2017 EKİM Anne adayları

gecelikde cok sikinti olmaz bol olsun da dar olmasin yeter ki ben lohusa geceligi lcw m beden aldim omuzlarim dar oldugu halde gogusden kilo aldigimdan az da olsa sıkti baska markadan bir tane daha aldim oda large genis genis guzel oldu:) pijama altina dikkat etmek lazim sadece onuda gobeginizin durumuna gore hesap edebilirsiniz dogumdan sonra yarisi kaliyor diye dusunsek suanki bedenden bir kucuk alinirsa olur heralde

Canm ben de öğretmenim.çalışabilir raporu alınca.aldığın tarihle okul acılana kadar gecen süre yanmış olacak.ama bu 1 eylül mü 5 eylül mü olacak emin degilim.sen 29 ağustosta alinca en kötü 5 eylüle kadar olan 8 günün yanacak.37 kadar okula gidersen 37 de izne ayrilirsin ve 16 haftadan sadece 8 gün az izin kullanrsn.

Çok güzel ve şıklar güle güle giy.

Ben de L alayım ozaman. Önce pijama takımını sipariş edeyim, o büyük olsa daha iyi hem, ona göre geceliği sipariş ederim. Teşekkür ederim kızlar

bende 8 kg dayım 32 bitti bugün ama erken doğum olayı çıktıktan beri kilo hiç umrumda diil hareketsizde kalıyorum şimdi doktor ayakta kalma dedi diye normalde çok yürüyodum tam yürüceğim zaman aksilikler çıktı buna da şükür :)

Emzirme atletini ve sudyenini su anki beden mi
Yoksa ne kdr buyuk almali
75-c isek yadw 80 b mesela 90 mi almantikli 85 mi karar veremedim

Kizlar ben enfeksiyon olmustum carsamba gununden beri antibiyotik kullaniyorum yarisi bitti sanki gecti gibi kasinti yanma yok biraksam mi icmeyi yaa yada illa sonuna kadar icmek mi lazim ??

Kizlar ben enfeksiyon olmustum carsamba gununden beri antibiyotik kullaniyorum yarisi bitti sanki gecti gibi kasinti yanma yok biraksam mi icmeyi yaa yada illa sonuna kadar icmek mi lazim ??

Doktorun şu kadar gün iç bırak felan demediyse bitene kadar iç bence ya da doktoruna sor bana da verdi geçenlerde 5 gün iç dedi bitir felan demedi

Doktorun şu kadar gün iç bırak felan demediyse bitene kadar iç bence ya da doktoruna sor bana da verdi geçenlerde 5 gün iç dedi bitir felan demedi
Ben bu aksamda iceyim yarin arayip sorayim o zaman en mantiklisi bu olur galiba tesekkur ederim :)

Canım bende antibiyotik kullandığımda bitene kadar kullanmıştım. 10 taneydi sabah akşam aldığım için 5 günde bitmişti. Seninde öyleyse bence bitene kadar kullan

Canım bende antibiyotik kullandığımda bitene kadar kullanmıştım. 10 taneydi sabah akşam aldığım için 5 günde bitmişti. Seninde öyleyse bence bitene kadar kullan
Suda eriyen 2 tane onlu yarısi bitti 5 gun oldu. Hatirlamiyorum hepsini bitir dedigini yarin bi sorayim bakalim ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…