2017 EKİM Anne adayları

Takviminde de bugün aynı kiloyu gösteriyo.masallah bebise ins 2.5 kilo üstünü görürsünüz canm

Kolay gelsin. Ben de yıkayıp ütüleyeceğim. Hastane çantasını hazırladınız mı? Ben daha hazırlamadım. Geç mi kaldım?
Çanta için 34ü bekliyorum. Zaten biçok şey hazır, yerleştirmek kolay. Bir pijama daha almam lazım.
Alerji programı galiba tamam cnm kaç derece de çeker diye korkuyorum zaten el kadar :)
O program otomatik 40 gösteriyor ama ben 30a düşürdüm geri. Sıktırmadan tekrar durulama yaptırdım. Etiketlerde de hep 30derece önerisi var zaten.

MaşaAllah bebişine, Arkadaşın normal Doğum mu sezaryen mi yaptı acaba bilgin var mı canım

Bnm ki 90 derece de yıkıyor alerji programı o yüzden sordum cnm

Evet B Benbirlaydii olmasi lazim dedigin uye. Onun da uzun zamandir kisalma var yatiyor 1,5 filandi sanirim
Aynen cnm doktor son gidişimde sifirlanmis dedi bana ama çok şükür şu an 33+4 teyit artık çok korkmuyorum bu zamana gelebilmek de benim için mucize. Rabbim bu durumdaki herkese nasip etsin :)

arkadaşım diye sorduğun kuzenim mi 6 tane progestan kullanıodu dediğim onu soruosan kanamaları 4 5 ay civarı durdu sonra preeklampsi çıktı 37de zorunlu sezeryan oldu tansiyonu düşmeyince

O kadar hassasiz ki canim eczaci boyle soyleyince etkilendim cok.sen kac tane kullaniyorsun gunde?benim tansiyonum normalde de dusuktur iyice dusuru bebegime zarar verir diye korkuyorum Allah korusun
Ben gunde 2 tane kullaniyorum. Nettede arastirdim. Evet cok masum bi ilac degil ama benm durumunda genelde veriliyormus ve proflar flnda vermis. Allaha emanet diycez kuvezdense azcik dayanmak icin. Faydasi zararindan cok yorumunu yapmislar. Tansiyonu etkiliyormu bilmiyrm bana etkisi olmadi. Ama ciger gelistiricinin sekeri arttirdigini okudum bugun bende de bi agiz kurulugu oldu mesela.

Pijamayi nasl aldn su lohusa sepetindeki pijamalardan alsam acaba nasil beden aliyim ya lohusa pijamalarinin kucuk bedeni de buyuk oluyo dediler kararsiz kaldim

Öyle mi oluyormuş? Ben normalde M beden giyiyorum. M mi yoksa L mi alsam acaba?

Ben de bilmiyorum ki :) disarda hic bulamadm ordan alcam ama bedenini bilmiyorum o yuzden nasl aliyim bilmiyorum. Bi ara esime aldim m beden netten pijama oyle bi pijama geldi ki ustunde m etiketi var ama goruntusu xxl

Selam kızlar :) bugün nst ye girdim 3 tane sancı çıktı korkumdan doğum çantamı hazırladım doktor haftaya tekrar gel dedi erken mı doğuracağım acep

Bugun komşuma oturmaya gittim 4 saat falan oturdum suan aynen dediğin ağrı var. Fazla oturuncada oluyor demekki
Doktor kasilma olmadikca tehlike yok diyor duzenli bir kasilma yoksa no problemmis.....
Ayrica cati kemikleri son 2 ay aciliyormus bu agrilar ve vajina ignelenmesi cok normalmis ...

Bnm ki 90 derece de yıkıyor alerji programı o yüzden sordum cnm
30derecede bile bazıları biraz küçülmüş gibime geldi benim canım, bilgin olsun

Pijamayi nasl aldn su lohusa sepetindeki pijamalardan alsam acaba nasil beden aliyim ya lohusa pijamalarinin kucuk bedeni de buyuk oluyo dediler kararsiz kaldim
Bende henüz hastane için alamadım. Lcw da indirim vardı. kirmizigitar da paylaşmıştı hatta. Netten bir gecelik bir pijama takımı aldım ama göğüs kısmı çok çok açık oldu. sadece evde giyebilirim değiştiremedim de. Normalde S bedendim L aldım. Çünkü XL şort almıştım Lcw dan, ancak oldu. Ama L beden gecelik bile büyük oldu. Bayaa karmaşık bişey bu beden olayı.
Bende loğusa sepetinden bir model beğendim, alıcam 10 gün içinde. Sizden önce alırsam paylaşırım beden durumunu.

Oraya da yazmislar beden konusunda kararsiz kalirsaniz ariyoruz felan gibi bisey ben normalde M/L giyiyorm ama bilemiyorum kafam cok karisti bi o kaldi onu da alsaydim

Aynen cnm doktor son gidişimde sifirlanmis dedi bana ama çok şükür şu an 33+4 teyit artık çok korkmuyorum bu zamana gelebilmek de benim için mucize. Rabbim bu durumdaki herkese nasip etsin :)
34 ten sonra zaten ciger gelisimi tamamlanmis oluyor:) korkma o yuzden bu saatten sonra:) dogum bugun baslasa zaten 2 gun surecek ha dedin mi cikmiyo:)

Bende 30+4 teyim bugun. 3 haftadir doktora gitmiyorum sali gidicem kontrole:) sanki o rahim agzi kisalan ben degilim bir rahatlik uzerimde:)

Agrim yok sancim yok, ilaclarimi ignelerimi duzenli kullaniyorum, daha nabayim ayol:) kismet bundan sonrasi:)

Simdi tek derdim 32 hafta sonrasi calisabilir raporu alabilir miyim alamaz miyim o:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…