2017 EKİM Anne adayları

Canım çok geçmiş olsun o zehirlenme ne beter bir şey dibine kadar yaşamış biri olarak asla unutmayacağım Allah kimseye özellikle de hamilelere yaşatmasın
Valla berbat bişey düğünde yediğim bireyden zehirledim ki 200 e yakın kişi zehirlendi o düğünde allah korusun ishal ve kusma olmasa bebeğe bişey olabilirdi ya da saatlerce kasılarak kusmak bebeğe zarar verebilirdi ki nst bagladiklarinda benim mide bulandım arttığında bile yavrumun kalp atışı nasıl hizlaniyordu rabbim korudu ikimizi de

Geçmiş olsun

Anladim canim tesekkur ederim cevabin icin.insallah vaktini bekker bebegin gecmisolsun

Seni korkutmak istemem ama benim ne agrim ne de sizim vardi ama nst de kasilma idrar yollarinda enfeksiyon cikti.tabi senin de oyle olacak diye bir sey yok ama yine de icinde bir huzursuzluk varsa bir gorun derim
Nst ye erken mi bagladi seni sikayetin yokken nst neden yaptti doktor ben de talep mi etmeliyim yoksa gittigimde bakar mi. Nst 34. Hafta civari diyorlar cunku

Nst ye erken mi bagladi seni sikayetin yokken nst neden yaptti doktor ben de talep mi etmeliyim yoksa gittigimde bakar mi. Nst 34. Hafta civari diyorlar cunku
Herhangi bir sanci sizi hicbir sey yoktu sadece karnim sertlesiyordu tedbiren nstye baglayalim dedi doktorum.yani karnim sertlestigi icin bagladi

Benide en cok zorlayan konu perde oldu gönlüm zebradan yana ama kısa kalır ve kullanıssız olur benim penceremde kapı boy pencereden komple toplamam lazım açmak icin. Napcaz bilmiyorum
Zebra kullanışsız olur sanki evet, storla güzel bi şey mi yapsak çocuk odasına uygun

4 ay saat başı istifra etmiş biri olarak tam oh dediğimde 5. Ayda zehirlendim kusarken o kasılmalar şiddetli gaz sancısı ishal olmam gerekirken olamayıp 2,5 saatimi gaz sancısının etkisiyle kıpırdayamadan wc de geçirmem kabustu bi de bebeğe noluyo korkusu ama çok şükür ki bu bebeğe zarar vermezmiş bu da geçti şükür şimdi o tepindikçe reflüm artıyor buna da şükür ☺

O ishal olup tuvalete cikamama durumu cok kotu bir sey doktoru bile inandiramiyodum ishalim ama tuvalete cikamiyorum dedigimde karnim oyle bir sismisti ki 3 4 gunun sonunda anca rahatladim.sana da gecmis olsun canim tekrarini yasatmasin Allah :)

Ya bende 4 ay kusmustum ama artik bebeklerimiz büyük olduğu için kusarken kasilinca çok zor oluyor allah kimsenin başına vermesin benim bu zehirlenme olayı geçen hafta yani 31. Haftamda oldu

Kızlar tam birşeyler düzeliyor derken yeni bi problem çıkıyor karşıma. Dün akşamdam beridir nts de bebeğimin hareketlerinde azalma vardı. 3 saat arayla nts bakılıyor. Bugün öğleden sonra emin olmak için doktor ultrasonla da gözlem yaptı orada daha iyi gördü sonuçları. Sonra akşam geceye kadar 2 kez bakıldı yine. Doktor yanıma geldi bu hareket azlığnın kendisini çok kaygılandırdığnı, bebek 2 kiloda olsa direk almak istediğini (şuan 1670 gr da) söyledi. Bana ısrarla hareket hissedip hissetmediğimi sordu. Hissetmiyorum desem alalım diyecek. Benim hareketlerde azalma olduğnu ancak yinede hisettiğimi söylemem üzerine gece oksijen verilerek tekrar bakıldı hareketlere. Sonuca biraz daha iyi dedi. Kötünün iyisi yani. Ben bu nts yi çözemedim. Kesin verimidir ki bu bi bebeğin doğdurulup doğdurulmayacağına karar vermemize neden oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Kendi doktoruma sonuçları attım cevap bekliyorum. Durumum acil olduğu için onun yanına gidememiştim ilkkez göründüğüm bi doktordayım. Bi taraftanda durum böyle ciddiyse ya geç kalırsam endişesi taşıyorum. Çünkü anne karnı kapalı kutu ve elimizdeki verilerden başka bizim karar vermemize vesile olacak bir olay yok dedi doktor. Şuan sadce benim hareket hissettiğimi söylemem üzerine geçici olarak almaktan vazgeçtiğni söyledi. Ama ısrarla nts sonucuna göre doğum yapılmasını öneriyor. Çok kaygılandım gerçektenuyuyamıyorum.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım bu saatte mesajını görüp de yanıtsız bırakmak istemedim. Sürekli yazan arkadaşlar yok sanırım onlar da fikir verirler inşallah ama ben böyle bir durumda doktora güvenmeyi seçerdim. Sonrasında Allah korusun herhangi bir pişmanlık yaşamamak için. Kendi doktoruna sorman iyi olmuş umarım kısa sürede sana döner. Ama eğer gidişat değişmezse çok diretme yani hareket hissetmiyorsan hissetmediğini söyle. El mahkum doktorlara güvenmek zorundayız. Haftan çok küçük değil Allah'ın izniyle dışarda da toparlar bebeğin. Gözün görür iyi olduğunu bilirsin. Hassas bir durum yanlış bir şey söyleyip etkilemek de istemiyorum. Ama ben olsam böyle yapardım. Rabbim yanınızda olsun.

Öncelikle geçmiş olsun canım, beni takip eden 2 dr var, birine ulaşamazsam diğerine ulaşmaya çalışırım, hareketleri hissediyorsan ben olsam kendi dr umun görüşünü dikkate alırım. Drun devlet hastanesinde mi idi? Özeldeyse hastaneden arasınlar bir şekilde ulaşılsın imkan varsa.

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ama bence harekette azalma hissedersen veya hiç hissetmezsen direkt söyle. Doktorlarını dinle derim. Güzel haberlerini bekliuoruz inşAllah

Çok geçmiş olsun canım. Ciğer geliştirici yapılmış mıydı. Bu iğnenin bebeği sersemlettiğini bu yüzden hiç hareket hissetmediğini yazmıştı bir arkadaş. Belki seninki de öyledir.
Doktorun daha iyi bilir, bence ona güvenip kararı ona bırakmalısın.
Rabbim ikinizi de sağ sağlim kurtarsın.

geçmiş olsun canımm kendi doktoruna bi ulaşsan o ne önerecek acaba arkadaşta demiş ciğer geliştirici yapıldıysa bebek hareketinde azalma oluo diye vurulmuşmuydu

Evet yapıldı canım. Bilmiyorum ki öylede olsa doktor söylerdi sanırım. Sadece benim azalma olsada hareket hissetmeme güveniyor şu aşamada. Öğlen duruma göre taburcu olup kendi doktoruma görüncem. Umarım acil müdehale gerektircek bir durumla karşılaşmam. Bu hareket azlıkları zaten ilaçlardan sonra başladı. Keşke öyle olsa. Yoksa kıpu kıpırdı yavrum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…