2017 EKİM Anne adayları

Bilmem ondan mi :)) Devlete gittim ya ultrason haftasi yazmiyo sadece kese büyüklüğü yaziyor canim.
Eki Görüntüle 1960468
Canm bak şu yuvarlak parlak olan şey yolk saç o oluşmuş bebekte bir kaç güne oluşur hiç merak etme bnm 7. Haftada gittiğimde ne kadar çıktı sanki bebek . Onda keseye bakmadı ama doktor tecrübelerime dayanarak 25 mm var aşağı yukarı ve bebek 6 mm cik ti. Doktorunda normal demiş hc korkma inslh brsey yoktr :)

Hangi yuvarlak şey kuzucum anlayamadım ben onu. Bana da göstersene üzerine renk atıp :)

Bilmem ondan mi :)) Devlete gittim ya ultrason haftasi yazmiyo sadece kese büyüklüğü yaziyor canim.
Eki Görüntüle 1960468
Yaaa yapamıyorum çizme yok bnde ama bak kesenin en sağında da var yuvarlak brsey birde ortasında var parlak ama o tam yuvarlak gözükmüyor ikisinden biri olsa gerek benm yolk saçta yarı parlak duruyordu aynı senin görüntü gbi net değil bnm ultrasonda cihaz kalitesizliği işte hc bahsetmedimi yolk saç var faln diye.

Yok demedi doktor bir şey. Ben göremiyorum valla anlamadım Haftaya görürüm inşallah.

okeanoss00 bu arada bende 9 martta gitmeyi dusunuyordum daha hic gitmedim sizlerin bu yazdiklarinizi gorunce bende panikliyorum bakalim ne zamana kadar sabredicem

Kızlar evde eşinizle nasılsınız ? Eşinizle nasıl anlaşıyorsunuz , benim sofrada 3-5 bile olsa kaldırınca ağrı oluyo normalde yokken , eşimde yuh onu kaldırırken ne alaka diyebiliyo , benim eşimmi insafsız diye düşünmeye başladım sizce?
Ayrıca yatarken yatamıyorum arkadaş rahat dönemiyorum yatakta

O ağrı hareket ettiğinden dir canm sofrada ne kaldırıyorsun sanki. Valla yap dediklerimi yapıyor eşim bn camasr sepetini faln kaldırıyorum sadece en ağır kaldırdım sey o oda 5 kilocuktr agrm falnda olmuyo. Biz aramıza yastık koyuyoruz eşim çok dağınık uyuduğundan dolayı ..bakacaz yastk fayda etmezse yatakları ayiracz..

Ben doğal zeytin sütü kullanmayı düşünüyorum bebek içinde kendim içinde

Normalde ağrıların olduğu için belki eğilip kalkman gerektiğinde yada yukarı uzanman gerektiğinde artıyor olabilir
Eşine güzelce anlat
Düz mantık bakıyor çok ağır olmadıkça sorun yok diye düşünüyor sanırım
İlk haftaların öneminş anlat yeter
Ağrım varsa herşey eşimde
Kendimi iyi hissediyorsam yemeği falan yapıyorum
Bulasıkları makınaya diziyorum
Çamaşırları makinaya atıyorum falan
Çamaşırları serme, ev süpürme vs işleri eşimde o yapıyor sağolsun
Ama bilinçlendiğinden sanırım benden fazla dikkat ediyor
Sürekli hamilelik ile ilgili yazılar okuyor ordan çıkarım yapıp uyguluyor
Bazen benim yeter diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…