• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bende pek girmiyorum acikcasi, hayat inanilmaz yogun:)

Hamilelik cok zor bir surecmis,duyuyoruz biri hamilemkalmis dogurmus, ne kolay geliyor... halbuki kazin ayagi oyle degilmis...

Yukardaki acilma hunilesme, benim de su an durum o. ama bu aksam kontrolum vardi:) doktorum calisabilir raporu dahi verecegini soyledi:) sorun yaratacagini dusunmuyorum dedi. Prolutan depot oluyorum ben her hafta. Nst de sancim hic cikmadi diye doktorum tekrar nst ye bile almadi. Hatta bu aksam kontrolumuzde bebek hareketlerini takip et, tansiyonunu takip et, kilona dikkat et, 36. Haftada gorusuruz dedi:)

Bunu sunun icin soyluyorum, doktorum erken dogumlarin onlenmesi uzerine odullu projeleri olan bir doktor. 2,6 cm rahim agzi, hunilesmeye eagmen bana bu sartlari uygun gordugune gore, sanirim korktugumuz kadar riskli geupta degiliz. Yani dogum o kadar kolay baslayan birsey degil:) o yuzden korkmayalim stres yapmayalim en buyuk risk o zaten! Stres herseyin dusmani!

Ne güzel rahatlattın içimi Allah razı olsun senden. Yazdığnın ekran görüntüsünü aldım stres yaparsam okuyacağım. Sağol canım.Sancı hissettiğimde kaygılanıyorum elimde olmadan. Normale döndüğümde de çok soğukkanlı hissediyorum. Burada bebişi daha erken doğanlar varmış. Şükretmek lazımmış aslında bu durumumuza. Kaygıyı bertaraf edcem içimden bu beni rahatlatan paylaşımın üstüne söz... :KK45:

Evet canim.preklampsiden dolayi alamadi kilo acil dogum yaptim. Csnim ben senin hesaptan bisey anlamadim ben hem eklenmiyor demissin hem de ekleyip 19 haftaya cikarmissin o 19 hafta sonra muhabbetinden bahsediyorum onu dr. Mu yazacak su haftada calismaya baslayabilir diye nasil olacak yaza denk geldiğinden izin tarihimden de once yaotigimdan dolayı 19 hafta muhabbeti var diye biliyorum onu idarecime mi sormam lazim

Canım senin doğum ne zaman olacaktı normalde... Doğum öncesi analık iznin ne zaman başlayacktı erken doğum olmasaydı... Bide doğum kaçıncı haftada ve nezaman gerçekleşti bana bildir sana söyleyeyim

bu ilaçlardan bıktım uzun bi süre hap görmek istemiyorum
1 magnezyum 2 progestan 1 decavit 1 ferrum fort 2 günde 1 de omega içiyorum hap yutna fobim oluştu resmen
Üzgünüm ama decavit ve ferruma Doğum sonrası da devam edeceğiz diye duydum:(
Kızlar moralim çok bozuk. Sabah hafif pembemsi sümüksü bi akıntı oldu nişan geldi korkusuyla hastaneye geldim. 2 cm açılma olmuş rahimde doğum başlangıcı dedi doktor.hemen yatış verdi durdurmaya çalışıyolar şimdi. Doktor durur büyür ihtimalle doğarsada haftası erken değil korkmayın dedi. Çok kaygılıyım. Aynı durumu yaşayan varmı daha çok küçük bebeğim 3ü.haftadayız
Çok geçmiş olsun canım. Kendine hiç stres yapma, sıkıntılı haftalar geçti çok şükür. Ne korkularla geldik bu günlere ve hepsi de geride kaldı. Rabbim hepimize vaktinde ve kolay Doğum nasip etsin, sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşaAllah

Canım detayları bilmiyordum sendeki. Geriye dönük çok bakmadım. Son zamanlarda da kendimi başka şeylere verdiğimden topiği pek takip edemedim. Çok geçmiş olsun neler atlatmış herkes öyle. Geçmişte 2 kaybım olunca bayağı kaygılandım bende sizler ve doktor sayesinde biraz daha iyiyim şimdi. Benim bebiş çok hareketli nts de bile durmuyo yerinde hemşireler bu yerini sevmiyo sanırım çıkmak istiyor dedi. Ne zaman çok hareketlense hafif ağrı oluşuyor. Vallahi çok zor beklemek. Allah hepimize sabır versin. Sende iş falan yapma benim ev şuan bomba patlamış gbi mobilya gelcek die dağıttık her yeri umrumda değil yeterki bebeğim iyi olsun bişi istemiyorum. Şu zamana kafar sağlıklı geldik bundan sonrayıda biraz sabırla devam ettirsek süper olacak. Benim açılmada içerde dış kısımda değil. Kendi doktorumla görüştüm bu şekilde son haftalara kadar giden çok hamiş varmış önemli olan sancı olmasın dedi. Azönce de bebek hareketlenince çok hafif belime ağrı girdi. Tuvalet hissi varmış gbi bi ağrıda geldi geçti sonra. Bunlar korkutuyor işte. Gece tekrar nts var inşsllah bişi olmaz. Bu arada kimler er ken doğum yapmış benim haberim yok. Birileri yazmıştı azönce
Babylicious Babylicious diğer arkadaşta

günaydın kızlar gece yatarken hiç sevmesemde yan yatıyorum ama eşim hep sırt üstü döndüğümü söylüyo nasl çözücem bu işi bilmiyorum yastıklar flnda kesmio beni çok deli uyuyorum yastıklara bi bakıyorum yerdeler

Üzgünüm ama decavit ve ferruma Doğum sonrası da devam edeceğiz diye duydum:KK43:

Çok geçmiş olsun canım. Kendine hiç stres yapma, sıkıntılı haftalar geçti çok şükür. Ne korkularla geldik bu günlere ve hepsi de geride kaldı. Rabbim hepimize vaktinde ve kolay Doğum nasip etsin, sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alalım inşaAllah
emzirme dönemi için mi hiç duymamıştm onu ya püff

Eğer ki fark edilecek olsa sıkıntılı olur geriye donuk işlem yapılır. Yanlış yapılmış bu durumlarda hataya taviz vermeyiniz. Ek ders gibi.her ay.puantaji. detaylı inceliyorum fazla alırsak geriye dönük faiziyle alınır. Bu durumlar önemlidir.

İyi de yanlış bir şey olsa idareciler böyle bir şeyi riske atmazlar diye düşünüyorum.. Ayrıca puantajı yapan da onlar yani onayı onlar veriyor.. Ben de 3 yıl idarecilik yaptım böyle bir sorunla karşılaşmadım..

evet aynı dediğin gibi sertleşio bende hep bebek toplanıo zannettim meğer kasılmaymış gerçekten karın kaslarını sıkıyomuşsun gibi hissettiriyo insana magnezyum bana 1 tane iç dedi ama bacağıma kramp girdi demiştim ozaman vermişti kasılmaya da ii geliomu bilmiyorum bana da günde 3 4 normal sıklaşırsa şiddeti artarsa bekleme gel dedi
Ayni seyi yasiyoruz canim dr normal dedigi icin onemsememeye calisiyorum. Insallah ikimiz icinde sıklaşmaz canım.
bu ilaçlardan bıktım uzun bi süre hap görmek istemiyorum
1 magnezyum 2 progestan 1 decavit 1 ferrum fort 2 günde 1 de omega içiyorum hap yutna fobim oluştu resmen
Benimde oyle decaviti yeni biraktirdi banada. Az kaldi inşallah sabredelim canim.
Ben de hibor igne ve eutrox kullanyrm.igneyi hala göbekten devam ediyorm.sen nasl vurunuyorsn?
Ben ilk 4 ay gobekten vurdum sonra kola gectim. Ama 3 ayda kollarim mosmor oldu heryeri ödem oldu sislikten igne girmiyordu 10 gundur gobege gectik yine. Nadiren koldan vuruyoruz disarda oldugumuzda falan. Degistire degistire devam edicez canim.
Canm bnde hala kullanıyorum 34de kesicez dedi bna normalde 30 demişti ama 30da gittim daha değil bir ay daha kullan dedi bakalm bu kezde vazgcmezse 34+larda kontrole gitcem o zamn bıraktırır duruma gore
24-25te biraktiranlari okudum o yuzden sormak istedim. Kullanalim bakalim canim.
Ben hibor5000 kullanıyorum, dr keseceğiz dedi ama tarih vermedi
Bana dogumdan sonrada belli bi sure devam edicez dedi hatta. Sezeryan olursa 1 gece onceden normal dogum olursa sancilarin basladigi an kesicez dedi.

Ayni seyi yasiyoruz canim dr normal dedigi icin onemsememeye calisiyorum. Insallah ikimiz icinde sıklaşmaz canım.

Benimde oyle decaviti yeni biraktirdi banada. Az kaldi inşallah sabredelim canim.

Ben ilk 4 ay gobekten vurdum sonra kola gectim. Ama 3 ayda kollarim mosmor oldu heryeri ödem oldu sislikten igne girmiyordu 10 gundur gobege gectik yine. Nadiren koldan vuruyoruz disarda oldugumuzda falan. Degistire degistire devam edicez canim.

24-25te biraktiranlari okudum o yuzden sormak istedim. Kullanalim bakalim canim.

Bana dogumdan sonrada belli bi sure devam edicez dedi hatta. Sezeryan olursa 1 gece onceden normal dogum olursa sancilarin basladigi an kesicez dedi.
Allah yardımcınız olsun valla ben haplardan yakınıyorum siz bide iğne vuruyosunuz o daha zor

Allah yardımcınız olsun valla ben haplardan yakınıyorum siz bide iğne vuruyosunuz o daha zor
Yaşadiklarimizin hepsi zor canim yeterki zamaninda sağlıkla hayirlisiyla gelsinler inşallah hepsi bi anda unutulur. Sayfada en kücük benim bebeğim sanırım o yuzden kasilmalarim erkenmi basladi diye endiseleniyorum ama dr.umda o kadar rahatki normaaal neden panik yapiyorsunuz her sey yolunda diyor ben de en ufak risk olsa boyle rahat olmaz heralde dr diyerek kendimi telkin ediyorum.

İyi de yanlış bir şey olsa idareciler böyle bir şeyi riske atmazlar diye düşünüyorum.. Ayrıca puantajı yapan da onlar yani onayı onlar veriyor.. Ben de 3 yıl idarecilik yaptım böyle bir sorunla karşılaşmadım..
Yanlis puantajla nasıl karsilasmadiniz? Göz hatası bu tek tek imzalatiyoruz o yüzden. Yeni çıkan yönetmeliğin son halinde fiilen calismiş olmak diyor.hata yapılmış açık şekilde.

Kızlar günaydın.
Doktorum normal doğum yapacaksin dedi şimdiye kadar hep.
Hala öyle şükür yapmamam için bi sorunda yok ama eğer 40 haftayı gecersem nolacak dedim 10 gün daha bekletirim dedi.
Sizce doğru mu bu 40 i geçerse tehlikeli olmuyor mu her an.

Canım çok geçmiş olsun. Allah bebeğini sağsalim kucağına alma sabrı, takati versin sana. Küvezden sağlıcakla gelsin kucağına kuzun. İnşallah sabrın sonunda hem beşinin her adımına şahit olursun hemde annelik sevabını kat be kat alırsın. Dua ettim bebişine. Topikte erken doğum yapan bilmiyodum geç öğrendim. Duam hepinizle..
Aminn canim sag olasin iyiyiz simdilik cok sukur daha da iyi olacagiz insallah :)

Canım senin doğum ne zaman olacaktı normalde... Doğum öncesi analık iznin ne zaman başlayacktı erken doğum olmasaydı... Bide doğum kaçıncı haftada ve nezaman gerçekleşti bana bildir sana söyleyeyim
Benim normalde ekim 17 ydi 11 hafta once dogdu 3 agustosta dogdu

Yaşadiklarimizin hepsi zor canim yeterki zamaninda sağlıkla hayirlisiyla gelsinler inşallah hepsi bi anda unutulur. Sayfada en kücük benim bebeğim sanırım o yuzden kasilmalarim erkenmi basladi diye endiseleniyorum ama dr.umda o kadar rahatki normaaal neden panik yapiyorsunuz her sey yolunda diyor ben de en ufak risk olsa boyle rahat olmaz heralde dr diyerek kendimi telkin ediyorum.
kasılmalae vücudu doğuma hazırlıyomuş canım doktorunun dediği gibi normaller yani ama bizde kısalma açılma fln problemi olunca kasılmada tetiklio heralde durumu bnm doktorda şuan normal bi hamile gibisin 4 e yaklaşmış değer dedi mesela o ciğer geliştiriciyi fln vuran kendi diilmiş gibi sankindi :)

Genelde 24 ile 30 arası kesiyorlarmis inan anlamadım bnde bildikleri vardır bnm 10 gün kaldı sonra bırakırım :)

Kızlar günaydın.
Hala öyle şükür yapmamam için bi sorunda yok ama eğer 40 haftayı gecersem nolacak dedim 10 gün daha bekletirim dedi.
benim kuzenim illa normal istediği için 41 i doldurdu 42. haftadan kaç gün aldı bilmiyorum ama 2 kere verilen suni sancıya rağmen açılması olmadığı için zorunlu sezaryen oldu bebek mekonyumu yapmış zehirlenir diip daha fazla bekletmediler ama 41i fln bekletiolar yani problem yoksa

Kızlar günaydın.
Aslında bakarsan 37den sonra her an yiyebilirler pisliklerini o açıdan soruyorsaniz. 40dan sonra bekliyorlar ama 10 gün biraz fazla sanki yinede doktorun duruma Gore hareket eder

benim kuzenim illa normal istediği için 41 i doldurdu 42. haftadan kaç gün aldı bilmiyorum ama 2 kere verilen suni sancıya rağmen açılması olmadığı için zorunlu sezaryen oldu bebek mekonyumu yapmış zehirlenir diip daha fazla bekletmediler ama 41i fln bekletiolar yani problem yoksa
Tesekkur ederim canim.
Tedirgin oluyor insan. İnşallah 37 den sonra gecikmezler fazla

Back