• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

30derecede bile bazıları biraz küçülmüş gibime geldi benim canım, bilgin olsun

Bende henüz hastane için alamadım. Lcw da indirim vardı. @kirmizigitar da paylaşmıştı hatta. Netten bir gecelik bir pijama takımı aldım ama göğüs kısmı çok çok açık oldu. sadece evde giyebilirim değiştiremedim de. Normalde S bedendim L aldım. Çünkü XL şort almıştım Lcw dan, ancak oldu. Ama L beden gecelik bile büyük oldu. Bayaa karmaşık bişey bu beden olayı.
Bende loğusa sepetinden bir model beğendim, alıcam 10 gün içinde. Sizden önce alırsam paylaşırım beden durumunu.
Canım bende lohusa sepetinden aldım pijama ve geceliğimi. Normalde M giyorum ama ikisinide L aldım ve çok güzel oldu. Doğumdan sonra tam olur yani. Ona göre alın

Oraya da yazmislar beden konusunda kararsiz kalirsaniz ariyoruz felan gibi bisey ben normalde M/L giyiyorm ama bilemiyorum kafam cok karisti bi o kaldi onu da alsaydim
Ben ordaki bone markayı bi mağazada görüp aldm.penyesi falan gayet güzel icime sindi.dediginiz gibi beden azck büyük oluyo.ama ben zaten sezaryan düşündüğüm icin bel kısmınn sikmamasi daha iyi.gerci belden lastikli ayarlaması da var aldıgmn.bi de sezaryandam sonra ayaga kalkmak zaten zor ne kadar genis rahat olsa o kadar iyi

O kadar hassasiz ki canim eczaci boyle soyleyince etkilendim cok.sen kac tane kullaniyorsun gunde?benim tansiyonum normalde de dusuktur iyice dusuru bebegime zarar verir diye korkuyorum Allah korusun
Ben de kullanıyorum hem de gunde 2 kez. Tanisyonuma bir etkisi olmadi. Sancilarim buna ragmen hala var icmeyip dogurmaktan iyidir sanirim :)

kız 90 da el gibi kıyafetler ztn eldiven kdr kalırlar :KK70: bende 30 da yıkadım etiketler öyle söylüo bebek deterjanıyla yumuşatıcısız 2 kere durulattım
Tamam cnm 30 da yıkarım :) ben bebek deterjanı almiycam normal deterjanla yikiycam iki kez birinde de deterjansiz yikiycam saf su ile sonra geçiş süresi zor olur kimi çocuğa sonradan alerji yapıyormuş al başına belayi
30derecede bile bazıları biraz küçülmüş gibime geldi benim canım, bilgin olsun

nesi tehlikeliymiş kasılma için veriyolar forumda kullanan bisürü insan var
Tansiyon ilaci oldugu icin sanirim tansiyonu aniden dusuruyormus bir de gebelik kategorisi c mis o yuzden sanirim ben de anlamadim doktor iki tane yazmisti eczacinin soyledimlerini diyonce gunde bir tane ile baslayalim dedi onu bile icmeye cekiniyorum sen kac tane iciyosun canim gunde bir de tansiyonun genelde nasildir

Ben gunde 2 tane kullaniyorum. Nettede arastirdim. Evet cok masum bi ilac degil ama benm durumunda genelde veriliyormus ve proflar flnda vermis. Allaha emanet diycez kuvezdense azcik dayanmak icin. Faydasi zararindan cok yorumunu yapmislar. Tansiyonu etkiliyormu bilmiyrm bana etkisi olmadi. Ama ciger gelistiricinin sekeri arttirdigini okudum bugun bende de bi agiz kurulugu oldu mesela.
Canim bana gece ciger gelistirici vuruldu sonraki sabah seker yuklemesi yapildi ve normalde hipoglisemik derecede dusuk olan sekerim 209a firladi su an takip ediyorum pazartesi endokrine gidicem ama su ana kadar ki olcumlerimi baska bir endokrin doktoruna danistim yuksekligin celestone ciger gelistiriciden kaynaklandigini soyledi icinde surfaktan varmis ve sekeri yukseltici etki yapiyormus bu yuzden ciger gelistirici vurulduktan bir kac gun sonra seker yuklemesi yapilmam gerekiyormus benim arka arkaya yapilinca bu yuzden yanlis sonuc vermis dedi pazartesi baska bir endokrine daha kontrolum var muhtemelen o da ayni seyi soylicek

34 ten sonra zaten ciger gelisimi tamamlanmis oluyor:) korkma o yuzden bu saatten sonra:) dogum bugun baslasa zaten 2 gun surecek ha dedin mi cikmiyo:)

Bende 30+4 teyim bugun. 3 haftadir doktora gitmiyorum sali gidicem kontrole:) sanki o rahim agzi kisalan ben degilim bir rahatlik uzerimde:)

Agrim yok sancim yok, ilaclarimi ignelerimi duzenli kullaniyorum, daha nabayim ayol:) kismet bundan sonrasi:)

Simdi tek derdim 32 hafta sonrasi calisabilir raporu alabilir miyim alamaz miyim o:)
Aynen cnm artık korkmuyorum. Darısı bu durumda olan herkese inşallah.

Tansiyon ilaci oldugu icin sanirim tansiyonu aniden dusuruyormus bir de gebelik kategorisi c mis o yuzden sanirim ben de anlamadim doktor iki tane yazmisti eczacinin soyledimlerini diyonce gunde bir tane ile baslayalim dedi onu bile icmeye cekiniyorum sen kac tane iciyosun canim gunde bir de tansiyonun genelde nasildir
ben içmiyorumda forumda bisürü içen anne adayı var tehlikeli diye duyunca hepsi gerilmiştir ondan sordum :) bnm tansiyon 12 8 bi ara düşmüştü gebelikte 10 6 flndı şimdi toparladım bn progestan ve magnezyum kulkanıyorum adalat vermedi doktor senin kasılmaların çok mu adalat veri

ben içmiyorumda forumda bisürü içen anne adayı var tehlikeli diye duyunca hepsi gerilmiştir ondan sordum :) bnm tansiyon 12 8 bi ara düşmüştü gebelikte 10 6 flndı şimdi toparladım bn progestan ve magnezyum kulkanıyorum adalat vermedi doktor senin kasılmaların çok mu adalat veri
En son nst de sanci kalmamisti aslinda ama ayaga kalkinca sanci hissediyorum diyince verdi karnim da sertlesiyor.bir kac doktora daha sormus bu ilaci kullananlar internette okudum doktorlar zarari yoktur ancak 48-72 saat kullanilmasi yeterlidir uzun sure kullanima gerek yoktur yazmislar.keske tum doktorlar ayni fikirde olsa da biz de ne yapacagimizi bilsek.oysa ilac konusu her ne kadar kisiye ozel olsa da etkisi objektiftir diye dusunuyorum gene de kendi doktorumuza guvenmekten baska caremiz yok canim

kızlar lohusa pijamalarınızı aldınız mı ? Alırken nelere dikkat ettiniz rengi ne olmalı ve içine depend giyeceğiz ya hastanede belli olur mu açık renk pijama takımı alsak ? Kafam çok karıştı? İnternet'ten alanınız varsa hangi sitelerden alışveriş yaptınız?

En son nst de sanci kalmamisti aslinda ama ayaga kalkinca sanci hissediyorum diyince verdi karnim da sertlesiyor.bir kac doktora daha sormus bu ilaci kullananlar internette okudum doktorlar zarari yoktur ancak 48-72 saat kullanilmasi yeterlidir uzun sure kullanima gerek yoktur yazmislar.keske tum doktorlar ayni fikirde olsa da biz de ne yapacagimizi bilsek.oysa ilac konusu her ne kadar kisiye ozel olsa da etkisi objektiftir diye dusunuyorum gene de kendi doktorumuza guvenmekten baska caremiz yok canim
evet durumlarımız aşağı yukarı aynı olduğu halde hepimizin doktoru farklı yorumlayıp farklı tedavi uyguluo kimi 15mm le ilaç vermeden yat diyo kimi 30mm de ilaç veriyo tehlikedesin diyo :)

kızlar lohusa pijamalarınızı aldınız mı ? Alırken nelere dikkat ettiniz rengi ne olmalı ve içine depend giyeceğiz ya hastanede belli olur mu açık renk pijama takımı alsak ? Kafam çok karıştı? İnternet'ten alanınız varsa hangi sitelerden alışveriş yaptınız?
bana annem kolları dantelli olan süslülerden bryaz gecelik sabahlık almış ben kirleneceğini düşünüyorum pek rahat bişey diil ama yatakta yatarken fotoğraflarda ii çıkar diip duruo kalkınca sabahlıksız hayatta gezilmez sabahlıkla iki kat olunca belki idare eder çünkü kumaşları çok ince bitanede uzun kollu pijama takımı almış ama bel lastik ayarı yok sadece büyük beden almış ben en son doktor dinlen dedi die gidememiştim alışverişe annem dr bukdr halletmiş bi takım daha almam lazım en önemlisi emzirme detayı veya düğmeleri olması sanırım

bana annem kolları dantelli olan süslülerden bryaz gecelik sabahlık almış ben kirleneceğini düşünüyorum pek rahat bişey diil ama yatakta yatarken fotoğraflarda ii çıkar diip duruo kalkınca sabahlıksız hayatta gezilmez sabahlıkla iki kat olunca belki idare eder çünkü kumaşları çok ince bitanede uzun kollu pijama takımı almış ama bel lastik ayarı yok sadece büyük beden almış ben en son doktor dinlen dedi die gidememiştim alışverişe annem dr bukdr halletmiş bi takım daha almam lazım en önemlisi emzirme detayı veya düğmeleri olması sanırım
Ben kendimde ki rahatlığa hastayım vallahi daha pijama falan almadim terlik falan da çok agirlasmadan gidip alsam diyorum ama havalar çok sıcak Eylül de alırım gezip dolaşıp alınmaz havalar çok sıcak

Bu anneler hep ayni demek ki :)
Benimki de bana ucuk pembe dantelli bir pijama takimi aldı ama ben kendime kırmızı aldım, bi tane daha istiyorum almak bakalım :(

Canim bana gece ciger gelistirici vuruldu sonraki sabah seker yuklemesi yapildi ve normalde hipoglisemik derecede dusuk olan sekerim 209a firladi su an takip ediyorum pazartesi endokrine gidicem ama su ana kadar ki olcumlerimi baska bir endokrin doktoruna danistim yuksekligin celestone ciger gelistiriciden kaynaklandigini soyledi icinde surfaktan varmis ve sekeri yukseltici etki yapiyormus bu yuzden ciger gelistirici vurulduktan bir kac gun sonra seker yuklemesi yapilmam gerekiyormus benim arka arkaya yapilinca bu yuzden yanlis sonuc vermis dedi pazartesi baska bir endokrine daha kontrolum var muhtemelen o da ayni seyi soylicek
Evet ciger gelistirici celeto ile baslayan bi ismi var nette arastirdigima gore ozellikle o sekerde artis yapiyormus ve bebegin hareketleri azaliyomus diye okudum ki benmde oyle oldu sanki bi azalma var. Rabbim yardimcisi olsun bebeklerimizin

Evet ciger gelistirici celeto ile baslayan bi ismi var nette arastirdigima gore ozellikle o sekerde artis yapiyormus ve bebegin hareketleri azaliyomus diye okudum ki benmde oyle oldu sanki bi azalma var. Rabbim yardimcisi olsun bebeklerimizin
Gorumcem de preeklampsi ve acilma vardı adalat kullandı doktor her an gelebilir demis ve 32 de ciger gelistirici vurmuş ama minis 35e kadar dayanmış;) cokta saglikli masallah bir gun bile kuvezde kalmadı....allahin izniyle hepimiz kurtulcaz bu sıkıntılardan insallah ;)

Ben kendimde ki rahatlığa hastayım vallahi daha pijama falan almadim terlik falan da çok agirlasmadan gidip alsam diyorum ama havalar çok sıcak Eylül de alırım gezip dolaşıp alınmaz havalar çok sıcak
valla bende herşeye erken erken diyodum ama şimdi de bebek alışverişini fln iyi ki halletmişim diyorum

Back