- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.381
bende bi tane koyu renk daha istiyorum evde giymeye ama nasl çıkıp alcam bilmiyorum :)Bu anneler hep ayni demek ki :)
Benimki de bana ucuk pembe dantelli bir pijama takimi aldı ama ben kendime kırmızı aldım, bi tane daha istiyorum almak bakalım
Amin canimEvet ciger gelistirici celeto ile baslayan bi ismi var nette arastirdigima gore ozellikle o sekerde artis yapiyormus ve bebegin hareketleri azaliyomus diye okudum ki benmde oyle oldu sanki bi azalma var. Rabbim yardimcisi olsun bebeklerimizin
N11den aldim :))))bende bi tane koyu renk daha istiyorum evde giymeye ama nasl çıkıp alcam bilmiyorum :)
Resim var mi canim ben de bakiyorum bulamadim henuzN11den aldim :))))
Mecitten aldim canim kırmızı...Resim var mi canim ben de bakiyorum bulamadim henuz
Insallah ya artik yatarak gecircez vakitleri insan vicdan yapiyo uzuluyo Allah saglik sihhat versin bebislerimizeGorumcem de preeklampsi ve acilma vardı adalat kullandı doktor her an gelebilir demis ve 32 de ciger gelistirici vurmuş ama minis 35e kadar dayanmışcokta saglikli masallah bir gun bile kuvezde kalmadı....allahin izniyle hepimiz kurtulcaz bu sıkıntılardan insallah
Bende suan keske bitirseymisim diyorum alisverisi cok salladim hava biraz seinleyincr alirim vs diyip simdide evden cikamiyorumvalla bende herşeye erken erken diyodum ama şimdi de bebek alışverişini fln iyi ki halletmişim diyorum
Gule gule kullan canim bakayim ben de:)Mecitten aldim canim kırmızı...
Bebek alışverişini bende hallettim ama toplasan on takım almadım 0 3 ay için çabuk büyüyor dedi tanıdıklar ama kendime çöp almadim hasta bezi falan da almak lazımmış ilk bı kaç gün çok kanama oluyormuş ay iyi ki havalar ısınmadan almışım kızıma kıyafet bı battaniye ile banyo malzemeleri eksikvalla bende herşeye erken erken diyodum ama şimdi de bebek alışverişini fln iyi ki halletmişim diyorum
Mesajin basini okurken dedim dün o kadar konustukki cagirdik sanirim dogumuKizlar toparlayin alisverisleri benden soylemesi:)
Bu sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su bosalti, aha dedim geliyor bizimki.... doktoruma haber verdim hemen hastaneye git duruma gore haber ver gelirim dedi. Gittik nobetci doktor vardi, musyene etti nst ye aldilar dogum segil yanlis alarm:) ama cok yogun bir mantar akintim varmis o kadar yogun ki su gibi hissetmisim onu... fitil verdi simdilik takipteyim yine...
Ama bu sabah hastaneye bir gidisimiz var, daha hastane cantam hazir degil ama konacaklari yikamistim cekmecede duruyordular. Evden cikmadan, esime ne alinacak acil durumda felan gosterdim hep, ben sakindim de o fena panikledi. Dedim eyvay ilk tatbikatta kaldin ne oluyor:)
Velhasil, alisveris isinizi halledin, benim erken dogum riskim 1 haftada cikti, gorumcemin erken dogum riski yoktu ama 35 haftada birden suyu geldi. Apar topar dogum yapti hic belli olmuyor... zaten son zamanlar hareket sikinti, almakla da is bitmiyor onlarin yikanmasi utulenmesi... bir kiyafet degil ki olay, sterilizie olayi var ivir var zivir var... biberonu emzigi, yatak tekstili...
Ben rezene cayi, anne icin sut yapici icecekler, caylar, hatta sutum olmaz da hastanede mama dayarlarsa diye her halukarda gdo suz mama bile aldim.
Ben kullaniyrm magnezyum olarak gunde birkezArkadaslar cok agrim var acaba magnorm kullanan varmi annemlere geldik burada bi o var ne yapsam
Mesajin basini okurken dedim dün o kadar konustukki cagirdik sanirim dogumugecmis olsun canim. Haklisin alisveris konusunda ben cok pismanim bazi seyleri daha eki omik alabilecekken simdi alamiyrm evden cikamiyrm netten daha pahali aliyrm gibi geliyo.cantalarida hazirlamak lazim tabi ben benegin cantasini hazirladim bi biberon sterilize isi kaldi. Sira benmkinde alisverisi tamamlayim hazirliycam
çok acil olan lazım şeyleri internetten al canım gezicem diye uğraşma 5 çift diil 2 çift olsun annenler doğuma gelirse onlar tamamlar eksikleri yavrunun gelişimi hepsinden önemliBende suan keske bitirseymisim diyorum alisverisi cok salladim hava biraz seinleyincr alirim vs diyip simdide evden cikamiyorumcokda bekletmemek lazimmis ne olur nolmaz diyip jerkes 7. Aydan sonra alisverise basla dedi simdi ise dogacak nerdeyse
bnm eşim çok aceleci öyle gidip bi parça al iki parça al yaptırmadı 2 seferde herşeyi aldk almadıklsrım varsa da unutmuşumdrBebek alışverişini bende hallettim ama toplasan on takım almadım 0 3 ay için çabuk büyüyor dedi tanıdıklar ama kendime çöp almadim hasta bezi falan da almak lazımmış ilk bı kaç gün çok kanama oluyormuş ay iyi ki havalar ısınmadan almışım kızıma kıyafet bı battaniye ile banyo malzemeleri eksik
Magnorm mu?Ben kullaniyrm magnezyum olarak gunde birkez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?