakti kanama olduinsallah zarar vermez daha oncese olmustu ama bu biraz fazla oldu. Biraz kanama ve kahverengi lekelenme icin normal demisti ama bu kadari normalmi bilmiyrm. Bebegimin sagligi keyfi yerindeydi sukurki. Dr 36yi anca goruruz diyor nedense anlamadim
Aynen onlar nasl yapacaklarını bilirler progestan kullaniyomusun sn :))Bi zarari olmaz dedi dr kullanalim bakalim canim ben daha 3 hafta kadar kullanicam
bebeğinin kilosu nekdr olmuş canım inşallah dayanır daha fazla ama doğsa da korkma süreç zorlu olsa da sonunda kucağına alırsın sağşıkla bebişini Allah ın izniyleSağol canım bilgilendirme için...
Babylicious canım çok geçmiş olsun sana. Geç haberim oldu topikte erken doğum yapan olduğunu bilmiyordum. İnşallah o masum kuzularınız güçlenerek çıkar küvezden. Minik parmaklarıyla ellerini tutacağı sana sarılacağı gülümseyeceği günleri görür öpüp koklarsın yavrunu inşallah. Bende hastanedeyim şimdi erken doğum riskim var. Rahim içinde açıklık var. Hunileşmeyi geçti çoktan kese. Sarkıyo bayağı. Sabahtan beridirde bebişimin hareketleri nts de sorunlu çıkıyor. Dooplere gircem birazdan. Buna rağmen güçlü olmaya çalışyorum burdaki arkadaşlar,doktorum ve eşim sağolsun. Dün sizlere ve tüm risklilere çok dua ettim. Tahmin edebiliyorum ne kadar zor bir durum olduğnu. Güçlü ol olurmu, bebeğin güçlü ve zinde çıkacak o küvezden Biraz duygusallaştım mı ne paylaşmak istedim sadece bunları. Geçmiş olsun tekrardan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?