Kızlar tam birşeyler düzeliyor derken yeni bi problem çıkıyor karşıma. Dün akşamdam beridir nts de bebeğimin hareketlerinde azalma vardı. 3 saat arayla nts bakılıyor. Bugün öğleden sonra emin olmak için doktor ultrasonla da gözlem yaptı orada daha iyi gördü sonuçları. Sonra akşam geceye kadar 2 kez bakıldı yine. Doktor yanıma geldi bu hareket azlığnın kendisini çok kaygılandırdığnı, bebek 2 kiloda olsa direk almak istediğini (şuan 1670 gr da) söyledi. Bana ısrarla hareket hissedip hissetmediğimi sordu. Hissetmiyorum desem alalım diyecek. Benim hareketlerde azalma olduğnu ancak yinede hisettiğimi söylemem üzerine gece oksijen verilerek tekrar bakıldı hareketlere. Sonuca biraz daha iyi dedi. Kötünün iyisi yani. Ben bu nts yi çözemedim. Kesin verimidir ki bu bi bebeğin doğdurulup doğdurulmayacağına karar vermemize neden oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi doktoruma sonuçları attım cevap bekliyorum. Durumum acil olduğu için onun yanına gidememiştim ilkkez göründüğüm bi doktordayım. Bi taraftanda durum böyle ciddiyse ya geç kalırsam endişesi taşıyorum. Çünkü anne karnı kapalı kutu ve elimizdeki verilerden başka bizim karar vermemize vesile olacak bir olay yok dedi doktor. Şuan sadce benim hareket hissettiğimi söylemem üzerine geçici olarak almaktan vazgeçtiğni söyledi. Ama ısrarla nts sonucuna göre doğum yapılmasını öneriyor. Çok kaygılandım gerçekten

uyuyamıyorum.