- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.581
Bencede yardımcı olmaya çalışıyor herkes. Dalga geçer gbi cevap verilmeye h gerek yok öneridn memnun kalmadysan cvb verme . Milletin eski mevzularini alay konusu etmeye gerek yok.Kimse birbirine sarmasın
Burada art niyetli bir söylem yok
Destek topiği bu
Peki dikis atilamaz mi şimdi? Arkadasa atmışlardı...
Tesekkur ederim canim. Gecmis olsun tekrardan benm kisalma ve kasilmalar yuzunden farkli sanirimCanim bi risk olmadığını soyledi. Kasilmalar cok değildi magnezyumu gunde 2ye çıkardı o kadar.
gecmis olsun. Sanirim 28 den kucuk haftalara dikis atiliyomus. Bm ablam doguma yakin haftalarda acilma olmasina ragmen vaktinde dogum yapmis. Bende yarin kontrolumde yarin dr ne diycek yada acilma cikacakmi meraktayim ama yapacak bisy yok. Sende canini skma. Allah hepimizin yardimcisi olsunTamamen riskli olacak ama. Doğumu başlatabilir su gelmesine neden olabilir. Tercih etmedik o yüzden haftam çok büyük diye. Bekleyip görücez. Son nts de sancı çıkmadı. İnşallah sorun olmaz
Havalar sıcak hormonlar tavanCanlar sakin, doğumlara az kalmış, bebeklerinizi üzmeyin
Bebeciklerin doğumuna da az kalınca arada sesler yükseliyor diyorsunuz yaniHavalar sıcak hormonlar tavan
Eheheh, sormaBebeciklerin doğumuna da az kalınca arada sesler yükseliyor diyorsunuz yani
Kuzucuk gecmis olshn aramiza hosgeldin:) acilma bende de var 26+ da fark edildi, kisalma acilma... yazmistim okuduysan gorsmussundur bende de pembe lekelenme olmustu...
Doktorum simdilik rapor vermedi ama o da korkuyor erken dogurmamdan.
Cumartesi sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su akti, klozette oldugum icin goremedim miktarini ama epey coktu, idrar mi, akinti mi, su mu geldi bilemedim. Hemen doktorumu aradim, acilma oldugu icin o da korktu, hastaneye git suyun gelmisse ara haber ver bana hemen geliyorum dedi izin gunu haftadonj malum.
Neyse ki su degilmis gelen, mantar olmusum sadece. Ama fark etmez risk altindayiz malum....
Bu haftadan itibaren dogsalar bile yasarlar korkmamak lazim cok fazla, stres yapmamak lazim ama tabiki ne kadar gec dogsa o kadar iyi, malum anne rahmi en korunakli yer onlar icin...
Kendine sikinti yapma, yatarak gecirirsin olur biter cozumsuz degil. Surda bir kac hafta daha siksak disimizi sonrasi huzur zaten... sancilari ilaclarla durduruyorlar, sende istirahat edince sorun cozulur. @okeanoss00 ksc haftayi devirdi sancilara eagmen masallah.
Allah bütün hamislerin yardımcısı olsun şuan ben nefes alamıyorum benim ki yine yikarlardi çıktı sanırım darlandim bir kızlar pozitif olun pozitif kötüyü cagirmayin lütfen iki tane erken doğum bebiş geldi fazlası olmayacak öyle dua edelim 35 den önce gelmesin afacanlar acele etmesinler :)
Eğer ki fark edilecek olsa sıkıntılı olur geriye donuk işlem yapılır. Yanlış yapılmış bu durumlarda hataya taviz vermeyiniz. Ek ders gibi.her ay.puantaji. detaylı inceliyorum fazla alırsak geriye dönük faiziyle alınır. Bu durumlar önemlidir.Valla canim yonetmelik acik da idareciler istedigi gibi uygulayaviliyorlar eski calistigim ilcede eylulde dogum yapan bi cok arkadssimin tatile denk gelen 5 haftasi da islendi isyambulda srkadasimin arkadssi eylulde dogum yapacak muduru ekleriz demis bu yuzden idarenin elinde hani bizzat sahit olmasam olmaz derdim ama ha benim mudur yapmiyor o ayri mesele benim iznimi erken dogum oldugu icin 8+8 yaotilsr simdi 3 agustosta basladi 5 haftam bosa gidiyor
Bende pek girmiyorum acikcasi, hayat inanilmaz yogun:)Canım detayları bilmiyordum sendeki. Geriye dönük çok bakmadım. Son zamanlarda da kendimi başka şeylere verdiğimden topiği pek takip edemedim. Çok geçmiş olsun neler atlatmış herkes öyle. Geçmişte 2 kaybım olunca bayağı kaygılandım bende sizler ve doktor sayesinde biraz daha iyiyim şimdi. Benim bebiş çok hareketli nts de bile durmuyo yerinde hemşireler bu yerini sevmiyo sanırım çıkmak istiyor dedi. Ne zaman çok hareketlense hafif ağrı oluşuyor. Vallahi çok zor beklemek. Allah hepimize sabır versin. Sende iş falan yapma benim ev şuan bomba patlamış gbi mobilya gelcek die dağıttık her yeri umrumda değil yeterki bebeğim iyi olsun bişi istemiyorum. Şu zamana kafar sağlıklı geldik bundan sonrayıda biraz sabırla devam ettirsek süper olacak. Benim açılmada içerde dış kısımda değil. Kendi doktorumla görüştüm bu şekilde son haftalara kadar giden çok hamiş varmış önemli olan sancı olmasın dedi. Azönce de bebek hareketlenince çok hafif belime ağrı girdi. Tuvalet hissi varmış gbi bi ağrıda geldi geçti sonra. Bunlar korkutuyor işte. Gece tekrar nts var inşsllah bişi olmaz. Bu arada kimler er ken doğum yapmış benim haberim yok. Birileri yazmıştı azönce
960 grla girdi kuvoze simdi ne kadr bilmiyorum dr bisey demedi haftada 1 gorme gunu var onda sagdigim sutleri goturuyorum durumu iyi dediler allahima binlerce kere şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?