• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Günaydın herkese kızlar 3 haftadır izinliyim calismiyorum. Biraz dinlenmeye ihtiyacım vardı. 14 ağustosta calisabilir raporu alip işe basliycam bi sıkıntı olmazsa. Ama bugün ogleden sonra nst ye gircem çünkü bikaç gündür Karnım taş gibi oluyo kasilmalarim arttı. Geceleri uyutmuyor. Bide sağ kasigim çok ağrıyor yurutturmuyor. Hayirlisi bakalım.

Oda seba gibi sanırım ama bir daha bakarım:KK66: Sen ne dusunuyorsun?
Ben babeyle mustelayı çok araştırdım.Eczaneden gidip sordum inceledim.babe hoşuma gitti.mustela da 2. Seçeneğim onunda ürünlerni kendim kullandım hoşuma gitti o yüzden bebek ürünlerin de güzel olabilceğini düşünüorum açıkçası.

bübschen die bi ürün de varmış onu almayın kızlar belki istisnalar memnun kalıyodur ama geneli hiç memnun değil.

Kızlar bebeğin kıyafetlerini yikadinizmi erken değil artık bugün başlasam diyorum artik
ben yıkadım ütüledim erken doğum riski var diye yoksa 35lere kadar beklemyi düşünüyodum ama bi an bi ana uymuyomuş bu hamilelikte tabi ben yapmadm da annem yaptı saolsun

Bende sebamed aldım banyo ürünlerini zaten aylarca gider ufacık bebiş

Ben mustela alcaktim kafami karistirdilar simdi seba dusunuyorum şu babe ye de bakıp nasipse bu ay alirim ;)

Bence de ya. Bostancı mağazaya gidecekler! Bana da bırakın ama haaaa, bugün çıkamıyorum cumartesi gidicem ben.
Hahahahah yok ben izmitteyim korkma ;) nette de baslamis simdi ona bakiyorum :)

Benm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
bende sebamed aldm sabun şampuan yağ almadm duruma göre bakıcam belki zeytinyağı kullanırım pişik kremide sudocrem aldm nekdr doğru tercihler olduğunu bilemiyoruz tabi bebeğin durumuna göre deneye deeneye doğruyu bulucaz

Evet ben de okumustum bu tarz haberler cigerlere zarar verdigini felan da duydum ama etrafmda herkes kullanıyo bol bol :)
Birçok kişi bizim kadar titizlenmiyor ve gelenekten gelme alışkanlıkla hareket ediyor boşver başkalarını.
Ben pişik için sudocrem kullanıcam. Bir de şampuan ve vücut kremi sebamedin (kendi cildime de sebamedden başkası yaramıyor çok denedim), başka da bişey almam. İlk haftalar hakiki zeytinyağı sadece.

Birçok kişi bizim kadar titizlenmiyor ve gelenekten gelme alışkanlıkla hareket ediyor boşver başkalarını.
Ben pişik için sudocrem kullanıcam. Bir de şampuan ve vücut kremi sebamedin (kendi cildime de sebamedden başkası yaramıyor çok denedim), başka da bişey almam. İlk haftalar hakiki zeytinyağı sadece.
sudocremi her alt açma da sürcek misin

Sebamed tüy yapıo diyolar bende kendim için ürünlernden alıcaktm tüy olayını duyunca uzak durdum yves rocherdan aldım gerçekten tüy yaptı mı kremleri güyaa öyleymiş

Ben hepsini nivea aldim kullanip gorcez artik

Benm gorumce de sebamed kullanmis, mustelaya guvenmiyen bi grup var :) bende seba istiyorum nasipse bu ay bez ve banyo urunlerini alicaz:)
Geçen hafta sebamedde indirim vardı ebebekte, halaa devam ediyor mu bak istersen.
Ben sebamed dahil diğer ürünlerin tanıtımlarına girdim. PH ve bebek cildiyle uyumu konusunda beni en çok o ikna etmişti. Öncesinde de kendi cildime ne kadar pahalı ürün varsa denedim ama cildin kremi kusuyordu, kullanmadığımda da pul pul oluyordu. Şimdi rahatım. Bebeğim de benim gibi olur diye düşünerek sebamedi kullanıcam yanlış olmasın, her bebekte aynı ürün faydalı olmayabilir

Sebamed tüy yapıo diyolar bende kendim için ürünlernden alıcaktm tüy olayını duyunca uzak durdum yves rocherdan aldım gerçekten tüy yaptı mı kremleri güyaa öyleymiş
Bana da Nivea için öyle dedi lazer merkezindeki görevli, sakın kullanma diye.
Sebamedin hiç bir yan etkisini yaşamadım, faydası karşısında diğer para düktüğüm ürünlere yandım.
Tabi bu benim cildim. sizde ve bir başkasında farklı olabilir, bişey diyemem

Back
X