- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.321
Bildigim kadariyla pruluton depot igne bir depo igne yani progestanin 1 haftaligina denk bir tanesi.progestan da etkisi kanitlanmamis oldugu icin tercih etmiyor bazi doktorlar ama olumsuz bir etkisi yokmus bu yuzden denemeye deger tabi dinlenmenin yaninda destek olarak:)Bu benim de kafami karistiriyo.
Benimle ayni durumda olan bir arkadas prolutan haftalik, gunluk progestan igne ve 6 tane peogestan fitil aliyo gunde.
Bir baskasina doktor progestan bile vermiyo...
Neye gore belirleniyor bu dozlar? Doktorun insiyatifi midir, kisinin eahim yapisi mi? Haftasi mi?
Elbetteki butun doktorlar biliyor bu isi, biz burda uc bes kaynak karistirip yorum yapiyoruz onlar yillsrini veriyor... illaki var bir bildikleri de, insan sorgulamiyor degil...
Bence senin bebis 32 haftalik oldugu icin ciger gelistirici yapmamis olabilirler cunku zaten 34 te tamamlaniyor ciger gelisimi.progestan ve pruluton icin de dedigim gibi etkisi yok diyor kimi makale ama onlem olarak doktoruna sorup kullan bence ama dedigim gibi mutlaka sor canim doktoruna ne olur ne olmaz.hastaneye yatsan da yapacak bir sey yok ben bunu anladim hastanedeyken icini ferah tut dua et canim Allah yardimcimiz olsun :)sanada geçmiş olsun canım. hastahanede atmayı sevmem zaten sadece önce hastahaneye alıcam geçmese diyip sonra vazgeçince ümidini mi kestiki dedim. Allahtan ümit kesilmez ve olacak ve öleceğe çare yok derler. ben tedbirimi alıp yatayım sonrası nasip artık
Canm bebegin gelisimi nasıl peki?kilosu ne kadar su anda?ins gelisimi iyidirInsallah yaa daha cok kucuk
iyiye dogru gidiyorum kizlar hastaneden yeni ciktim hala halsizligim var ara ara tansiyonum cikiyor ilac tedavisi uygulaniyor dr.um agir preeklampsi gecirdin dedi su anda vucudum toplarlanmaya calisiyor bebeğim kuvezde once allaha sonra doktorlara emanet ins o da toparlanip kavusacagiz birbirimize
Tesekkur ederim canim bu arada hepimize gecmis olsun insallah vaktinde gelir bebislerimiz:)sanada geçmiş olsun canım. hastahanede atmayı sevmem zaten sadece önce hastahaneye alıcam geçmese diyip sonra vazgeçince ümidini mi kestiki dedim. Allahtan ümit kesilmez ve olacak ve öleceğe çare yok derler. ben tedbirimi alıp yatayım sonrası nasip artık
Bebişim kilo almış mı cnm kaç kilo olunca eve çıkaracaklar rabbim Bianet önce sağ sağlim kavuştursun yavrunla seniiyiye dogru gidiyorum kizlar hastaneden yeni ciktim hala halsizligim var ara ara tansiyonum cikiyor ilac tedavisi uygulaniyor dr.um agir preeklampsi gecirdin dedi su anda vucudum toplarlanmaya calisiyor bebeğim kuvezde once allaha sonra doktorlara emanet ins o da toparlanip kavusacagiz birbirimize
Babylicious u ben de merak ediyorum ne zamandir yazmiyor
Canm sana da gecmis olsun.ins sağlıkla bebisini kucağına alıp eve döneceksin.sadece sabretmek gerekiyo annesi.karnnda gecirecegi süreyi kuvezde geciriyo oyle düşün.arkadasmn 29 haftalık dogdu 50 güne yakın kuvezde kaldı.simdi cok iyi vebis masallahiyiye dogru gidiyorum kizlar hastaneden yeni ciktim hala halsizligim var ara ara tansiyonum cikiyor ilac tedavisi uygulaniyor dr.um agir preeklampsi gecirdin dedi su anda vucudum toplarlanmaya calisiyor bebeğim kuvezde once allaha sonra doktorlara emanet ins o da toparlanip kavusacagiz birbirimize
Bilmiyorum canim daha 1 hafta oldu dr 1 ayda toparlar dedi aminn canim ins.Bebişim kilo almış mı cnm kaç kilo olunca eve çıkaracaklar rabbim Bianet önce sağ sağlim kavuştursun yavrunla seni
Oyle canim ben de oyle düşünüyorum allaha sukurler olsun insallah ikimiz de iyi olacagizCanm sana da gecmis olsun.ins sağlıkla bebisini kucağına alıp eve döneceksin.sadece sabretmek gerekiyo annesi.karnnda gecirecegi süreyi kuvezde geciriyo oyle düşün.arkadasmn 29 haftalık dogdu 50 güne yakın kuvezde kaldı.simdi cok iyi vebis masallah
evet bizde de bi doğum durumu olursa tekrar vurulcakmış ztnCiger gelistirici ile ilgili @okeanoss00 un doktorunun yaptigi yorum cok tatmin etti beni.. doguma ne kadar yakin vurulursa o kadar iyiymis. Bakti dogum
Basliyo durdurulamiyi o zaman yapacsk muhtemelen onunki de benimki de... bu tabi benim tahminim.
Ama anladigim kadariyla igneyi vurduktan 24.48 saat icinde cigerlerin oksijenle bulusmasi gerekiyor ki igne ise yarasin verimli olsun... cok erken yapmanin mantigi olmayabiliyor bu durumda
geçmiş olsun tekrar canım biran önce kavuşun sağlıkla yavunuza bebiş kaç kg da durumu nasl ne zamana çıkar diolar süt verebiliomusuniyiye dogru gidiyorum kizlar hastaneden yeni ciktim hala halsizligim var ara ara tansiyonum cikiyor ilac tedavisi uygulaniyor dr.um agir preeklampsi gecirdin dedi su anda vucudum toplarlanmaya calisiyor bebeğim kuvezde once allaha sonra doktorlara emanet ins o da toparlanip kavusacagiz birbirimize
Bana bugun yapildi cnm ciger gelistirici cunku dr en fazla. 2 haftaya dogar boyle giderse dedi. Birde incelme olunca heran dogum olabilir gibi bakti sanirim. Bnm dr tel nosunu fln vermedi ki sorayim. Kan tahlili almisti aclik sekeri icin 2 gun sonra ararmis o zamn sorabilirim.Bence senin bebis 32 haftalik oldugu icin ciger gelistirici yapmamis olabilirler cunku zaten 34 te tamamlaniyor ciger gelisimi.progestan ve pruluton icin de dedigim gibi etkisi yok diyor kimi makale ama onlem olarak doktoruna sorup kullan bence ama dedigim gibi mutlaka sor canim doktoruna ne olur ne olmaz.hastaneye yatsan da yapacak bir sey yok ben bunu anladim hastanedeyken icini ferah tut dua et canim Allah yardimcimiz olsun :)
Cok sukurki Gelisimi normal gidiyodu pazartesi 1780di bugun sadece vajinal ultrasonla olcum yapti. En sevmedigim sey vajinal kontrol ama hep basima geliyo bugunlerCanm bebegin gelisimi nasıl peki?kilosu ne kadar su anda?ins gelisimi iyidir
Sen iyi ol iyi düşün kendine de dikkat et arkadaşım hepimiz Allah a emanetizBu arada hakkinizi helal edin ya sizleride gereksiz kaygilandirip gerdim sanirim dusunemedim uzgunum. Ozur dilerim.
Canim bence az birseyse akintidir cok gezindigin icin ama cok dikkat et yorma kendini. Icin rahat etmezsede druna bi sorKızlar bi sorayım istedim panik olmadım ama kafama takıldı dışardan geldik eve bebek gayet hareketli ve gergindi sürekli wc ye gittim aşağıya baskı hissettiğim için.
eve geldiğimde çamaşırımda farkedilir bir ıslaklık gördüm acaba sıkıştım da mı böyle oldu yoksa bu akıntı su mu yani panik yapmak istemiyorum ama kafama takıldı bu ne ki acep?
960 grla girdi kuvoze simdi ne kadr bilmiyorum dr bisey demedi haftada 1 gorme gunu var onda sagdigim sutleri goturuyorum durumu iyi dediler allahima binlerce kere şükürgeçmiş olsun tekrar canım biran önce kavuşun sağlıkla yavunuza bebiş kaç kg da durumu nasl ne zamana çıkar diolar süt verebiliomusun
Allah yardimcin olsun canim Rabbim bizi korktuklarimizla sinamasin cok cok gecmis olsun dualarim bebisin ve seninle960 grla girdi kuvoze simdi ne kadr bilmiyorum dr bisey demedi haftada 1 gorme gunu var onda sagdigim sutleri goturuyorum durumu iyi dediler allahima binlerce kere şükür
Kizlar fazla ayakta durunca kasiklarim oradanda bacaklarim cok ağrıyor
Biri benimKizlar adalat kullananlar kimler?Bugun kontrolde doktor baslayalim dedi ama eczaci cok tehlikeli bir ilac dedi korkuttu kimler kullaniyor aramizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?