• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Evet ama mantik faydasi zararindan fazla mantigiymis. Ama iste suan baskada care yok gibi

Haklin nasipte ne varsa onu gorecegiz care yok. Cok sukurki dedigin gibi daha kucuk doganlar var Allah yardimcilari olsun. Bizim bebeklerde insallah saglik sihhatle vaktinde gelirler.

Amin canim sagolasin birazda olsa umut oldu insallah bizde goruruz o haftalarimizi
kız sen uyusana nie kalkıosun bu saatte :) gerçi geçen hafta 3-5 nöbeti vardı bende :D son aya varırsak hiç uyuyamıcaz sanırım

Gunaydin kizlar ben 2 gundur bebegin hareketlerini fazla hissedemiyorum ya 2 gun once kudurmus gibi vuruyodu pitir pitir suan pozisyon degistirmis acaba ondan midir cok az hissediyorum cok gucsuz hareketler

günaydın kızlar bende gece 2 defa bacağıma giren aşırı acı verici kramplarlar sıçrayarak uyandım resmen ama öncekiler gibi değildi çok acıdı
yarın evime temizlikçi gelicek ve beşiğimiz gelicek inşaalh yarın kurulacak çocuk arabmız pusetimiz hepsini yaarın kurdurcaz inşallah ve yarın doktor kontrolüm var bide

Malesef ntsde kasilmam ve agrim cikti bugun hastahane oncesi benege havlu almak icin ozdilege gitmistim sanirim ondan. Rahim agzi yine 2.5 dedi hala erken dogum riskine dvm cumaua kadar adalati kullanicam gunde 2 kez duzelmezse yatis yapacakmis. Adalatida kullanim magnezyumuda 2ye cikardim bugun hala kasilmam var :KK43:
Geçmiş olsun

günaydın kızlar bende gece 2 defa bacağıma giren aşırı acı verici kramplarlar sıçrayarak uyandım resmen ama öncekiler gibi değildi çok acıdı
yarın evime temizlikçi gelicek ve beşiğimiz gelicek inşaalh yarın kurulacak çocuk arabmız pusetimiz hepsini yaarın kurdurcaz inşallah ve yarın doktor kontrolüm var bide
sende hepsini bi araya sıkıştırmışsın heyecanla insan dinlenmeyi bile unutuyo doktor bana risklisin dediği halde annem çamaşırları yıkayıp ütülerken ayakta kalmışım akşamına çol ağrım olmultu dikkat et yorma kendşni ;)

bende çamaşırlar kuruyana kdr gidip gelip baktım öyle :KK70: en son eşimde almış birini eline baksana nasıl ufacık ne tatlı diye sevip duruyodu :KK70:
Ben de öyle, kendime hakim olamadım. Eşim de görmüş, ha bunlara ayaklar mı girecek diye seviyor tulumları :)
Ohh mis gibi annesi. Ben henuz yıkama aşamasına gecemedim ama dedigin gibi esyalarinin basindan ayrilasi gelmiyo insanin.
Dün anti alerji programda yıkadım iki defa durulattım. Küçük Yeğenim gitti çamaşırların olduğu odaya oda kokusu sıktı :kızgın: tekrar toplayıp sirkeyle yıkadım. bu sabah erkenden kalkıp ütüledim ama bişey atlamışım. Şimdi bunları dolaba yerleştirsem assam tozlanacak, bohça gibi bir şey de hazır etmeliydim :(
Aklınızda olsun kızlar, kıyafetlerle beraber bohça, hurç gibi bişey de yıkamalı.

Çok mu titizleniyorum diyorum ama kıyafetlerin mağazalarda yerlerde gezdiğini düşündükçe :KK17:

Ben de öyle, kendime hakim olamadım. Eşim de görmüş, ha bunlara ayaklar mı girecek diye seviyor tulumları :)

Dün anti alerji programda yıkadım iki defa durulattım. Küçük Yeğenim gitti çamaşırların olduğu odaya oda kokusu sıktı :kızgın: tekrar toplayıp sirkeyle yıkadım. bu sabah erkenden kalkıp ütüledim ama bişey atlamışım. Şimdi bunları dolaba yerleştirsem assam tozlanacak, bohça gibi bir şey de hazır etmeliydim :KK43:
Aklınızda olsun kızlar, kıyafetlerle beraber bohça, hurç gibi bişey de yıkamalı.

Çok mu titizleniyorum diyorum ama kıyafetlerin mağazalarda yerlerde gezdiğini düşündükçe :KK17:
Amaa ben asmak istiyorum dolapta gormek kadar guzel bisiy olamaz ki :)

sende hepsini bi araya sıkıştırmışsın heyecanla insan dinlenmeyi bile unutuyo doktor bana risklisin dediği halde annem çamaşırları yıkayıp ütülerken ayakta kalmışım akşamına çol ağrım olmultu dikkat et yorma kendşni :KK66:
valla nasıl oldu da hepsi bir güne sıkıştı bende anlamadım canım ya :110: heycan ve biran önce bitsin derdiyle sanırım inşallah yarını kolay atlatırımm:anne:

Selam kızlar

Memleketıme ailemin yanına geldim Malatya'ya hafta sonu geri istanbul'a döneceğim için doktora gittim hem rapor almak için hemde bebeğimi görmek için. Zehra kuzu'ya gittim ben böyle birşey görmedim muayene parasını veriosun içeri giriosun ultrasona alıyo kilosuna boyunu 1 dakika içinde baktı herşey iyi dedi kapattı ekranı gönderdi beni.çok şükür sağlıklı olmasına sevındım de göremedim kızımı bide gece heyecandan uyuyamadım görücem die.hala sinirim geçmedi.siz olsanız sinirlenmezmisiniz? Ben mi çok abartıyorum:)

Selam kızlar

Memleketıme ailemin yanına geldim Malatya'ya hafta sonu geri istanbul'a döneceğim için doktora gittim hem rapor almak için hemde bebeğimi görmek için. Zehra kuzu'ya gittim ben böyle birşey görmedim muayene parasını veriosun içeri giriosun ultrasona alıyo kilosuna boyunu 1 dakika içinde baktı herşey iyi dedi kapattı ekranı gönderdi beni.çok şükür sağlıklı olmasına sevındım de göremedim kızımı bide gece heyecandan uyuyamadım görücem die.hala sinirim geçmedi.siz olsanız sinirlenmezmisiniz? Ben mi çok abartıyorum:)
canım benm ilk gittiğim doktor da bana aynısını yapmıştı kaç gün sinirden kendimi yemiştim ben ya sinir olmuştum haklsıın yani ama doktorlar da bi alemmmm

Selam kızlar herkese, benimde 2 gündür evde temizlik yapılıyor. Herhalde kendimi yordum biraz sancılarım oluyor. Kontrol haftaya ama sanki erken gidecek gibiyim :( kasıklarımda ağrı var.
Bu arada adalatı ikiz topiğinde kullanan baya kişi okumuştum son zamanlarında. İnşAllah bir sıkıntı olmaz ssylg_03 ssylg_03

Dün anti alerji programda yıkadım iki defa durulattım. Küçük Yeğenim gitti çamaşırların olduğu odaya oda kokusu sıktı :kızgın: tekrar toplayıp sirkeyle yıkadım. bu sabah erkenden kalkıp ütüledim ama bişey atlamışım. Şimdi bunları dolaba yerleştirsem assam tozlanacak, bohça gibi bir şey de hazır etmeliydim :KK43:

Bende bugun basladim yikamaya bakalim. Haklisin bende hurc aldim ozellikle zibinlarini fln koyacagim ama bazi kiyafetlerini asarim sanirim dolapta kapali cokta bisey olmaz diye dusunuyorum

Selam kızlar herkese, benimde 2 gündür evde temizlik yapılıyor. Herhalde kendimi yordum biraz sancılarım oluyor. Kontrol haftaya ama sanki erken gidecek gibiyim :KK43: kasıklarımda ağrı var.
Bu arada adalatı ikiz topiğinde kullanan baya kişi okumuştum son zamanlarında. İnşAllah bir sıkıntı olmaz ssylg_03 ssylg_03
Sagol canim kullanan cok gercekten.Ben yordum kendimi sonuc bu sen hic yorma bence cnm kendini malum ikizler daha cok baski yapabilir. Ama insallah birsey cikmaz
Ben de adalat iciyorum gunde 2 kez.
benimde gunde 2 kez. Sende gectimi kasilmalar agri vs. Bana simdilik cok etkisi yok gibi. Insallah faydasi olur.

Bende bugun basladim yikamaya bakalim. Haklisin bende hurc aldim ozellikle zibinlarini fln koyacagim ama bazi kiyafetlerini asarim sanirim dolapta kapali cokta bisey olmaz diye dusunuyorum

Sagol canim kullanan cok gercekten.Ben yordum kendimi sonuc bu sen hic yorma bence cnm kendini malum ikizler daha cok baski yapabilir. Ama insallah birsey cikmaz
benimde gunde 2 kez. Sende gectimi kasilmalar agri vs. Bana simdilik cok etkisi yok gibi. Insallah faydasi olur.
Gorunurde cok fazla bir kasilma olmuyor benim hissetmiyorum. Nst de cikiyor sanci maalesef. Adalat ve magnzeyum kullaniyorum gunde 2 kez. Doktor cuma gunu azaltacakti adalatin dozunu ama yine sanci cikinca azaltamadi. Halkımızda hayirlisi olsun canim ya bu gidisle erken gelecek bizim bebeklerimiz. Seninki yine benden büyük. Yarin 29+0 olacak Allah'in izniyle.

Gunaydin kizlar ben 2 gundur bebegin hareketlerini fazla hissedemiyorum ya 2 gun once kudurmus gibi vuruyodu pitir pitir suan pozisyon degistirmis acaba ondan midir cok az hissediyorum cok gucsuz hareketler
Ben dün sordum çocuk kıpır kıpırdı şimdi hareketler seyrekleşti ve güçsüzleşti dedim, biz nasıl sıcaktan bayılıyorsak onlar da içerde bayılıyor dedi dr, normalmiş yani

Amaa ben asmak istiyorum dolapta gormek kadar guzel bisiy olamaz ki :)
Bende öyle. Katlayıp Bohça yaptım kaldırdım ama kötü durdu. Muhtemelen açtığımda kırışmış olucak. Oldu bir kere. Kurbandan sonra dizerim. Birkaçını astım onlara bakmakla yetinicem

Bende bugun basladim yikamaya bakalim. Haklisin bende hurc aldim ozellikle zıbınlarını fln koyacagim ama bazi kiyafetlerini asarim sanirim dolapta kapali cokta bisey olmaz diye dusunuyorum

Back
X