2017 EKİM Anne adayları

Canım hangi şehirdesin?
Ben Zeynep kamil Pınar Kumruya gidiyorum. En az 15dk ilgileniyor. Hal hatır soruyor Güler yüzlü. Gerekli idrar ve tahlillere göre vitamin verdi. İdrar değerlerin normal sanırım. Yanma kaşıntı ağır koku varsa doktoruna söyle. Benim tahlil kağıdım da bu. İdrarda kan varmış ama yüksek değil bol su iç dedi

Ben de zeynep kamile gitseydim keşke canım. Aklımda olsun senin doktor. Sende lökosit az, benimki yüksek. Mikrop var heralde canım. Teşekkürler ilgin için :KK15:
Bu arada kaşıntı, koku vs yok. İdrar da berrak. Ama çokta yüksek değil. İnşallah ilaca gerek kalmaz. Zaten alerjim için kullanıyorum bir de antibiyotik almayayım.

Kizlar sizde de hassasiyet var mı? Böyle çok endiseli ve korkak bi halim var acaba cok uyumak ve halsizlikten mi bilemiyorum ama :KK43:

Ya normalde kasık ağrısı karın ağrısı bişey olurdu illaki bi anda kesildi birşey oldu sandım ama bakmadı salaklar , deli oldum sinirden napcağımıda şaşırdım eşimlede tartıştım pff hiç kimse anlamıyor beni , ya bebeğime bişey olduysa
canım selam
bende kac gundur yazamadım telas yapma benımde agrılarım oyle kesıldı bazen oluyor artık bide bende gittim göremediler sonra alttan baktılar bende o gün korktum çok halbuki bir hafta önce görmüşlerdi.Bende cuma bidaha gidicem.

kendi kendime bende şuna karar verdim.Aynı senin gibiyim normalde.Bazı şeyleri duyunca ve okuyunca bende aynen senin gibi hissediyorum.ama dedimki Allahım bana bu bebeği nasip edecekse zaten edecek,etmeyecekse ben kendimi paralasamda sonuç değişmeyecek.O yüzden tadını çıkarmaya çalışıcam elimden geldiğince.
Herşeyin hayırlısı hepimiz için.

Sende haklısın ama bebeği kaybetmenin yaşla ilgisi yok kaç yaşında olursam olayım gene üzülcem gene üzülcem , tabi sizin ameliyat geçirmenizede çok üzüldüm geçmiş olsun zor ve ince işler bunlar ama gelelelim kımse bi halttan anlamıyor

X