• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

bebeğinin kilosu nekdr olmuş canım inşallah dayanır daha fazla ama doğsa da korkma süreç zorlu olsa da sonunda kucağına alırsın sağşıkla bebişini Allah ın izniyle

1679 gram canım. Ciğer geliştirici iğne falan vuruluyorum her ihtimale karşı. Şimdi sancı yok ama haketleri nts de pek iyi çıkmıyor. Dooplere girseydim daha sağlıklı sonuç alacaktık. Normalde hareketliydi ama yemek yedim, müzik dinlettim bunlara tepki veren kızım çok mininum tepki veriyor bugün. Doktorda kaygılandı. Ameliyattan çıkmasını bekliyorum bakalım ultrasonda ne durumda yavrum. İnşallah uyuyodur. Dün çok hareketliydi enerjisini dün bitirmiştir de ondan sakindir inşallah bugün:KK43::KK61:

Ben kasılmayi hep yorulmakla ilişkilendiriyodum streste buna etkense benimde sebep o olabilir. Bu andan itibaren daha rahat olmaya calisicam. Hepimizin bebekleri Allaha emanet.
Ben de 28.haftamda hafif hafif kasılma yaşadm.riskli gebeyim ve doktorum docent benimle ayrı ilgileniyo.ona rağmen aradm gelmene gerek yok magnezyum ic dedi.demek ki bu haftalarda ara ara olması normal

Sağol canım bilgilendirme için...

@Babylicious canım çok geçmiş olsun sana. Geç haberim oldu topikte erken doğum yapan olduğunu bilmiyordum. İnşallah o masum kuzularınız güçlenerek çıkar küvezden. Minik parmaklarıyla ellerini tutacağı sana sarılacağı gülümseyeceği günleri görür öpüp koklarsın yavrunu inşallah. Bende hastanedeyim şimdi erken doğum riskim var. Rahim içinde açıklık var. Hunileşmeyi geçti çoktan kese. Sarkıyo bayağı. Sabahtan beridirde bebişimin hareketleri nts de sorunlu çıkıyor. Dooplere gircem birazdan. Buna rağmen güçlü olmaya çalışyorum burdaki arkadaşlar,doktorum ve eşim sağolsun. Dün sizlere ve tüm risklilere çok dua ettim. Tahmin edebiliyorum ne kadar zor bir durum olduğnu. Güçlü ol olurmu, bebeğin güçlü ve zinde çıkacak o küvezden :KK200: Biraz duygusallaştım mı ne paylaşmak istedim sadece bunları. Geçmiş olsun tekrardan...
:emir_bebek:
Canm Allah sana da bebeğine de sifa versin.insaallah biraz daha duru bebisin.gönlünü ferah tut.hepimiz kritik sureci atlattk insaallah.arkadasm ikiz bebeklerini 29.haftasnda dogum yaptı.su anda cok iyiler.sadece 2 ay gibi kuvez sureci oldu ve ustelik 1200 gram dogdular.hersey Allahtan. Bu bebekleri bize veren Rabbim ins uzun ömür de yazmıştır.hepimize sağlıkla kavuşup büyütmek nasip olur ins.

Bugün biraz ağrım vardı
Acile gittik
1900 gr 43 cm olmuş
Nstde sancı çıktı ben bişey hissetmiyorum ama :)
Hafif enfeksiyon varmış munoral verdi birde
Yat dinlen dedi
Çıkınca çocuk odasına avize falan aldım
Marketimi pazarımı yaptım
Yatınca daha kötü hissediyorum ben kendimi
Eksikler hala bitmedi
Halısı perdesi alınacak
Bi an önce halletmem lazım paşa erken gelecek gibi :)

ayyy kızlar valla Allah yardımcınız olsun.. Nasıl üstesinden geliyorsunuz? ben artık bir odadan diğerine geçerken yoruluyorum :)) Maşallah size..
Sağolsun anneler kardeşler diyorum. Bende hiç telaşe yok. herşeyi onlar yapıyor. evde inşaat var ben gezmelere gidiyorum kayınvalidem gelme biz yaparız diyor :)

o hiç belli olmaz ya hem 36yı görsekte ii canım sıkma canını dinlenme gerçekten bu işin çözümü bence ayağa kalkmamak lazm baskı daha çok kısaltıo rahim ağzını
Aynen tek yapacagin dinlenmek dedi dr. Progestani sordum kullansam daha iyi olmazmi diye. Kanitlanmis bi etkisi yok yurtdisinda artik progestan uygulanmiyor o yuzden dedi. Kendisi almanyadan gelen bi dr. Bazi zararlarida oldugu arastirmalar var hatta ama kullancam dersen vereyim dedi. Neyse dedim yatip dinleneyim bi ilac daha alana kadar

Bugün biraz ağrım vardı
Acile gittik
1900 gr 43 cm olmuş
Nstde sancı çıktı ben bişey hissetmiyorum ama :)
Hafif enfeksiyon varmış munoral verdi birde
Yat dinlen dedi
Çıkınca çocuk odasına avize falan aldım
Marketimi pazarımı yaptım
Yatınca daha kötü hissediyorum ben kendimi
Eksikler hala bitmedi
Halısı perdesi alınacak
Bi an önce halletmem lazım paşa erken gelecek gibi :)
MaşaAllah Paşa'ya canım.
Dikkat et çok yorma kendini. Bugün bende sıkıntıdan odasında oyalandım, farkında olmadan fazla oturmuşum cicilerine bakarken. Ayağa kalkınca karnımın çok sert ve kaskatı kesildiğini farkettim.

Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
Korkma canım. Emin ellerdesin. Doktoruna güven. Durdururlar inşallah. Ama doğsa da artık riskli haftaları geçtik. Acil şifalar dilerim.

MaşaAllah Paşa'ya canım.
Dikkat et çok yorma kendini. Bugün bende sıkıntıdan odasında oyalandım, farkında olmadan fazla oturmuşum cicilerine bakarken. Ayağa kalkınca karnımın çok sert ve kaskatı kesildiğini farkettim.
Yatarakda zaman geçmiyor ya
Bende giysilerini yıkadım kurusun ütüsünü yapıcam
Dolaplarını yatağını falan bir daha silicem
Yavaş yavaş yerleştiricem hazır dursun :)
Sende dikkat et kuzum

Kizlar hastane cantasi olarak ne almayi dusunuyorsunuz
Ben normal nike bi sırt çantası aldım. Okul cantasi gibi Kendi eşyalarını ona koydum daha rahat oluyor sırt çantası.
Bebek içinde bebek bakım çantası aldım fazla büyük değil.
Valiz düşünmedim gerek yok diye. Küçük valizimde var ama gerek görmedim valiz isine.

Benim.guzel ekim annelerim uzuuun zamandır sadece okuyabiliyorum yazamıyorum çünkü bende düğün mevsimi bebek hazırlıkları falan hep onlarla uğraştım ve bu arada da birde gıda zehirlenmesi ile büyük bir tehlike atlattık ve anladım ki rabbim isterse o bebisler öyle guzel atlatıyor ki herşeyi rabbim koruyor siz içinizi rahat tutun iyi şeyler düşünüp her anımiza şükredelim en fazla bu içimizdeki hareketleri ozleyecegimize dertlenelim ve lütfen bebeğimizin kağnınızın içinde yani en yakınımızda oldugu bu son güzel haftalarimizinin değerini bilip şükredelim sanırm onları kucagimiza alacağımız anı bekleyelim inanın herşey güzel olacak
Canım çok geçmiş olsun o zehirlenme ne beter bir şey dibine kadar yaşamış biri olarak asla unutmayacağım Allah kimseye özellikle de hamilelere yaşatmasın ;)

Back