- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.481
Aynı durum şuan bende de var sol tarafıma bi ağrı toplandı iki büklüm oldum.annem gaz vardır dedi ama böyle bi ağrı yok.Kızlar merhaba size bsy sorucam. Karnım 4 saattir taş gbi ağrı giriyor ve bebeğim sadece bi yerde yumruk gbi ve sürekli tekmeliyo. Çok gergin oturamyrm neden böyledir telaslanmali miyim
Gazim yok canm 5 saati geçti boyleCanim gazın mı var acaba
Normal galiba yada usuttum ben biraz dün ondan olabilir diyolarAynı durum şuan bende de var sol tarafıma bi ağrı toplandı iki büklüm oldum.annem gaz vardır dedi ama böyle bi ağrı yok.
Sezeryan sonrası öksürürken bile kadınlar acı çekiyor ama normal doğumda acıyı çekip sonra 1 saat içinde ayağa kalkabiliyorsun. Kendimi böyle motive ediyorum
Kendimi öyle motive ediyorum dedim zaten.Yoksa tabikide ikisininde zorluğu var ama şu bi gerçek ki doktorlar da bunu söylüyor sağlıklı olan normal doğum.Birde hayat bu yani mecbur kalıp sezeryan da olabilirim isteğim normal doğum yönünde sadece kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum. Aslında olay sezeryan ya da normal doğumu kıyaslamak da değil konu oraya geldi. Sonuç olarak sağlıklı huzurlu bir şekilde kucagımıza alalımda önemi yok hiçbişeyin.Ben buna inanmiyorum:)
Benim tahminim su yonde:)
Sezeryanda giriyosun cikiyosun anlamiyorsun birsey agri aci felan, sonrasinda yasanan zahmetleri ah uh sezeryan cok fena diye anlatiyosun.
Ama normal dogumu yapan dogum esnasinda oyle bir acilar goruyor ki, sonrasindaki hersey viz geliyor ona:) zirveyi yasamis cunku:)
Normal dogum sonrasi da kadinlarin bir suru zahmeti olabiliyor, bel agrisi kalan, omru boyu hemoraidle bogusan, vajina girisindeki dikislerden gunlerce oturamayan, sonrasinda sezeryanin ksrninda yasadigi hissizligi vajina girisinde yasayan ( ki vajinada hissizlik yasamaktansa karnimda olmasini tercih ederim)
Bazi bunyeler sezeryani cok agir atlatiyor bazilari normal dogumu. Bunu dogum yapmadan bilme sansimiz yok. Ama piyango ikisi de...
Bu cocuklar girdi iceri artik:) cikacaklar bir sekilde:)
Kendimi öyle motive ediyorum dedim zaten.Yoksa tabikide ikisininde zorluğu var ama şu bi gerçek ki doktorlar da bunu söylüyor sağlıklı olan normal doğum.Birde hayat bu yani mecbur kalıp sezeryan da olabilirim isteğim normal doğum yönünde sadece kendimi ona hazırlamaya çalışıyorum. Aslında olay sezeryan ya da normal doğumu kıyaslamak da değil konu oraya geldi. Sonuç olarak sağlıklı huzurlu bir şekilde kucagımıza alalımda önemi yok hiçbişeyin.Ben buna inanmiyorum:)
Sezeryanda giriyosun cikiyosun anlamiyorsun birsey agri aci felan, sonrasinda yasanan zahmetleri ah uh sezeryan cok fena diye anlatiyosun.
Ama normal dogumu yapan dogum esnasinda oyle bir acilar goruyor ki, sonrasindaki hersey viz geliyor ona:) zirveyi yasamis cunku:)
Normal dogum sonrasi da kadinlarin bir suru zahmeti olabiliyor, bel agrisi kalan, omru boyu hemoraidle bogusan, vajina girisindeki dikislerden gunlerce oturamayan, sonrasinda sezeryanin ksrninda yasadigi hissizligi vajina girisinde yasayan ( ki vajinada hissizlik yasamaktansa karnimda olmasini tercih ederim)
Bazi bunyeler sezeryani cok agir atlatiyor bazilari normal dogumu. Bunu dogum yapmadan bilme sansimiz yok. Ama piyango ikisi de...
evet ya benim kuzende de normal doğumdan sonra bel ağrısı kaldı çocuk 3 yaşına geldi hala ağrısı geçmedi sen söyleyince aklıma geldi doktora gidicrkti naptı acabaBen buna inanmiyorum:)
Geçmiş olsun doktoruna söyledin mi?günaydın herkese
kızlar 2 gündür karnımın alt kısmında regl ağrısı gibi bi ağrı var
yok söylemedim henüz dün normal herhalde bebek büyüdüğü için diye düşündüm bugünde olunca şüphelendim. drum çok yoğun ulaşamıyorum istediğimdeGeçmiş olsun doktoruna söyledin mi?
İdrarda hafif bi yanma var canımAnlat ağrılarını bi tahlil yapar enfeksiyon olma ihtimali yüksek idrarda yanma vs varmı yada kokulu idrar akıntı gbi seyler
İlk 3 ay dikkat ettim cok, ama simdi pek umursamiyorum diyebilirim:)Selam kızlar nasılsınız
Temizlik yapıyorum yorgunluktan çok ne kullanacağım ile ilgili sıkıntı yaşıyorum
Malum çamaşır suyu ve türevi ürünler sıkıntılı
Duşakabin vs gibi yerler için ne kullanıyorsunuz
Sirke karbonat ile falan ovdum ama yok yeterince temiz olmuyor
Varmı önerisi olan ??
ben genelde camasir suyunu dusakabine zemine klozete lavaboya dokup kapatiyorum kapiyi sadece banyo camimi aciyorum kokusu disari ciksin diye yarim saat sonra suyla duruluyorum maruz kalmiyorum boyle olumca camasir suyunu bekletince fircalamak zorunda kalmiyorum da iyi oluyorSelam kızlar nasılsınız
Temizlik yapıyorum yorgunluktan çok ne kullanacağım ile ilgili sıkıntı yaşıyorum
Malum çamaşır suyu ve türevi ürünler sıkıntılı
Duşakabin vs gibi yerler için ne kullanıyorsunuz
Sirke karbonat ile falan ovdum ama yok yeterince temiz olmuyor
Varmı önerisi olan ??
Bende yaz gelmeden yapmamıştım anca dip köşe temizliyorumİlk 3 ay dikkat ettim cok, ama simdi pek umursamiyorum diyebilirim:)
Zaten pasaklinin teki oldum:) kirk yilda bi temizlik yapiyorum onda da elime ne gecerse:)
Fırçalamadan gidiyormu kirlerben genelde camasir suyunu dusakabine zemine klozete lavaboya dokup kapatiyorum kapiyi sadece banyo camimi aciyorum kokusu disari ciksin diye yarim saat sonra suyla duruluyorum maruz kalmiyorum boyle olumca camasir suyunu bekletince fircalamak zorunda kalmiyorum da iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?