2017 EKİM Anne adayları

Uyku tulumu indirimde bulursan banada haber ver canim malum eskisehir ayazi

amann napim artk olmadı büyüyünce kullansın yorganıda

Neye uğradığımi bilmiyorum ck aşırı sıcak hc bisi yapmıyorum akşama kadr sıcaktan mayisiyom su da baya iciyorm bn . Kontroldede isteyebilir tahlil sn şöyle doktoruna
Söyledim canım ilaç verdi hem enfeksiyon için hem de mide yanması için ,bu güne kadar hiç ilaç kullanmadım ama mecbur kullanırım

Oncesinde daha iyiydim sanki bugunler iyice artti evin icinde azicik dolansam kasilma oluyo. Hicbirsey yapamayacakmiyim duzelmeyecekmi yani bu hal

Ya kızlar size birşey soracağım.. bebek bezi alacağım da 1 numara mi kullanmak lazim.. birde 156lisi indirime girmişti cok mudur iyimidir acaba..siz nasıl aldınız alanlarınz varsa..???

Aynen malesef. Kisalma arttirdik ama yumusama nasil olacak bilmiyrm
benm 3.1 di bi hafta sonra 3.2 çıktı doktor uzamaz ztn sabit tutmaya çalışıcaz dedi senin nasl uzadı canım bi doz prolutan depot vuruldjm günde 2 de progestan kullanıyorumm ama anca sabşt tutmaya yetmiş yumuşama noluyomuş açılmaya mı sebep oluo nasıl engelleniomuş ayrı bi ilaç verdi mi

Oncesinde daha iyiydim sanki bugunler iyice artti evin icinde azicik dolansam kasilma oluyo. Hicbirsey yapamayacakmiyim duzelmeyecekmi yani bu hal
aynı ben doktor kısalma var diyene kdr bişey hissetmiyodum bu hafta evdeydim diye mi kısalma var die psikolojik mi yoksa gerçekten kısalma var kasılmalar coştu ondan mı anlamadm biraz yürüsem kasıklarım batıo gibi karnımın sağ tarafı sertleşio

Bi ilac vermedi 2 gunde 2.4ten 3.1e yukseldi. Sadece dinlemdim yumusamayi bnde bilmiyrm dogumdan once yumusuyomus netten baktım da

Aynen ya psikolojik mi yoksa bebek buyuyo fln baskimi artiyo anlamadim niye boyle

Ben de kendi deterjanimla yikamaya karar verdim :)
En temizi, bana hiç temizleniyormuş gibi gelmiyor çünkü, çocuk kirletince belli olacak temizliyor mu

Ben beyaz sabunla yıkayacağım
Baya bi rendeledim bi kaba doldurdum
Lazım oldukça biraz sıcak suda eritip koyarım makinaya

Biz de sıcak suda eritip baya bi suyla seyrelttik, durdukça koyulaştı, jöleden biraz daha akışkan şimdi, bir dahakine rendelersem ben de böyle yapayım

Uyku tulumu indirimde bulursan banada haber ver canim malum eskisehir ayazi

Tabisi de haber veririm canım

Ya kızlar size birşey soracağım.. bebek bezi alacağım da 1 numara mi kullanmak lazim.. birde 156lisi indirime girmişti cok mudur iyimidir acaba..siz nasıl aldınız alanlarınz varsa..???

2-5 kg arasıydı sanırım 1 numara, ben de bi o kadar almışımdır

Bazisinda 1 numaraya 3 4 kg yazior.. bende 3 5 olandan alayım o zaman teşekkür ederim

Kızlar bugün hafif pembemsi lekelenmem oldu. Adet sancısı gibi sancimda vardı.
Hastaneye gittim nst bağladılar çok şükür birşey çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu her zamanki gibi.
Bide çatı muayeneside yaptı ebe canım çok yandı, kendimi çok kastım ondan mi bilmiyorum ama çok kotuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…