- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.621
Kizlar aranizda antibiyotik kullanan var mi?
Eger demir ferritin ve hemoglobin sayiniz aynisya kullandiginiz demir iacinin arti iki degerlikli olup olmadifini kontrol edibArkadaslar demir yonunden sikintisi olanlar
Arti iki ve arti uc degerlikli iki cesit demir ilaci varmis
Arti iki degerlikli olan hem emilim
Yonunden hem de iyilesme sureci acisindan daha hizli ve iyiymis ama yan etkileri cokmus
O yuzden doktorlar arti uc degerlikli demir ilaci yaziyolarmis malesef bana yaptiklari gibi ve bunlarin da hic bir yarari olmuyor aklinizda olsun dikkat edin bosuna kan ilaci icmeyin benim gibi
Doktorlar neden boyle dikkatsiz anlamiyorum cidden
Ya 1000lik verdi augmentin sanırım, bebek artik tehlikeli degil dedi ama inan korkarak iciyorumBen kullandim gecen hafta 5 gun. Enfeksiyon icin
Korkma canım bişey olmamıştır, büyüyorlar ve kilo alıyor bebekler ondandir inşallah o his...yarın kontrolüm var ama bu akşam çok huzursuzum ya göbek deliğimden vajinama ip çekilio gibi bi his var ve sağ tarafımda kasılma diye tabir edilen hisumarım durum kötüleşmemiştir
Ya 1000lik verdi augmentin sanırım, bebek artik tehlikeli degil dedi ama inan korkarak iciyorumAma geniz akintim ilerlerse asil tehlike o zaman dedi ...insallah bisiy olmaz.
Başka yerde bulamazsınız bu dondurmayı ondan gelmissinizdir :)))Heya bi kere geldik marasa canımız dondurma cekmisdi ne akılsa dondurma için oralara kadar geliyoz Yandık
Belkide pıhtılaşma derecesine göre ayarlaniyo senin kaç gende?Benim doktorum da dogum sonrası ile ilgili bisey soylemedi.ama kullanmam sanrm
İyi düşünelim ki iyi olsun canım, yarın drdan çıkınca bize de yaz. Sonuçta ilaçlarını kullandın istirahatini yaptın, bebiş büyüyor diye olabilir. Umarım yarın her şey yolunda çıkaryarın kontrolüm var ama bu akşam çok huzursuzum ya göbek deliğimden vajinama ip çekilio gibi bi his var ve sağ tarafımda kasılma diye tabir edilen hisumarım durum kötüleşmemiştir
Geçmiş olsun canımKizlar geniz akintim vardi baya ilerledi doktor antibiyotik verdi
Sagol canim simdi bademcigimde sismis sinirden agliycam yaaGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun inşallah hemem iyi olursunSagol canim simdi bademcigimde sismis sinirden agliycam yaa
Günaydın kızlar bişe sorucam benim dünden beri kalçamın üst kısmı agrıo kemik batıyo gibi oluyo sanki öyle bi agrı yok çok ayakta kalınca mı oluyo acaba önemli bişey deildir dimi? Böyle bi sorun ile karşılaşan oldu mu
Aynen dün çok yürüdüm bende eve geldiğimde fena oldu ağrısı adım atarken bile yürümeme engel oluyordu.demekki çok ayakta fılan kalınca oluyo yaEvet bende de var ve cok yürüdüğüm zaman oluyor....
Geçen hafta alışverişe çıkmıştım eve döndüğümde bende de o ağrı oldu, iki gün dinlendim öyle geçtiGünaydın kızlar bişe sorucam benim dünden beri kalçamın üst kısmı agrıo kemik batıyo gibi oluyo sanki öyle bi agrı yok çok ayakta kalınca mı oluyo acaba önemli bişey deildir dimi? Böyle bi sorun ile karşılaşan oldu mu
Ben yikadim hala da yikiyorum cok zorladi beni cunku eksiklervardi bir yandan onlari tamamliyprdum aldikca tekrar tekrar yikamak zorunsa kaldim filan... alacaginiz hersey bittiyse yikamaya baslayin ama bir corap dahi almayi dusunuyosaniz simdilik dursun benceKızlar bebeğin kıyafetlerini yikadinizmi erken değil artık bugün başlasam diyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?