• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

her geçen gün işe gelmek biraz daha zorlaşıo sanki gece uykuları da gidince sabah kalkmak tam işkence sıcak desen ayrı dert :KK43:
sana tam analmıyla katılıyorum canım ama sen çok daha fazla dikkat et havalar çok sıcak masandan sıcak suyunu eksik etme

sana tam analmıyla katılıyorum canım ama sen çok daha fazla dikkat et havalar çok sıcak masandan sıcak suyunu eksik etme
ztn cam şişem var masamda 750 ml lik 4 tane bitiriyorum bide evde içtiklerim var tabi susuz hiç durulmuo soğuk ztn içemiyorum hemen boğazım ağrıo korkuyorm hastalanırım diye ztn terleyip terleyip donuyorum evdeyken suya girip çıkıyorum ama işyeri baya zorlamaya başladı ayakta kalmıyım die izne ayrılmadan pc de ki işleri toparlıyım dedim sürekli oturunca da olmuo sıkıştırıo iice karnım hayırlısıyla zamanımızı tamamlayıp sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alsak bebişlerimizi

her geçen gün işe gelmek biraz daha zorlaşıo sanki gece uykuları da gidince sabah kalkmak tam işkence sıcak desen ayrı dert :KK43:
sana tam analmıyla katılıyorum canım ama sen çok daha fazla dikkat et havalar çok sıcak masandan suyunu eksik etme

ztn cam şişem var masamda 750 ml lik 4 tane bitiriyorum bide evde içtiklerim var tabi susuz hiç durulmuo soğuk ztn içemiyorum hemen boğazım ağrıo korkuyorm hastalanırım diye ztn terleyip terleyip donuyorum evdeyken suya girip çıkıyorum ama işyeri baya zorlamaya başladı ayakta kalmıyım die izne ayrılmadan pc de ki işleri toparlıyım dedim sürekli oturunca da olmuo sıkıştırıo iice karnım hayırlısıyla zamanımızı tamamlayıp sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alsak bebişlerimizi
amin canım inşallah allah yardımcın olsun

ya kızlar bugün hava daha mı çok sıcak ne iş yerindeyim ve çalıştığım yerde klima yok vantilatör var onunda hiç ama hiç faydası yok ve sıcaktan her yerim kaşınıyor benimmmm akşam olmayacak bugün :KK57::KK61:

ya kızlar bugün hava daha mı çok sıcak ne iş yerindeyim ve çalıştığım yerde klima yok vantilatör var onunda hiç ama hiç faydası yok ve sıcaktan her yerim kaşınıyor benimmmm akşam olmayacak bugün :KK57::KK61:
sıcak valla bn klimayla oturuyorum yine se kesmio çok soğukta yapamıyorum hastalanırım die korkumdan bünyem biraz zayıftır da :)

Evet cnm çok sıcak Eylül gelse bir an önce Eylül'de havalar 25 derece civarında olacak dün sıcaktan bunaldım saçımı kendim kestim kuaför e gitmeyi bile beklemedim

Evet cnm çok sıcak Eylül gelse bir an önce Eylül'de havalar 25 derece civarında olacak dün sıcaktan bunaldım saçımı kendim kestim kuaför e gitmeyi bile beklemedim
Valla bunaldım canım ya biran önce eylül gelsin istiyorum
önümüz kurban bayramı ve kayınvalidemlerle beraber köye gitmemiz gerekiyor bu onlarla 2. kurban bayramım kayınvalidem köye gelmessin belki sen diyor eşimde sensiz bayram geçirmek istemiyorum ben yaparım her işini diyor napacagıma da karar veremedm valla

Aynı beden olduğunuzu nerden biliyorsunuz kızlar. Bana da yardım edin. Ben bişey alınca hiç iade değişimle uğraşamayan biriyim öyle kalır olmaz ise.
Lcw dan aldığım pijama takımı M beden tam oldu hatta biraz bol gibi. Hamile şortu da aldım ama XL beden ancak oldu. 59kg ile başladım şuan 71 kiloyum. Boyum 170. Gebelik öncesi 36-38 S bedendim. Şimdi gören de sadece karnın çıkmış diyor. Geceliği S, pijama takımını M alsam olur mu sizce.
Ben de kararsızım beden konusunda. 56 ile başladım. Şu anda 68.5 kiloyum. Normalde M beden giyen bir insanım ama rahat olsun diye L beden sipariş verdim.

Canm ben de öğretmenim.çalışabilir raporu alınca.aldığın tarihle okul acılana kadar gecen süre yanmış olacak.ama bu 1 eylül mü 5 eylül mü olacak emin degilim.sen 29 ağustosta alinca en kötü 5 eylüle kadar olan 8 günün yanacak.37 kadar okula gidersen 37 de izne ayrilirsin ve 16 haftadan sadece 8 gün az izin kullanrsn.
8 güne razıyım. Yeter ki doğum sonrasının hepsi yanmasın. Haftaya gidip konuşacağım hastaneyle.

Canm ben de öğretmenim.çalışabilir raporu alınca.aldığın tarihle okul acılana kadar gecen süre yanmış olacak.ama bu 1 eylül mü 5 eylül mü olacak emin degilim.sen 29 ağustosta alinca en kötü 5 eylüle kadar olan 8 günün yanacak.37 kadar okula gidersen 37 de izne ayrilirsin ve 16 haftadan sadece 8 gün az izin kullanrsn.
Pardon doğum sonrası yazmışım. Doğum öncesi yazacaktım

önümüz kurban bayramı ve kayınvalidemlerle beraber köye gitmemiz gerekiyor bu onlarla 2. kurban bayramım kayınvalidem köye gelmessin belki sen diyor eşimde sensiz bayram geçirmek istemiyorum ben yaparım her işini diyor napacagıma da karar veremedm valla
Yerinde olsam gitmem gelen giden eksik olmaz ki uzanan uzanaman benim ailem de hep köyde durur bayramlarda ramazan da dedim ben gelemem haberiniz olsun diye çünkü köy çekilmiyor geçen bayram gittim kendime gelemedim bir hafta ki doğuma da çok az kalmış olacak sen bilirsin esinde ilk gün gitsin geri gelsin yanina

Kizlar ben enfeksiyon olmustum carsamba gununden beri antibiyotik kullaniyorum yarisi bitti sanki gecti gibi kasinti yanma yok biraksam mi icmeyi yaa yada illa sonuna kadar icmek mi lazim ??
Bende de olmuştu kullandım geçince bıraktım doktora da sormak lazım ben doktora yarın gidince soracam

Badana boya yapıyoruz
Hangi akla hizmet giriştim bu işe bilmiyorum
Tükendim resmen
Ellerim ayaklarım bana ait değil dev gibi oldum :duduk:

Badana boya yapıyoruz
Hangi akla hizmet giriştim bu işe bilmiyorum
Tükendim resmen
Ellerim ayaklarım bana ait değil dev gibi oldum :duduk:

Allah kolaylık versin :) bende doğuma haftalar kala taşınıcam deli cesaretiyle :)

ayyy kızlar valla Allah yardımcınız olsun.. Nasıl üstesinden geliyorsunuz? ben artık bir odadan diğerine geçerken yoruluyorum :)) Maşallah size..

gitmemek daha mantıklı ama evde de tek kalmaman lazm bence kendini iyi hissediyo musun benim artk hiç bi yere gidesim yok

Back