- 20 Temmuz 2017
- 219
- 219
- 33
- 31
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #24.661
Babe'ye de bi bak istersenBenm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babe'ye de bi bak istersenBenm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
Oda seba gibi sanırım ama bir daha bakarımBabe'ye de bi bak istersen
Nivea güzel ama bebek için araştırmadım hiç acaba nasıl
Ben babeyle mustelayı çok araştırdım.Eczaneden gidip sordum inceledim.babe hoşuma gitti.mustela da 2. Seçeneğim onunda ürünlerni kendim kullandım hoşuma gitti o yüzden bebek ürünlerin de güzel olabilceğini düşünüorum açıkçası.Oda seba gibi sanırım ama bir daha bakarımSen ne dusunuyorsun?
ben yıkadım ütüledim erken doğum riski var diye yoksa 35lere kadar beklemyi düşünüyodum ama bi an bi ana uymuyomuş bu hamilelikte tabi ben yapmadm da annem yaptı saolsunKızlar bebeğin kıyafetlerini yikadinizmi erken değil artık bugün başlasam diyorum artik
Bende sebamed aldım banyo ürünlerini zaten aylarca gider ufacık bebişBenm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
dün bi tanıdık gördüm ikizleri var benim kadar biri 3 biri 3.1 kg doğmuş dedim ikizlere göre maşallahBen daha hiç birşeyi yıkamadım, hiç bir hazırlığım yok. Ayy Allah'ım nasıl olacak bilmiyorum. Doğuma Ankara'ya gideceğim diye hiç bir şey yapmıyorum.
ben uninaby sıvı bebek deterjanıyla yıkadımBen de bugun sampuan deterjn felan almayi dusunuyrum neyle yikadiniz kiyafetleri
Bence de ya. Bostancı mağazaya gidecekler! Bana da bırakın ama haaaa, bugün çıkamıyorum cumartesi gidicem ben.Ayyy sagol yaaaaa boyle haberleri verelim birbirimize :)
pudrayı hiç tavsiye etmiyolar ben almadm kullanmayı da düşünmüyorum sudocrem aldmBide bebek icin pudra alan var mi kullancak misiniz
Bende sebamed aldım banyo ürünlerini zaten aylarca gider ufacık bebiş
Hahahahah yok ben izmitteyim korkmaBence de ya. Bostancı mağazaya gidecekler! Bana da bırakın ama haaaa, bugün çıkamıyorum cumartesi gidicem ben.
bende sebamed aldm sabun şampuan yağ almadm duruma göre bakıcam belki zeytinyağı kullanırım pişik kremide sudocrem aldm nekdr doğru tercihler olduğunu bilemiyoruz tabi bebeğin durumuna göre deneye deeneye doğruyu bulucazBenm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
Birçok kişi bizim kadar titizlenmiyor ve gelenekten gelme alışkanlıkla hareket ediyor boşver başkalarını.Evet ben de okumustum bu tarz haberler cigerlere zarar verdigini felan da duydum ama etrafmda herkes kullanıyo bol bol :)
sudocremi her alt açma da sürcek misinBirçok kişi bizim kadar titizlenmiyor ve gelenekten gelme alışkanlıkla hareket ediyor boşver başkalarını.
Ben pişik için sudocrem kullanıcam. Bir de şampuan ve vücut kremi sebamedin (kendi cildime de sebamedden başkası yaramıyor çok denedim), başka da bişey almam. İlk haftalar hakiki zeytinyağı sadece.
Sebamed tüy yapıo diyolar bende kendim için ürünlernden alıcaktm tüy olayını duyunca uzak durdum yves rocherdan aldım gerçekten tüy yaptı mı kremleri güyaa öyleymişBirçok kişi bizim kadar titizlenmiyor ve gelenekten gelme alışkanlıkla hareket ediyor boşver başkalarını.
Ben pişik için sudocrem kullanıcam. Bir de şampuan ve vücut kremi sebamedin (kendi cildime de sebamedden başkası yaramıyor çok denedim), başka da bişey almam. İlk haftalar hakiki zeytinyağı sadece.
Birçok kişi bizim kadar titizlenmiyor ve gelenekten gelme alışkanlıkla hareket ediyor boşver başkalarını.
Geçen hafta sebamedde indirim vardı ebebekte, halaa devam ediyor mu bak istersen.Benm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
Bana da Nivea için öyle dedi lazer merkezindeki görevli, sakın kullanma diye.Sebamed tüy yapıo diyolar bende kendim için ürünlernden alıcaktm tüy olayını duyunca uzak durdum yves rocherdan aldım gerçekten tüy yaptı mı kremleri güyaa öyleymiş