- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.401
nem magnorm 365 g efervesan olanı kullanıorum günde 2 kez alabilirsin dedi doktorArkadaslar cok agrim var acaba magnorm kullanan varmi annemlere geldik burada bi o var ne yapsam
geçmiş olsun bende çantayı hazırlamadm ama dolabın bi rafına hastane gidecekleri üst üste koyayım diyorum acil bi durum halinde annem ya da eşim toparlsr getirir yoksa okdr body zıbın bilmem ne kimse çıkamaz işin içinden hele bize lazm olan hasta bezidir peddir emzirme sütyenidir onları da karıştırırlar kesin :)Kizlar toparlayin alisverisleri benden soylemesi:)
Bu sabah tuvalete kalktim klozete oturmamla bir su bosalti, aha dedim geliyor bizimki.... doktoruma haber verdim hemen hastaneye git duruma gore haber ver gelirim dedi. Gittik nobetci doktor vardi, musyene etti nst ye aldilar dogum segil yanlis alarm:) ama cok yogun bir mantar akintim varmis o kadar yogun ki su gibi hissetmisim onu... fitil verdi simdilik takipteyim yine...
Ama bu sabah hastaneye bir gidisimiz var, daha hastane cantam hazir degil ama konacaklari yikamistim cekmecede duruyordular. Evden cikmadan, esime ne alinacak acil durumda felan gosterdim hep, ben sakindim de o fena panikledi. Dedim eyvay ilk tatbikatta kaldin ne oluyor:)
Velhasil, alisveris isinizi halledin, benim erken dogum riskim 1 haftada cikti, gorumcemin erken dogum riski yoktu ama 35 haftada birden suyu geldi. Apar topar dogum yapti hic belli olmuyor... zaten son zamanlar hareket sikinti, almakla da is bitmiyor onlarin yikanmasi utulenmesi... bir kiyafet degil ki olay, sterilizie olayi var ivir var zivir var... biberonu emzigi, yatak tekstili...
Ben rezene cayi, anne icin sut yapici icecekler, caylar, hatta sutum olmaz da hastanede mama dayarlarsa diye her halukarda gdo suz mama bile aldim.
bende magnezyum olarak magnorm kullanıorumMagnorm mu?
Sen zamana yayip kampanyada aldigin icin dogru cnm ama iste benm cok vaktim olup olmadigi belli degil o yuzden. Vakte yaymak onemli alisveristeNetten aldim herseyimi aksine cok daha ucuza geliyor aslinda. Ve kesinlikle daha pratik. Ancak son dakikaya birakmak beden yorgunlugunun yaninda soyle oluyor, mesela gogus pedi alacagim, normalde 50 lira 100 lu paket, pat bir kampanya yakaliyorum 100 tanesini 20 liraya aliyorum.
Ya da mesela dr browns biberon alacaktim 42 liraydi istedigim model, sadece bir gun indirim oldu %50 o gunu takip ettim yakaladim, 21 liraya aldim ayni biberonu...
Uzun zamana yaymanin boyle avantajlari oluyor. İndirim takip ediyorsun surekli. Bir de internet alisverislerinde zirt pirt hediye cekleri veriyorlar:) ya da mesela atiyorum bi markadan toplu alisveris yapiyorum kargoma hediye bir onluk bir emzik ekliyorlar... dolayisiyla daha karli oluyor:)
Hepsini ayni donemde yikamak utuleyip yerlestirmek zorladi beni epey ama hallettim. Gerci hala tek tuk cikip duruyor:)
Yok cnm kontroller disinda cikmiyrm zaten evden. Eksikleride netten tamamliycamçok acil olan lazım şeyleri internetten al canım gezicem diye uğraşma 5 çift diil 2 çift olsun annenler doğuma gelirse onlar tamamlar eksikleri yavrunun gelişimi hepsinden önemli
Evet eriterek iciliyo. Senin icecegin baska mi kiMagnorm mu?
Bende herşeyi toplu aldım cnm kıyafette ama diğerlerine sıra gelmedi dahabnm eşim çok aceleci öyle gidip bi parça al iki parça al yaptırmadı 2 seferde herşeyi aldk almadıklsrım varsa da unutmuşumdr
Benim doktor bisiy demedi diye tereddutteyim bi ara magvital alabilirsin demisti simdi annemlerdeyim burada da magnorm var acaba dedim?nem magnorm 365 g efervesan olanı kullanıorum günde 2 kez alabilirsin dedi doktor
tok içsen daha ii :) ben günde 2 alırken bağırsakları bozdu günde 1 e düşürdüm sanırım açken daha çok bozuo eczacı üstüne tok yazmış çünküBenim doktor bisiy demedi diye tereddutteyim bi ara magvital alabilirsin demisti simdi annemlerdeyim burada da magnorm var acaba dedim?
Arkada tarih bolumune 12 2017 yaziyor icebolirim demi... kramplar artti 2 gündür. Suda eritme acaba ne zaman icsem ac tok fark eder mi?
Ben de aynı ilacı iciyorum.baska bi sikayetten doktor verdi.ama gecen kasılma icin yine magnezyum ic dedi.kranplara da iyi gelir zararı yok dedibende magnezyum olarak magnorm kullanıorum
Hangi sitelerden aliyorsun cnm.alışverisi bitirdim ama dogumdan sonra iki çocukla çikmak zor olacak ve alişverisi internetten yapmak lzm.Netten aldim herseyimi aksine cok daha ucuza geliyor aslinda. Ve kesinlikle daha pratik. Ancak son dakikaya birakmak beden yorgunlugunun yaninda soyle oluyor, mesela gogus pedi alacagim, normalde 50 lira 100 lu paket, pat bir kampanya yakaliyorum 100 tanesini 20 liraya aliyorum.
Ya da mesela dr browns biberon alacaktim 42 liraydi istedigim model, sadece bir gun indirim oldu %50 o gunu takip ettim yakaladim, 21 liraya aldim ayni biberonu...
Uzun zamana yaymanin boyle avantajlari oluyor. İndirim takip ediyorsun surekli. Bir de internet alisverislerinde zirt pirt hediye cekleri veriyorlar:) ya da mesela atiyorum bi markadan toplu alisveris yapiyorum kargoma hediye bir onluk bir emzik ekliyorlar... dolayisiyla daha karli oluyor:)
Hepsini ayni donemde yikamak utuleyip yerlestirmek zorladi beni epey ama hallettim. Gerci hala tek tuk cikip duruyor:)
Ben krem aldım canim denemeden alamam gidip magazadan aldım dominodan:)kızlar lohusa pijamalarınızı aldınız mı ? Alırken nelere dikkat ettiniz rengi ne olmalı ve içine depend giyeceğiz ya hastanede belli olur mu açık renk pijama takımı alsak ? Kafam çok karıştı? İnternet'ten alanınız varsa hangi sitelerden alışveriş yaptınız?
Hangi sitelerden aliyorsun cnm.alışverisi bitirdim ama dogumdan sonra iki çocukla çikmak zor olacak ve alişverisi internetten yapmak lzm.
İnstagramdan hiç bişey almadım şimdiye kadar ama şu ışıklı toplar var ya bebek odası dekoru için. Onlardan almak istiyorum. Çok basitmiş aslında yapımı ama sıcaklar şevkimi kırıyor. Sen yapıyor musun bunlardan, bi de niye instagramdan almayın dedinGiyim alisverisini daha cok mothercare, h&m soobe ve cartes tan yaptim. Civil in sitesinden cok baktim ama magazasindan aldim sonra. Ordan da bakabilirsin.
Biberon emzik vs alisverislerimi genellikle e bebek, alo anne den yaptim.
Onun disinda kampanya takibine gore n11, gittigidiyor,trendyol, morhipo gobi bir suru yerden alisveris yaptim.
İnstagramdsn yspmsyin da:)
İsikli toplar ne ki bilmiyorum:)İnstagramdan hiç bişey almadım şimdiye kadar ama şu ışıklı toplar var ya bebek odası dekoru için. Onlardan almak istiyorum. Çok basitmiş aslında yapımı ama sıcaklar şevkimi kırıyor. Sen yapıyor musun bunlardan, bi de niye instagramdan almayın dedin
Çalışabilir raporu benim de kafamı karıştırıyor. Öğretmenim ben de. Şimdi bizim görevler resmi olarak 1 Eylülde başlıyor. Benim 32. Hafta 29 Ağustosta doluyor. Alamayabilir miyim? 3 gün yüzünden doğumdan sonraya aktarmak istediğim 5 hafta yanarsa çok üzülürüm valla.34 ten sonra zaten ciger gelisimi tamamlanmis oluyor:) korkma o yuzden bu saatten sonra:) dogum bugun baslasa zaten 2 gun surecek ha dedin mi cikmiyo:)
Bende 30+4 teyim bugun. 3 haftadir doktora gitmiyorum sali gidicem kontrole:) sanki o rahim agzi kisalan ben degilim bir rahatlik uzerimde:)
Agrim yok sancim yok, ilaclarimi ignelerimi duzenli kullaniyorum, daha nabayim ayol:) kismet bundan sonrasi:)
Simdi tek derdim 32 hafta sonrasi calisabilir raporu alabilir miyim alamaz miyim o:)
Çok iyi fikir oldu canım bana da. Çok sağol. Ben de lohusa sepetinden alacağım ve aynı bedenim seninle.Canım bende lohusa sepetinden aldım pijama ve geceliğimi. Normalde M giyorum ama ikisinide L aldım ve çok güzel oldu. Doğumdan sonra tam olur yani. Ona göre alın
Canım kumaşı falan çok güzel ben tavsiye ederim. Hatta öncelerde resim atmıştımÇok iyi fikir oldu canım bana da. Çok sağol. Ben de lohusa sepetinden alacağım ve aynı bedenim seninle.
Çok iyi fikir oldu canım bana da. Çok sağol. Ben de lohusa sepetinden alacağım ve aynı bedenim seninle.
Aynı beden olduğunuzu nerden biliyorsunuz kızlar. Bana da yardım edin. Ben bişey alınca hiç iade değişimle uğraşamayan biriyim öyle kalır olmaz ise.Canım kumaşı falan çok güzel ben tavsiye ederim. Hatta öncelerde resim atmıştım
Ben hamile kalmadan once 61 kiloydum suan 67.5 kiloyum. Biraz goguslerim iridir. Bondy marka L beden gecelik aldim. Karin hemen inmiyormuş malumunuz. Bir tane de lohusa olmayan normal pijama takimlarindan aldim onu da xl aldim. Ikisinin de resmini koyuyorum. Bunlarin hepsini netten aldim :)Aynı beden olduğunuzu nerden biliyorsunuz kızlar. Bana da yardım edin. Ben bişey alınca hiç iade değişimle uğraşamayan biriyim öyle kalır olmaz ise.
Lcw dan aldığım pijama takımı M beden tam oldu hatta biraz bol gibi. Hamile şortu da aldım ama XL beden ancak oldu. 59kg ile başladım şuan 71 kiloyum. Boyum 170. Gebelik öncesi 36-38 S bedendim. Şimdi gören de sadece karnın çıkmış diyor. Geceliği S, pijama takımını M alsam olur mu sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?