• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benimde tenimin kokusu değişti
Kötü değil baya pudra gibi hoşumada gitmiyor değil ama
Parfüm kokusu tene göre değişiyor ya önceden çok sevdiğim parfüm şimdi bi garip geliyor :)
Sizinki yine iyi. Ben malatyadayim esim diyor kayısı kokuyon.
Kükürtlenmis kayısı ahahah:KK71:

Aynen aslında kötü değil ama değişik :) hamilelikten bencede yoksa o kadr terlemeye les gbi kokmam lazm :)

kızlar ben olmek uzeryeken amelıyata alındım bobrekler ve karacıger degerlerı tamamen gıtmıstı gozlerım gormuyordu artık.. sımdı yenı cıktım hastaneden degerlerım duzelmeye basladı bebegım dogdu ıyı allahtan ama kucuk oldugu ıcın kuvezde dua edın ınsallah. kısa surede saglıgına kavusup cıksın bebeguımde..
Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce ikiniz de hem sağlığınıza hem birbirinize kavuşursunuz

Yok kan pıhtılaşması var diye . Normal doğum için iğneyi bırakmak lazm bırakmayı da göze alamayz dedi smdi 37 den sonra her an olabilir ama 40.haftasinida doldurabilir 3 hafta iğne kullanmamani göze alamam diyo o açıdan .
Igneyi halen göbekten mi vurunuyorsn?benim doktor doguma kadar gobekten devam et dedi

kızlar ben olmek uzeryeken amelıyata alındım bobrekler ve karacıger degerlerı tamamen gıtmıstı gozlerım gormuyordu artık.. sımdı yenı cıktım hastaneden degerlerım duzelmeye basladı bebegım dogdu ıyı allahtan ama kucuk oldugu ıcın kuvezde dua edın ınsallah. kısa surede saglıgına kavusup cıksın bebeguımde..
Ah canim cok cok cok gecmis olsun.Rabbim saglik sihhat versin yavrunada sanada.tez zamanda kavusun.

Igneyi halen göbekten mi vurunuyorsn?benim doktor doguma kadar gobekten devam et dedi
Göbekten devam canm bnmki en başlar da demişti vurabildigin yere kadr göbekten vurcaksn derini tutamaz olunca bacaktan koldan vurursun diye . Bn göbeği doğuma kadr birakmam sanırm yanlara vuruyorum suan Aynen devam ederm karnımın yanlarından vurmaya devam ederm.

Bu arada igne kullananlar doktor bna 1 senelik rapor çıkarmıştı doğumdan sonra 3 ay daha kullanicakmisim sizede öyle bisi dedi mi

Göbekten devam canm bnmki en başlar da demişti vurabildigin yere kadr göbekten vurcaksn derini tutamaz olunca bacaktan koldan vurursun diye . Bn göbeği doğuma kadr birakmam sanırm yanlara vuruyorum suan Aynen devam ederm karnımın yanlarından vurmaya devam ederm.

Bu arada igne kullananlar doktor bna 1 senelik rapor çıkarmıştı doğumdan sonra 3 ay daha kullanicakmisim sizede öyle bisi dedi mi
Ben dogum sonrasi sanirim kullanmicam canim o konusa hicbise demedi cunku

Benim doktorum da dogum sonrası ile ilgili bisey soylemedi.ama kullanmam sanrm

Arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bebeğin çabuk toparlar da bir an önce kavuşursunuz. Hayırlı, ömürlü olsun bebişin :nazar:

yarın kontrolüm var ama bu akşam çok huzursuzum ya göbek deliğimden vajinama ip çekilio gibi bi his var ve sağ tarafımda kasılma diye tabir edilen his :( umarım durum kötüleşmemiştir

1200 oldu sanırım.. bugun bılgı alamadım pazartesı ve cuma bılgı verıyorlar malesef.. bebegıme ıyı baksınlarda ınsallah haftada 1 bılgı alsamda olur
Allah sağlıkla kolaylıkla kucaklamayı nasip etsın canım hem geçmiş olsun diyeyim hem de gözünaydın meleğine :)

Back
X