- 9 Aralık 2014
- 384
- 499
- 37
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.061
Kusura bakma lutfen bilmiyorduk durumunu kolay degil tabiki Allah yardimcin olsunKızlar günlerdir giremiyorum çünkü en son yazmıştım mide bulantımi ve günlerdir yatakta ve tuvalette geçiriyorum neler neler yaptım geçmesi için ama olmuyor geçmeyen bir mide bulantım var o yüzden eklememi isteyenleri de ekleyemedim hak verirsiniz ki
Çok şükür canım iyiymiş dedi, ben kan tahlili sonuçlarını ne zaman alırım bilmiyorum , işte güzel çıkar sonuçlar ikimizin de, canım sen kaç paraya yaptırdın tahlilleriHim iyi bakalm çok şükür. Bnde perşembe tekrar gidecm kan tahlili sonuçlarına bakacağız idrar tahlili vermiştim ona bakar işte ondan sonra 4 hafta sonra çağırır herl.
Ya inanır mısın ilk iki hafta hayvan gibi yiyordum herseyden ve 2 kilo almıştım iki haftada ama şuan canım tam bişey çekiyor hazirliyorum biraz bile yesem çıkarıyorum ve o yemekten tiksiniyorum inan bir yandan geçmek bilmeyen bulantı bir yandan açlık çok zor ama 8 aydan sonra gelen ilk gebelik olunca her mide bulantimda ağlayarak şükür ediyorum Rabbim bunu nasip ettigi icinKusura bakma lutfen bilmiyorduk durumunu kolay degil tabiki Allah yardimcin olsun
30 taale cik :))) inslh hersy yolundadır bebisimi özledim perşembe görsydim bi tekrar ama ondan sonra ayda br çağırırÇok şükür canım iyiymiş dedi, ben kan tahlili sonuçlarını ne zaman alırım bilmiyorum , işte güzel çıkar sonuçlar ikimizin de, canım sen kaç paraya yaptırdın tahlilleri
İnş en yakın zamanda geçer bulantıların canım ,allah şifa versinYa inanır mısın ilk iki hafta hayvan gibi yiyordum herseyden ve 2 kilo almıştım iki haftada ama şuan canım tam bişey çekiyor hazirliyorum biraz bile yesem çıkarıyorum ve o yemekten tiksiniyorum inan bir yandan geçmek bilmeyen bulantı bir yandan açlık çok zor ama 8 aydan sonra gelen ilk gebelik olunca her mide bulantimda ağlayarak şükür ediyorum Rabbim bunu nasip ettigi icin
90 lira verdim ya ,eşim diyor sıpa şimdiden masraf yapıyor30 taale cik :))) inslh hersy yolundadır bebisimi özledim perşembe görsydim bi tekrar ama ondan sonra ayda br çağırır
Amin canım. Insallah sizin nasıl gidiyor mide bulantısı falan var mı birde tahlil derken ne tahlili canım ben daha kalp atışı için gitmedim yarın gideceğim de ne tahlili istiyorlarİnş en yakın zamanda geçer bulantıların canım ,allah şifa versin
Bende öyle düşünüyorum ya suan bn kızdığım için düzgün yatmaya çalışıyor bir daha olursa ayiririm dedm . Bakalm canm sağol :)
Demi ama kucağımiza alınca sıkı sıkı sariliriz :) valla bizim hastane iyi gidiyor smdi masraflar faln çok değil 35 muayene doktordan zaten çok çok memnunum.90 lira verdim ya ,eşim diyor sıpa şimdiden masraf yapıyorinş her şey yolundadır canım içini ferah tut ,gör özlem gider
Bugün koyayym bari canm faydası olur :)Araya yastık koy
Merhaba kızlar sanırım bende Ekim annesi olacağım 2.çocuğum olacak şuan 6haftalik sanki ilkmis gibi heyecanlıyım
Sarılacağımız günü de görürüz inş :)) bizim muayene 25 canım ama tahliller pahalı geldi birazcıkDemi ama kucağımiza alınca sıkı sıkı sariliriz :) valla bizim hastane iyi gidiyor smdi masraflar faln çok değil 35 muayene doktordan zaten çok çok memnunum.
Canım ben cuma günü gittim bi sıkıntı olmaz dedi doktorum sadece dikkat etmemi söyledi ama kişiden kişiye değişiyor düşük tehlikesi olanlara yasaklanıyor mesela en iyisi doktoruna sorKızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Valla snden 4 almışlar benden 7 aldılar neye bakilacaksa artk bildiğim hormon ve vitaminler vardı kesn ama başka ne vardı bilmiyorum anlayamadım . Bn fazla olsa yaptrmayacaktm sonuçta sağlık ocağı yapıyor yani ücretsiz oraya yaptirirsm ama fiyat iyi geldi yaptırdım :)Sarılacağımız günü de görürüz inş :)) bizim muayene 25 canım ama tahliller pahalı geldi birazcık
Senin çok pahalıymış canım yaKizlar nasil hastaneler o gittikleriniz vala yaaaa.muayene 90 lira, tahlillere gecen defa 675 vermistik.
He ya o kadar kana ne yapacaklar bilmiyorum ki , sen sağlık ocağına kaydını yaptırdın mı ben yaptırmadım hiç bilgim de yokValla snden 4 almışlar benden 7 aldılar neye bakilacaksa artk bildiğim hormon ve vitaminler vardı kesn ama başka ne vardı bilmiyorum anlayamadım . Bn fazla olsa yaptrmayacaktm sonuçta sağlık ocağı yapıyor yani ücretsiz oraya yaptirirsm ama fiyat iyi geldi yaptırdım :)