- 27 Aralık 2009
- 644
- 942
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.601
Bende pek girmiyorum acikcasi, hayat inanilmaz yogun:)
Hamilelik cok zor bir surecmis,duyuyoruz biri hamilemkalmis dogurmus, ne kolay geliyor... halbuki kazin ayagi oyle degilmis...
Yukardaki acilma hunilesme, benim de su an durum o. ama bu aksam kontrolum vardi:) doktorum calisabilir raporu dahi verecegini soyledi:) sorun yaratacagini dusunmuyorum dedi. Prolutan depot oluyorum ben her hafta. Nst de sancim hic cikmadi diye doktorum tekrar nst ye bile almadi. Hatta bu aksam kontrolumuzde bebek hareketlerini takip et, tansiyonunu takip et, kilona dikkat et, 36. Haftada gorusuruz dedi:)
Bunu sunun icin soyluyorum, doktorum erken dogumlarin onlenmesi uzerine odullu projeleri olan bir doktor. 2,6 cm rahim agzi, hunilesmeye eagmen bana bu sartlari uygun gordugune gore, sanirim korktugumuz kadar riskli geupta degiliz. Yani dogum o kadar kolay baslayan birsey degil:) o yuzden korkmayalim stres yapmayalim en buyuk risk o zaten! Stres herseyin dusmani!
Ne güzel rahatlattın içimi Allah razı olsun senden. Yazdığnın ekran görüntüsünü aldım stres yaparsam okuyacağım. Sağol canım.Sancı hissettiğimde kaygılanıyorum elimde olmadan. Normale döndüğümde de çok soğukkanlı hissediyorum. Burada bebişi daha erken doğanlar varmış. Şükretmek lazımmış aslında bu durumumuza. Kaygıyı bertaraf edcem içimden bu beni rahatlatan paylaşımın üstüne söz...