2017 EKİM Anne adayları

KIZLAR kabızlık sorunu için yiyebiliyorsanuz eğer aç karnına bi tane kuru incir yetin üzerine de su İçin inanılmaz faydası var asla kabız olmazsınız ama alışkanlık haline getirin

canım ben kayısı yiyorum Sabah aç karna üzerine su da içiyorum ama banamısın demiyor napıcam bilmiyorum bir de yağlı suyu deniyim bu ara midem de kötü nasıl içicem tadı kötü mü yağlı suyun acaba :110::110:

şuan sanırım 8. 9. haftalardasınız.
mümkünse ünv hastanesinin özeline gidin.122 tl muayene ve tum testleri yapıyorlar. o testler gebelik başlangıcında çok önemli. sonrası daha sakin geçiyor. ikili teste kadar...

şuan sanırım 8. 9. haftalardasınız.
mümkünse ünv hastanesinin özeline gidin.122 tl muayene ve tum testleri yapıyorlar. o testler gebelik başlangıcında çok önemli. sonrası daha sakin geçiyor. ikili teste kadar...
Bende onu düşünüyorum.... Ama doğum için nasıl korkuyorum sonucta ilk gebeligim...yarin son kez gidicem ozeldeki kadina sonra üniversite düşünüyorum :KK43:

Bende onu düşünüyorum.... Ama doğum için nasıl korkuyorum sonucta ilk gebeligim...yarin son kez gidicem ozeldeki kadina sonra üniversite düşünüyorum :KK43:
aslında ben sadece testler için orayı söyledim.ben 26.haftamdayım.ilk ünv hastanesinde başladım çok kapsamlıydı testleri.şimdi özelde devam ediyorum.benımde ılk gebelığım.benımde ınanılmaz doğum korkum var:KK70:
hangi ildesiniz=?

aslında ben sadece testler için orayı söyledim.ben 26.haftamdayım.ilk ünv hastanesinde başladım çok kapsamlıydı testleri.şimdi özelde devam ediyorum.benımde ılk gebelığım.benımde ınanılmaz doğum korkum var:KK70:
hangi ildesiniz=?
Arkadasim ilk bebegini kaybettti ve ozele asla gitmem dedi burada univwrsiteye ozel gitti ve çok çok memnun ama bende tereddut var :KK43: Kocaeli

Arkadasim ilk bebegini kaybettti ve ozele asla gitmem dedi burada univwrsiteye ozel gitti ve çok çok memnun ama bende tereddut var :KK43: Kocaeli
orda bir özel hastane varmış çok kötuymuş boğaz mıydı adıda değişikti.
eğer ünv hastanesinin özeline gideceksenizde randevu en rahat alınan, en az yoğun olan kişiyi tercih edin.
çok hastası olan bırden özel muayenehane açıyor kalakalıyorsun ortada.
benımki prof tu hava birmilyondu.

orda bir özel hastane varmış çok kötuymuş boğaz mıydı adıda değişikti.
eğer ünv hastanesinin özeline gideceksenizde randevu en rahat alınan, en az yoğun olan kişiyi tercih edin.
çok hastası olan bırden özel muayene açıyor kalakalıyorsun ortada.
benımki prof tu hava birmilyondu.
Hic öyle bir hastahane duymadım....
Valla iki isim var elimde bakalim birine gidicem olmadi ozele gitcem bi bayan varmis o cok iyiymis ilgiliymis

Canım ben dün bir liste paylaştım mide bulantısı için bak istersen mide bulantisi niye önlemek için mideyi asla boş bırakmayınız dedi doktor sık sık az yemek ye dedi yemem gerekenleri de listede verdi bak istersen
Evet evet gordum insallah ise yarar onuda yaparim simdilik bulantim yok sen bizi haberdar edersin insallah :)

Normalde 6+5 tim bugün , doktor tekrardan baktı 6+3 dedi 0.63 cm dedi , kalp atışınıda duydum o yüzden sana öyle dedimmm
Haklısın Cnm sanırım garantilemek için 8 dedi ama herkes 6 haftada kalp atışını duyulur deniyor bakalım inş. Bnde duyarım bu arada gittiğim dr. Özel acildi hastalar çok vardı birazda acele etti sanırım bende 1 hafta gerideydim en son.

Haklısın Cnm sanırım garantilemek için 8 dedi ama herkes 6 haftada kalp atışını duyulur deniyor bakalım inş. Bnde duyarım bu arada gittiğim dr. Özel acildi hastalar çok vardı birazda acele etti sanırım bende 1 hafta gerideydim en son.
evet acele etmiş ama sen para veriyorsun sonuçta herkesin duyuluyorda senın nıye duyulmuyormuş bakmamış bence cnm

X