- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.341
Takviminde de bugün aynı kiloyu gösteriyo.masallah bebise ins 2.5 kilo üstünü görürsünüz canmBana bugun yapildi cnm ciger gelistirici cunku dr en fazla. 2 haftaya dogar boyle giderse dedi. Birde incelme olunca heran dogum olabilir gibi bakti sanirim. Bnm dr tel nosunu fln vermedi ki sorayim. Kan tahlili almisti aclik sekeri icin 2 gun sonra ararmis o zamn sorabilirim.
Cok sukurki Gelisimi normal gidiyodu pazartesi 1780di bugun sadece vajinal ultrasonla olcum yapti. En sevmedigim sey vajinal kontrol ama hep basima geliyo bugunler
O kadar hassasiz ki canim eczaci boyle soyleyince etkilendim cok.sen kac tane kullaniyorsun gunde?benim tansiyonum normalde de dusuktur iyice dusuru bebegime zarar verir diye korkuyorum Allah korusunBiri benim
Çanta için 34ü bekliyorum. Zaten biçok şey hazır, yerleştirmek kolay. Bir pijama daha almam lazım.Kolay gelsin. Ben de yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantasını hazırladınız mı? Ben daha hazırlamadım. Geç mi kaldım?
O program otomatik 40 gösteriyor ama ben 30a düşürdüm geri. Sıktırmadan tekrar durulama yaptırdım. Etiketlerde de hep 30derece önerisi var zaten.Alerji programı galiba tamam cnm kaç derece de çeker diye korkuyorum zaten el kadar :)
ciğer geliştirici de doktorun insiyatifine bağlı sanırım
bnm kuzenin ilk aylar kanaması oluodu geçen konuştuk 2 tane progestan ne ki ben 6 tane alıyodum bide haftalık iğne vuruluyodum dedi mesela şimdi bebişi sağlıkla kucağında :)
Bnm ki 90 derece de yıkıyor alerji programı o yüzden sordum cnmÇanta için 34ü bekliyorum. Zaten biçok şey hazır, yerleştirmek kolay. Bir pijama daha almam lazım.
O program otomatik 40 gösteriyor ama ben 30a düşürdüm geri. Sıktırmadan tekrar durulama yaptırdım. Etiketlerde de hep 30derece önerisi var zaten.
MaşaAllah bebişine, Arkadaşın normal Doğum mu sezaryen mi yaptı acaba bilgin var mı canım
Aynen cnm doktor son gidişimde sifirlanmis dedi bana ama çok şükür şu an 33+4 teyit artık çok korkmuyorum bu zamana gelebilmek de benim için mucize. Rabbim bu durumdaki herkese nasip etsin :)Evet B Benbirlaydii olmasi lazim dedigin uye. Onun da uzun zamandir kisalma var yatiyor 1,5 filandi sanirim
nesi tehlikeliymiş kasılma için veriyolar forumda kullanan bisürü insan varKizlar adalat kullananlar kimler?Bugun kontrolde doktor baslayalim dedi ama eczaci cok tehlikeli bir ilac dedi korkuttu kimler kullaniyor aramizda
arkadaşım diye sorduğun kuzenim mi 6 tane progestan kullanıodu dediğim onu soruosan kanamaları 4 5 ay civarı durdu sonra preeklampsi çıktı 37de zorunlu sezeryan oldu tansiyonu düşmeyinceÇanta için 34ü bekliyorum. Zaten biçok şey hazır, yerleştirmek kolay. Bir pijama daha almam lazım.
O program otomatik 40 gösteriyor ama ben 30a düşürdüm geri. Sıktırmadan tekrar durulama yaptırdım. Etiketlerde de hep 30derece önerisi var zaten.
MaşaAllah bebişine, Arkadaşın normal Doğum mu sezaryen mi yaptı acaba bilgin var mı canım
kız 90 da el gibi kıyafetler ztn eldiven kdr kalırlarBnm ki 90 derece de yıkıyor alerji programı o yüzden sordum cnm
Ben gunde 2 tane kullaniyorum. Nettede arastirdim. Evet cok masum bi ilac degil ama benm durumunda genelde veriliyormus ve proflar flnda vermis. Allaha emanet diycez kuvezdense azcik dayanmak icin. Faydasi zararindan cok yorumunu yapmislar. Tansiyonu etkiliyormu bilmiyrm bana etkisi olmadi. Ama ciger gelistiricinin sekeri arttirdigini okudum bugun bende de bi agiz kurulugu oldu mesela.O kadar hassasiz ki canim eczaci boyle soyleyince etkilendim cok.sen kac tane kullaniyorsun gunde?benim tansiyonum normalde de dusuktur iyice dusuru bebegime zarar verir diye korkuyorum Allah korusun
2 haftada 500grama yakin almis oyle olursa 35i fln bulmam lazim. Artik nasip.Takviminde de bugün aynı kiloyu gösteriyo.masallah bebise ins 2.5 kilo üstünü görürsünüz canm
Çanta için 34ü bekliyorum. Zaten biçok şey hazır, yerleştirmek kolay. Bir pijama daha almam lazım.
Öyle mi oluyormuş? Ben normalde M beden giyiyorum. M mi yoksa L mi alsam acaba?Pijamayi nasl aldn su lohusa sepetindeki pijamalardan alsam acaba nasil beden aliyim ya lohusa pijamalarinin kucuk bedeni de buyuk oluyo dediler kararsiz kaldim
Öyle mi oluyormuş? Ben normalde M beden giyiyorum. M mi yoksa L mi alsam acaba?
Doktor kasilma olmadikca tehlike yok diyor duzenli bir kasilma yoksa no problemmis.....Bugun komşuma oturmaya gittim 4 saat falan oturdum suan aynen dediğin ağrı var. Fazla oturuncada oluyor demekki
30derecede bile bazıları biraz küçülmüş gibime geldi benim canım, bilgin olsunBnm ki 90 derece de yıkıyor alerji programı o yüzden sordum cnm
Bende henüz hastane için alamadım. Lcw da indirim vardı.Pijamayi nasl aldn su lohusa sepetindeki pijamalardan alsam acaba nasil beden aliyim ya lohusa pijamalarinin kucuk bedeni de buyuk oluyo dediler kararsiz kaldim
30derecede bile bazıları biraz küçülmüş gibime geldi benim canım, bilgin olsun
Bende henüz hastane için alamadım. Lcw da indirim vardı.kirmizigitar da paylaşmıştı hatta. Netten bir gecelik bir pijama takımı aldım ama göğüs kısmı çok çok açık oldu. sadece evde giyebilirim değiştiremedim de. Normalde S bedendim L aldım. Çünkü XL şort almıştım Lcw dan, ancak oldu. Ama L beden gecelik bile büyük oldu. Bayaa karmaşık bişey bu beden olayı.
Bende loğusa sepetinden bir model beğendim, alıcam 10 gün içinde. Sizden önce alırsam paylaşırım beden durumunu.
Bende oeada begendim de ne biliyim guvenip alamadım, acaba ne yapsak ??Oraya da yazmislar beden konusunda kararsiz kalirsaniz ariyoruz felan gibi bisey ben normalde M/L giyiyorm ama bilemiyorum kafam cok karisti bi o kaldi onu da alsaydim
34 ten sonra zaten ciger gelisimi tamamlanmis oluyor:) korkma o yuzden bu saatten sonra:) dogum bugun baslasa zaten 2 gun surecek ha dedin mi cikmiyo:)Aynen cnm doktor son gidişimde sifirlanmis dedi bana ama çok şükür şu an 33+4 teyit artık çok korkmuyorum bu zamana gelebilmek de benim için mucize. Rabbim bu durumdaki herkese nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?