2017 EKİM Anne adayları

geçmiş olsun bende çantayı hazırlamadm ama dolabın bi rafına hastane gidecekleri üst üste koyayım diyorum acil bi durum halinde annem ya da eşim toparlsr getirir yoksa okdr body zıbın bilmem ne kimse çıkamaz işin içinden hele bize lazm olan hasta bezidir peddir emzirme sütyenidir onları da karıştırırlar kesin :)

Sen zamana yayip kampanyada aldigin icin dogru cnm ama iste benm cok vaktim olup olmadigi belli degil o yuzden. Vakte yaymak onemli alisveriste

çok acil olan lazım şeyleri internetten al canım gezicem diye uğraşma 5 çift diil 2 çift olsun annenler doğuma gelirse onlar tamamlar eksikleri yavrunun gelişimi hepsinden önemli
Yok cnm kontroller disinda cikmiyrm zaten evden. Eksikleride netten tamamliycam
Evet eriterek iciliyo. Senin icecegin baska mi ki

nem magnorm 365 g efervesan olanı kullanıorum günde 2 kez alabilirsin dedi doktor
Benim doktor bisiy demedi diye tereddutteyim bi ara magvital alabilirsin demisti simdi annemlerdeyim burada da magnorm var acaba dedim?

Arkada tarih bolumune 12 2017 yaziyor icebolirim demi... kramplar artti 2 gündür. Suda eritme acaba ne zaman icsem ac tok fark eder mi?

tok içsen daha ii :) ben günde 2 alırken bağırsakları bozdu günde 1 e düşürdüm sanırım açken daha çok bozuo eczacı üstüne tok yazmış çünkü

Hangi sitelerden aliyorsun cnm.alışverisi bitirdim ama dogumdan sonra iki çocukla çikmak zor olacak ve alişverisi internetten yapmak lzm.

Ben krem aldım canim denemeden alamam gidip magazadan aldım dominodan:)

Hangi sitelerden aliyorsun cnm.alışverisi bitirdim ama dogumdan sonra iki çocukla çikmak zor olacak ve alişverisi internetten yapmak lzm.

Giyim alisverisini daha cok mothercare, h&m soobe ve cartes tan yaptim. Civil in sitesinden cok baktim ama magazasindan aldim sonra. Ordan da bakabilirsin.

Biberon emzik vs alisverislerimi genellikle e bebek, alo anne den yaptim.

Onun disinda kampanya takibine gore n11, gittigidiyor,trendyol, morhipo gobi bir suru yerden alisveris yaptim.

İnstagramdsn yspmsyin da:)

İnstagramdan hiç bişey almadım şimdiye kadar ama şu ışıklı toplar var ya bebek odası dekoru için. Onlardan almak istiyorum. Çok basitmiş aslında yapımı ama sıcaklar şevkimi kırıyor. Sen yapıyor musun bunlardan, bi de niye instagramdan almayın dedin

İsikli toplar ne ki bilmiyorum:)

İnstagram satis ciddiyeti olan biryer degil, alici olarak hic bir hakkin yok, satis sozlesmen yok faturan yok... kim alisveris yaptiysa sikintili, fotograftakiyle alakssiz urunler gonderiyorlar ve zaten yasal bir satis olmadigi icin asla maduriyetinizi gideremiyor hak idda edemiyorsunuz.

İnstagram uzerinden yasal satis yapanlar vardir tabiki, onlari tenzih ederim, ama istisnalar kaideleri bozmuyor...

Faturasiz, mesafeli satis sozlesmesi olmayan hic bir yerden alim yapmayin tavsiyemdir

Çalışabilir raporu benim de kafamı karıştırıyor. Öğretmenim ben de. Şimdi bizim görevler resmi olarak 1 Eylülde başlıyor. Benim 32. Hafta 29 Ağustosta doluyor. Alamayabilir miyim? 3 gün yüzünden doğumdan sonraya aktarmak istediğim 5 hafta yanarsa çok üzülürüm valla.

Çok iyi fikir oldu canım bana da. Çok sağol. Ben de lohusa sepetinden alacağım ve aynı bedenim seninle.

Canım kumaşı falan çok güzel ben tavsiye ederim. Hatta öncelerde resim atmıştım
Aynı beden olduğunuzu nerden biliyorsunuz kızlar. Bana da yardım edin. Ben bişey alınca hiç iade değişimle uğraşamayan biriyim öyle kalır olmaz ise.
Lcw dan aldığım pijama takımı M beden tam oldu hatta biraz bol gibi. Hamile şortu da aldım ama XL beden ancak oldu. 59kg ile başladım şuan 71 kiloyum. Boyum 170. Gebelik öncesi 36-38 S bedendim. Şimdi gören de sadece karnın çıkmış diyor. Geceliği S, pijama takımını M alsam olur mu sizce.

Bu ikisini beğendim

Eklentiler

• IMG_0541.webp
    14 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0542.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 82
Ben hamile kalmadan once 61 kiloydum suan 67.5 kiloyum. Biraz goguslerim iridir. Bondy marka L beden gecelik aldim. Karin hemen inmiyormuş malumunuz. Bir tane de lohusa olmayan normal pijama takimlarindan aldim onu da xl aldim. Ikisinin de resmini koyuyorum. Bunlarin hepsini netten aldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…