- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.801
Augmentin hamilelere çok sık verilen bir antibiyotik. Merak etme o konuda. İçin rahat olsun. Ama insan yine de ilaçsız atlatmak istiyor. Seni anlıyorum. Çünkü aynı ikilemi ben de yaşadım. Allah şifa versin. İnşallah bu son hastalıgımız olsun.Sagol canim azcik daha toparlandim, geniz akıntısı daha fazla...augmentin verdi
Amin aminnn...Augmentin hamilelere çok sık verilen bir antibiyotik. Merak etme o konuda. İçin rahat olsun. Ama insan yine de ilaçsız atlatmak istiyor. Seni anlıyorum. Çünkü aynı ikilemi ben de yaşadım. Allah şifa versin. İnşallah bu son hastalıgımız olsun.
Bebek nasıl gordun mu ?Tesekkur ederim kızlar
Ben ilk 3 ay içinde kullandım. Biliyorum. Ben de demiştim dr içmesem ne olur diye. Bunu icmezsen ilerler ve o zaman vermek zorunda olacağım ilaç bebege zarar verebilir demişti.Amin aminnn...
Nerdeyse doktora agliycaktim vermesin diye ama maalesef ilerlemis dedi bunu icmezsen bebek gercek zarar gorur dedi. Bu ilacı bebekler bilem içiyormuş oyle söyledi. Ne yapalim allah beterinden korusun
Geçmiş olsun canım. Gözün aydın. Bebişin ve sen iyisinizdir umarım. En yakın zamanda kilo alır bebeğin ve evinize dönersiniz. Allah yardımcınız olsun.@Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor
Yanlış etiket canım sanırım. Ben doğum yapmadım :)Cbm83 canimmm gecmis olsun gizun aydin tez zamanda meleğimizle eevinde olursun inşallah:)
Ayyy evetYanlış etiket canım sanırım. Ben doğum yapmadım :)
Sen bilirsin ama ben de etimatik var bende onunla yikiycamKizlar bebegin kiyafetlerini bebek deterjani veya sabun tozuyla yikayinca belli bi zaman snra kendi kullandiginiz deterjanla yikamaya baslayinca alerji oluyomus diyolar. Ben kendi kullandigim arielle yikicam cift durulamali acarim nolur sanki:)
Geçmiş olsun canım Rabbim evladınada sanada acil şifalar versin inşallahTesekkur ederim kızlar
Sen bilirsin ama ben de etimatik var bende onunla yikiycam
Ama bir kac kez kurulat o zaman yada biraz son suda beklet durulaBence bisey olmaz ya
Ama bir kac kez kurulat o zaman yada biraz son suda beklet durula
Canm hayırlı olsun bebegin.uzun ömürlü olur ins.saglikla kucağına alıp dönmek nasip olur insallah@Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor
Bende öyle yaptım yorgan büyük diye kayin validem de eşimin ufak yorganı varmış onu verdi bende nevresim diktim ona göre güzel oldu sende ufak bir şey diktir olmazsaMavikelebek0134 canım ya aklıma bişry takılıo biz joie park yatak aldık içinede pamuk yatak 65×95 ölçüsü satıcı arkadaşa yorgan nevresim mi uyku seti mi diye sorduk kenarları ztn kumaş korumalar için boşuna uyku seti almayın dedi bize yorgan ve nevresim sattı ama yorganın ölçüsü 100×150 bizim yatak için çok büyük diil miii nasıl içinfen çıkıcam bu işin bilemedim
Of ben yıkadım ama hala bisiyler aliyom onlari ne yaapacam bilemedim :)Aynen iki kere durularm bsy olmaz bence herseyi boyle incik cincik didiklemicem :)
Canm rahatlkla ic ilacını.doktorlar kar zarar hesabı yapıp ona göre veriyo.ickesen daha fazls zarar gorecek bebis.icmen daha faydalı.arkadasmn gebeliginde plesantada kanama vardı dokyor baya antibiyotik kullandırdi.bebegi de sağlıkla doğdu masallahAmin aminnn...
Nerdeyse doktora agliycaktim vermesin diye ama maalesef ilerlemis dedi bunu icmezsen bebek gercek zarar gorur dedi. Bu ilacı bebekler bilem içiyormuş oyle söyledi. Ne yapalim allah beterinden korusun
Bende normal kullandığım sıvı deterjan la yikadim ikikere duruladim yumuşatıcı yerinede biraz sirke koydum valla hem yumuşak tertemiz oldu tafsiye ederimAynen iki kere durularm bsy olmaz bence herseyi boyle incik cincik didiklemicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?