- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.081
Bende sizin hastanelerin fiyatlarina agzim acik bakiyorum oyle:)Senin çok pahalıymış canım ya
Yaptırdım canm bn ama keseyi görünce gitmistm sonra kalp atışlarıni duyunca gel dedi daha gitmedm . Smdide diyorum gtsem hemn tahlil yapar en iyisi doktordaki tahlil sonuçlarını alıp gideym eksik olanları yapsn durmadan kan olmasınlar cuma günü tekrar giderm yani sağlık ocağına.He ya o kadar kana ne yapacaklar bilmiyorum ki , sen sağlık ocağına kaydını yaptırdın mı ben yaptırmadım hiç bilgim de yok
Ya inanır mısın ilk iki hafta hayvan gibi yiyordum herseyden ve 2 kilo almıştım iki haftada ama şuan canım tam bişey çekiyor hazirliyorum biraz bile yesem çıkarıyorum ve o yemekten tiksiniyorum inan bir yandan geçmek bilmeyen bulantı bir yandan açlık çok zor ama 8 aydan sonra gelen ilk gebelik olunca her mide bulantimda ağlayarak şükür ediyorum Rabbim bunu nasip ettigi icin
Canm k.marasta yaşıyorum öyle büyük bir şehir dgil bazı hastaneleri daha fazla ücretleri ama bu gittigm böyle smdilk iyi gidiyor bakalm smdi sn büyük şehirde yaşıyorsun o standartlarda fiyatlarıda bizim burda zatn özel hastane sayısı 5 6 . İşin ilginç tarafı diğer ücreti farklı olan hastanelerden çok daha guzl ilgileniyor hemşireleri doktorları o kadr güler yüzlü ki hele doktorum gerçekten çok memnunum bnde önceki gebeligmde başka hastaneye gidiyordum uyuz hemşireler muşmula bir doktorBende sizin hastanelerin fiyatlarina agzim acik bakiyorum oyle:)
Gittiğim hastanede gayet iyi medical park hastaneleri fena değil zaten genelde:)Bende sizin hastanelerin fiyatlarina agzim acik bakiyorum oyle:)
Ben de yaptırmalıyım bi gün gidip yaptırayımYaptırdım canm bn ama keseyi görünce gitmistm sonra kalp atışlarıni duyunca gel dedi daha gitmedm . Smdide diyorum gtsem hemn tahlil yapar en iyisi doktordaki tahlil sonuçlarını alıp gideym eksik olanları yapsn durmadan kan olmasınlar cuma günü tekrar giderm yani sağlık ocağına.
Kotu demedim kimsenin hastanesine sadece kendimi enayi gibi hissettim sizon odediginiz fiyatlarin yanindaGittiğim hastanede gayet iyi medical park hastaneleri fena değil zaten genelde:)
Aynen ya sürekli var allah sabrını veriyor dediğin gibi inşallah bugünlerde geçecek insallahCanım çok geçmiş olsun. Ben de aynı senin gibiyim. Sabah bulantısı falan değil sürekli devam eden bi bulantım var. Allahım sabrını veriyor yine de. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aglayarak sukretmek kusarak sukretmek ac kalarak sukretmek her guzel seyin zorluklari var Rabbim kavustursun yavrularimiza kucagimiza alipta sukretmeyi de nasip etsin insallahYa inanır mısın ilk iki hafta hayvan gibi yiyordum herseyden ve 2 kilo almıştım iki haftada ama şuan canım tam bişey çekiyor hazirliyorum biraz bile yesem çıkarıyorum ve o yemekten tiksiniyorum inan bir yandan geçmek bilmeyen bulantı bir yandan açlık çok zor ama 8 aydan sonra gelen ilk gebelik olunca her mide bulantimda ağlayarak şükür ediyorum Rabbim bunu nasip ettigi icin
Allah yardımcımız olsun bende çok zorlanıyorum@firarperest @Melegin Annesi @obsesif89 @nisancancanMinipanda @beste09 @Htcozgun suflesutlac @Gmzkry EliffVVav @Foha kızlar geç olsa da ekledim hepiniz aramıza hoşgeldiniz umarım şu ilk zorlu süreci anlatabilirsem hep beraber daha güzel sohbetler edebileceğimiz zamanları bekliyorum sabirsiklikla
Benimde 19 aylık bir oğlum var :) ama hala emiyorHayırlı olsun :) ilk çocuk kaç yaşında? Benim de 2 yaşında bir oğlum var. Aynen ben de senin gibi heyecanlıyım. İlk son hiç fark etmiyor galiba :)
Demi ama kucağımiza alınca sıkı sıkı sariliriz :) valla bizim hastane iyi gidiyor smdi masraflar faln çok değil 35 muayene doktordan zaten çok çok memnunum.
Sorun olmaz mi oglunuz icin sutten kesilmesi gerekmiyor mu??Benimde 19 aylık bir oğlum var :) ama hala emiyor
Benimde 19 aylık bir oğlum var :) ama hala emiyor
Kizlar nasil hastaneler o gittikleriniz vala yaaaa.muayene 90 lira, tahlillere gecen defa 675 vermistik.
O zaman hem bilgisizligime gelmisti hemde isten izin al bi gun devlete git sonra sonuclari almaya git sonra kendi doktoruna gotur felan ugrasacak zamanim yoktu. Zaten bizim buralardaki devlet hastanelerinde baskasinin yazdigi tahlili yapmiyorlar sadece kendi takiplerindeki hastalarinkini yapiyorlarOoo tahlillere çok vermişsin. Keşke devlette yaptırsaydın. Benim hastane de pahalı o yüzden salı günü devlette yaptıracağım. Oğlumda da öyle yapmıştım. O parayı da oğluma harcadım :)
O zaman hem bilgisizligime gelmisti hemde isten izin al bi gun devlete git sonra sonuclari almaya git sonra kendi doktoruna gotur felan ugrasacak zamanim yoktu. Zaten bizim buralardaki devlet hastanelerinde baskasinin yazdigi tahlili yapmiyorlar sadece kendi takiplerindeki hastalarinkini yapiyorlar
Her yönüyle aynıyız benim de çocuğum aynı yasta
Vala kapilarina kocaman yazi asmislar farkli doktorlarin tahlil kagitlariyla gelmeyin biz hekimmolarak neyi gerekli gorursek onu yapariz diye... yani ozele gidiyorsan ozelde hallediyorsun butun isini devlete gidiyorsan devlette bir o bir bu olmuyor pekHımm çok ilginç ne demek canım devletin doktoru yapmak zorunda yani. Bizim ülkede zaten herkes kafasına göre takılıyor.