• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canm rahatlkla ic ilacını.doktorlar kar zarar hesabı yapıp ona göre veriyo.ickesen daha fazls zarar gorecek bebis.icmen daha faydalı.arkadasmn gebeliginde plesantada kanama vardı dokyor baya antibiyotik kullandırdi.bebegi de sağlıkla doğdu masallah
Yaaa kilosu nasildi bebisin benim 29+0 da 1370 doktor normal dedi ama etraftakiler ayy minicik diyorlar korkuyom kiloya etki eder mi diye :(
4. Gundeyiz hala balgam var gecmiycek mi bu????

Bende öyle yaptım yorgan büyük diye kayin validem de eşimin ufak yorganı varmış onu verdi bende nevresim diktim ona göre güzel oldu sende ufak bir şey diktir olmazsa
çok saçma oldu yanii :) dikilmesine dikilir de öbür kocaman yorgan ne zaman kullanılcak boşa mı almış olduk 2 tane de nevresim aldm

Yaaa kilosu nasildi bebisin benim 29+0 da 1370 doktor normal dedi ama etraftakiler ayy minicik diyorlar korkuyom kiloya etki eder mi diye :KK43:
4. Gundeyiz hala balgam var gecmiycek mi bu????
o etraftakiler tıp okuyup tusu kazanmış doktordan daha iyi biliyo çünkü kulak asma lafları sözleri bitmez onların

o etraftakiler tıp okuyup tusu kazanmış doktordan daha iyi biliyo çünkü kulak asma lafları sözleri bitmez onların
Gorumcem bide salak
aaa bu en fazla 2500 dogar dedi..
Gerci kendi fil gibi olmus 4 kilo dogurmus magrifet diye geziyor ben cok kilo alamiyom ne yapayim ne yapsam olmuyor bence esimin dedigi gibi kiskaniyor :(

Gorumcem bide salak
Gerci kendi fil gibi olmus 4 kilo dogurmus magrifet diye geziyor ben cok kilo alamiyom ne yapayim ne yapsam olmuyor bence esimin dedigi gibi kiskaniyor :(
Boşver canım herkesin lafını sağlıklı olsunlarda varsın ikibucuk kilo olsun benimde 1430 gr olmuş dedi doktor bu hafta gayet iyi dedi bu aylarda kilo alıyorlar zaten dedi

Boşver canım herkesin lafını sağlıklı olsunlarda varsın ikibucuk kilo olsun benimde 1430 gr olmuş dedi doktor bu hafta gayet iyi dedi bu aylarda kilo alıyorlar zaten dedi
Ayy insallah ne diyelim yaa bende bosveriyorum ama bana takmis durumda hissediyorum beni rakip gibi görüyor....
Boşanmış eşinden gecen gun az kardesimi verde gezeyim fethiyenin orada diyor 4 gundur taktim kafama nasil laf diye ?? Esime de demedim ama cok sinir oldum ayarsiz yaaa

Gorumcem bide salak
Gerci kendi fil gibi olmus 4 kilo dogurmus magrifet diye geziyor ben cok kilo alamiyom ne yapayim ne yapsam olmuyor bence esimin dedigi gibi kiskaniyor :KK43:
boşver kilolu doğan bebek sağlıklı bebek demek diil canım sağlıkla vaktinde doğsunlar yeter ben 2 kg doğmuşum annem doğurana kdr kusmuş kadıncağız napsın bak maşallah kocaman oldum :)

Benim için boşa değil çünkü oda aldım ayriyetten büyüyen beşikte kullancam onu ama senin için bilemem dene içine çok kaba durmazsa kullanırsın olmazsa
ya da anneme götürcem nerde yatırırsa orda kullanıcak mecbur yerimiz olmadığı için büyüyeb beşik alamayıp park yatak aldk mecburiyrtten

çok saçma oldu yanii :) dikilmesine dikilir de öbür kocaman yorgan ne zaman kullanılcak boşa mı almış olduk 2 tane de nevresim aldm

Bebek yataklari 60x120 dir genelde. Ama nevresimler 100x150 olur. Yatagin tammolcusunde degildir hicbir zaman ne carsaf ne yorganlar. Daha buyuktur yanlis almadiniz yani...

Ama yeni dogan bebeklere 1-2 sene asla ama asla yorgan onermiyor doktorlar bilginiz olsun.

Uyurken fark etmeden yuzlerini kapatip oksijensiz kalip allak korusun olumlere bile varsbiliyormus. O yuzden yastik yeogan yerine uyku tulumlari tercih ediliyor 2 yasina kadar.

@Mavikelebek0134 canım ya aklıma bişry takılıo biz joie park yatak aldık içinede pamuk yatak 65×95 ölçüsü satıcı arkadaşa yorgan nevresim mi uyku seti mi diye sorduk kenarları ztn kumaş korumalar için boşuna uyku seti almayın dedi bize yorgan ve nevresim sattı ama yorganın ölçüsü 100×150 bizim yatak için çok büyük diil miii nasıl içinfen çıkıcam bu işin bilemedim
Biraz büyük bence de. Sen aynı ölçülerde nevresim takımı al. Ben de kraft 70×120 park yatak aldım. İçine uygun nevresim takımı bulamadım bu ölçülerde. Ya çok büyük geliyor ya çok küçük. İnan 2 gün sadece nevresim takımı araştırdım netten.

Bebek yataklari 60x120 dir genelde. Ama nevresimler 100x150 olur. Yatagin tammolcusunde degildir hicbir zaman ne carsaf ne yorganlar. Daha buyuktur yanlis almadiniz yani...

Ama yeni dogan bebeklere 1-2 sene asla ama asla yorgan onermiyor doktorlar bilginiz olsun.

Uyurken fark etmeden yuzlerini kapatip oksijensiz kalip allak korusun olumlere bile varsbiliyormus. O yuzden yastik yeogan yerine uyku tulumlari tercih ediliyor 2 yasina kadar.
bende şuan kullanmayı düşünmüyorum ztn canım ama 2 3 yaşına kdr park yatakla idare etmeyi düşünüyorum o yüzden sordum :) yoksa yorgan yastık emzik zinciri bunların bende tehlikeli olduğunu düşünüyorum

Biraz büyük bence de. Sen aynı ölçülerde nevresim takımı al. Ben de kraft 70×120 park yatak aldım. İçine uygun nevresim takımı bulamadım bu ölçülerde. Ya çok büyük geliyor ya çok küçük. İnan 2 gün sadece nevresim takımı araştırdım netten.
bende bulamadığımdan aldım ztnde süresi fln dolmadan iademi etsem die düşündüm ondan danışayım dedi

Kizlar bebegin kiyafetlerini bebek deterjani veya sabun tozuyla yikayinca belli bi zaman snra kendi kullandiginiz deterjanla yikamaya baslayinca alerji oluyomus diyolar. Ben kendi kullandigim arielle yikicam cift durulamali acarim nolur sanki:)
Annem bende bebek deterjanı kardeşimde kendi deterjanını kullanmış. Hiç de sıkıntı olmamış. Bana direkt kendi deterjanınızla yıkayın sonra zor oluyor alerji olabilir dedi, vakit var diye sabun alıp rendeledim yine de:KK48:

bende bulamadığımdan aldım ztnde süresi fln dolmadan iademi etsem die düşündüm ondan danışayım dedi

Kayınvalidem sarevden nevresim takımı almış, bursa kumaş pazarından da gitmiş kumaş almış terzide çarşaf ve yastık kılıfı diktirmiş. Bursa kumaş pazarından alınanlar yumuşacık, sarev kazık gibi geldi.Sarevi iade edebilsek edeceğiz de almazlarmış. Yorganı mobilya takımına aldığımız uyku setinden çıktı incecik bir şey, park yatakta yorgan kullanmayacağımı düşünüyorum. Eskişehir'in kışı da çetin oluyor emme uyku tulumu alacağım kışlık ürünler gelince. Dediğin gibi boğulma riski varmış ne yastık ne yorgan ben de kullanmayacağım

Annem bende bebek deterjanı kardeşimde kendi deterjanını kullanmış. Hiç de sıkıntı olmamış. Bana direkt kendi deterjanınızla yıkayın sonra zor oluyor alerji olabilir dedi, vakit var diye sabun alıp rendeledim yine de:KK48:

Kayınvalidem sarevden nevresim takımı almış, bursa kumaş pazarından da gitmiş kumaş almış terzide çarşaf ve yastık kılıfı diktirmiş. Bursa kumaş pazarından alınanlar yumuşacık, sarev kazık gibi geldi.Sarevi iade edebilsek edeceğiz de almazlarmış. Yorganı mobilya takımına aldığımız uyku setinden çıktı incecik bir şey, park yatakta yorgan kullanmayacağımı düşünüyorum. Eskişehir'in kışı da çetin oluyor emme uyku tulumu alacağım kışlık ürünler gelince. Dediğin gibi boğulma riski varmış ne yastık ne yorgan ben de kullanmayacağım

Ben de kendi deterjanimla yikamaya karar verdim :)

Ben beyaz sabunla yıkayacağım
Baya bi rendeledim bi kaba doldurdum
Lazım oldukça biraz sıcak suda eritip koyarım makinaya

Back
X