2017 EKİM Anne adayları

Kızlar bugun sabah 9da dr gittim saat 11e kadar bekledik eşim ne kadar beklicez dediginde en fazla 15dk dediler fakat bu surede uzayinca işlemi iptal ettik. Ki haftasonu onu arayip rahatsizligimi anlattigimda pzt mutlaka gel demişti. Dr eşimin bizim işlemimizi iptal edin lutfen dedigini duymasina ragmen asistanina tamam bırak gitsinler dedi o kadar uzuldum ki anlatamam. Erkekler zaten sabirsiz adam bi ton laf etti burasi ozel hastane degilmi devlette bile bu kadar beklemiyoruz falan dedi islem iptal edilirken. Velhasil farkli bi ozel hastaneye gittik hic gitmedigim bilmedigim bi dr. Bebegimin doğum kanalına girmeye çalıştığını erken doğum riskimin olduğunu ve acil nst bakmamiz gerektigini söyledi. Ilk deda nstye baglandim sonuca baktiginda evet kucuk capli sancilar var fakat bu erken dogum haberciside olabilir vucudun kendini doguma hazirlamasida olabilir dedi. Istirahat oneriyorum bebeginizin hareketlerini,agri kasılma 5dkda bir olup olmadigini takip edin sorun olmazsa 2hafta sonra olursa hemen gelin dedi. Tabiiki tatmin olmadım kendi dr iyi bi dr ve ben suan ondan baskasinin dedigiyle ikna olamiyorum sizce ne yapmaliyim? Yarin sabah kendi dr randevu aldım bu saatten sonra dr degistirmek zor olmaz mi?

gitmemek daha mantıklı ama evde de tek kalmaman lazm bence kendini iyi hissediyo musun benim artk hiç bi yere gidesim yok
sıcaktan hiç bir yere gidesim yok canım benmde burda klaırsam tek kalmam zaten kendi ailem var onlarda kalırım yani ama bakalım cuma günü de doktor kontrolüm var o zamn doktoruma da sorcam

canım öncelikle çok geçmiş olsun sen her şekilde dikkat et kendini ve sakın kendini illada o dokotr olucak diye şartlama anladığım kadarıyla doktorun seni çağırmasına rağmen seni önemsememiş o yüzden sende kendini ona bağımlı kılma tabi yine karar senin benm fikrim sadece bu

randevusuz oldugunuz icin uzamıstır bende gecen gittigimde kadının randevusu benden onceydi kayıt yaptırmayı unutmus randevusu kactıgı icin doktor alamayız hemen bekleyen var dedi..doktorla saatle ilgili konusmusmuydunuz su saatte gel demismiydi size..

Evet resmen onemsemedi ve ben uzun zamandır onun hastasiyim gebelikten önce tedavi gördüm. O kadar uzgunum ki anlatamam evet yoğun bi dr kendine gore o da haklı ama bizlerde hizmet almak icin ordayiz bi sekilde randevu saatlerini duzene sokması gerekir onca insan ve herkes ayni dertten muzdarip herkes yakınıyor bu kadar beklenirmi diye.

Randevulu olsanda uzuyor canım uzun suredir hastasiyim bir kere bile tam randevu saatimde girdigimi bilmem. Eşim de her defasinda yanimda olmak istiyor hastaneye her gidisimizde bi stres yaşıyoruz. Yarın git madem bu doktorun soyledikleri tatmin etmedi diyor. Arastir başka hastaneye gidelim diyor. Bu haftadan sonra arastir bul alış derken doğum olucak zaten ki bide gercekten erken dogum riski varda daha karmaşık. Canim cok sıkkın cok gerildim bugun

Ayni seyi ben de yasadim ustelik benim beklemem gereken sure en az iki saatti ve erken dogun tehditiyle 5 gun hastanede yatmistim bunu soylememe ragmen bekleyin dedj.beklemedim baska doktora gittim ama benim avantajim takiplerimi basindan beri iki doktora yaptiriyordum digeri de takip ediyordu zaten.ama ben de hayal kirikligina ugradim hatta biraz da agladim cunku beni bekletmeye calisan doktoruma o kadar guveniyordum ki digeri bir sey dese hemen ona da gidiyordum teyit etmek icin herkese tavsiye ediyor ustune doktor tanimam diyordum hatta dogumumu da kesin o yaptirsin istiyordum gel gor ki bu vurdumduymazligina karsilik artik kendisine gitmem.zaten tecrubelerime gore tum doktorlar ayni seyi soyluyorlar objektif bir sey yasadigimiz tibben.tabi bazi doktor psikolojiyi de dusunup ona gore davraniyor tek fark bu

Acil durumlarda randevuya bakilmamali zaten sonucta ben hastanenin aciline gidip doktorum su kisi deseydim mecbur acile gelecekti ama guzel guzel odasina gidip durumu anlatip kayit actiralim dedim hayal kirikligina ugradim.tamam iyi doktor tamam hastasi cok ama yine de bu sekilde olmamaliydi

ayyy kızlar valla Allah yardımcınız olsun.. Nasıl üstesinden geliyorsunuz? ben artık bir odadan diğerine geçerken yoruluyorum :)) Maşallah size..
Canım senin ikiz ya onunda farkı vardır illaki
Hiç iyi konuşamayacağım gerçekten aşırı zorlanıyorum havada sıcak ya dahada zor oluyor
Annemler bu şehirde olsa uzatır ayaklarımı yatarım valla :)
Benim yerime evin en rahat yerine uzan :)

Evet canim ama hangi dr gidicem ben simdi kafamda deli sorular.

Kizlar cnm çok ciğer istiyor hamile kaldım kalali çocuğa zararlı diye tutuyorum kendimi bugün TV de görene kadar resmen içim gitti yesem nolur ki

Cbm83 canim ben iznimi erken dogum diye yazdirdim simdi 8+8 verdiler ayrica eklerlerse 4 hafta da o erken kismi ekliceklermis cok sukur halloldu o meselw mudure yonetmeligi soyledim incelemisler olur dedi bakalim.nolcak

Kizlar cnm çok ciğer istiyor hamile kaldım kalali çocuğa zararlı diye tutuyorum kendimi bugün TV de görene kadar resmen içim gitti yesem nolur ki
Gebeliğin başında da yiyenler oldu canım. Bu topikte konuştuk. Hatta birisi iki gün üstüste yeyip doktora sormuştu. Porsiyonu küçük tutmasını söylemişti tamamen yasaklamamıştı diye hatırlıyorum. Bence çok kasmana gerek yok artık. Canın istediyse az biraz yiyebilirsin

Evet canim ama hangi dr gidicem ben simdi kafamda deli sorular.
Zor bir durum ben diger doktorumda devam edicem ama senin simdi yeni doktor arastirman gerekicek.emin ol tum doktorlarin soyledigi sey ayni yani iyisi kotusu yok sadece ozel daha konforlu diye tercih ediyoruz ama aradigimizi bulamiyoruz o yuzden farketmez bence

Cbm83 canim ben iznimi erken dogum diye yazdirdim simdi 8+8 verdiler ayrica eklerlerse 4 hafta da o erken kismi ekliceklermis cok sukur halloldu o meselw mudure yonetmeligi soyledim incelemisler olur dedi bakalim.nolcak
Canm ben de öyle olacağını yazmıştım sana.sanrm msj görmedin.sen dogum yaptığın tarihten itibaren 16 hafta izinlisin.sanrm öğretmensin.iste bi kısmı tatille yanıyo seninki

Ben yarin yine kendi dr gidicem ve konusucam onunla tavrina göre artık rastgele bi dr gidicem yapicak biseyim yok

Hadi gözün aydın. Biz de halledebiliriz inşallah. Eylülde doğum yapacak arkadaşa doğum öncesindeki 8 hafta izni vermemişler. O yüzden ben de panik yaptım. Hep kendimi 1. Dönemi kapatırım diye hazırladım. Am tabi evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor. Senin adına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…