2017 EKİM Anne adayları

Canım progesteronu aldıktan sonra çok hareket halinde olma kafanı sağ sol çok yapma mümkünse 1 saat uzan ilaç tan sonra ayrıca günde 1 kullanıyorsan gece yatarken iç daha da iyi olucak reçetesinde de aynı tavsiyeyi veriyor

Progestani neden kullaniyorsun canim? Doktor ne icin verdi ?

Progestani neden kullaniyorsun canim? Doktor ne icin verdi ?
Canim benim pembe lekelerim olmustu doktorumu aradim progestan verdi sonra fena bir kanama geldi benden 5 haftalikmi neydim kostur kostur hastaneye kesem kan dolmustu dusuk riski var ama henuz dusuk olmamis dedi doktor 15 gundur raporluyum kalkmadan yatiyorum igneler vs cok sukur bitti risk ama doktorum kullanmaya devam et diyor tekrarlamamasi icin onlem amacli.

Kızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Ben henuz keseyi gormeye gitmesim kan testi yaptim tek 3 ay dikkat dedi sadece yerlesmesi oldugu icin oyle keseyi gormeye gittigimde bakalim ne diyecek

Kızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Canım doktor bize 3ay yasak dedi. İçerde bir kanamam yoktu lekelenmeler oluyordu arada. Biz de önlem olarak kardeş kardeş yatıyoruz :)
Daha önceden bir düşüğün yoksa lekelenme vs durumunda yoksa hareketlere dikkat ederek yapabilirsiniz diyor birçok doktor. Ama yine de bir araştır doktoruna sor derim.

Cok sukur bulantim olmuyo kizlar ya da erken miki daha siz ne durumdasiniz?:)

Bende seninle benzer durumdayım
Benim kahverengi lekelenmem oldu üç gün önce
Az az iki gün devam etti
Doktor günde iki doz iki gün iğne verdi
Bu ne menem birşey anlamadım bacaklarım felç
Ayrıca günde bir doz hapınıda verdi
Dediğin gibi aşırı sersemlik yapıyor
Yatarken içiyorum bende
Sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah

Bana baska bi igne yaptilar proluton mu ne depot igneymis aslinda haftalik yapiliyomus ama kanlanma alani cok diye iki gunde bir yaptilar. Senin hep leke seklinde miydi yoksa kanama da oldumu?

Bana baska bi igne yaptilar proluton mu ne depot igneymis aslinda haftalik yapiliyomus ama kanlanma alani cok diye iki gunde bir yaptilar. Senin hep leke seklinde miydi yoksa kanama da oldumu?
Kahvrengi akıntı ilk gün çoktu ikinci üçüncü gün leke şeklindeydi canım
Ama kahvrengi akıntıda önceden kanama olduğu anlamına geliyormuş

Kahvrengi akıntı ilk gün çoktu ikinci üçüncü gün leke şeklindeydi canım
Ama kahvrengi akıntıda önceden kanama olduğu anlamına geliyormuş
Evet senin icerde bi kanama alani olmus durmus muhtemelen o gelmis. Bol su ic dedi doktor bana.

Benim cok fena kanamam oldu adet olmus gibi bordo renkli sumuksu bir kan bosaldi elime tam wc deydim kendi doktorumu aradik o gece calismiyormus acilde bi doktora gittik iste 2 gun sonra kendi doktorumda kontrolum vardi doktorum o kadar gergindi ki adamin daha odasina girdik ilk sorusu acildeki doktor keseyi gordumu oldu.o muhtemelen kese dustu nasil soyleyecem diye panik olmustu:) hamdolsun bebisim orda duruyo

Çok şükür
Bende acile gitmiştim kendi doktorum başka bir şehirde
İçeride kanama yok dedi ama düşük riski var dedi
Kalabalıktı pek birşeyde soramadım
İğne ve ilacı yazdı bu aralar kendini yormamaya dikkat et dedi o kadar
Bu gece yola cıkıcam yarın kendi doktorumda randevum var inşallah iyi şeyler duyarız

Kendi doktorumuz olmasi iyi oluyor guvendigin seni bilen kisi oluyor ben kanama oldugu gun kendi doktoruma gitsem muhtemelen dusuk riski var biraz yat gecer derdi bana ama acildeki doktor bu gebeligin saglikli olacagini dusunmuyorum filan oyle korkuttu ki beni atamadim 10 gun uzerimden

5 haftalik yoktu bile bana kalp atisini almam lazim su an alamiyorum
Muhtemelen saglikli degil dedi bebek te gorunmuyo zaten dedi meger ikisi de varmis

Canım bana da verdi. Ama benim anlamadığım şey benim hiç lekelenmem kanamam yok. Ama ultrasonda kese altında az miktarda kan var dedi risk var dedi ve gece yatarken 1 tane progestan icmemi önerdi ben anlamadim nasıl oluyo

Acilde ilgilenmiyorlar malesef
Bida pat pat en kötüsünğ söyleyeyimde birşey olursa sorumluluk almayayım diye düşünüyorlar sanırım
Acildeki doktor yolda yasak dedi bana ama mecbur gideceğim
Mola vere vere giderim artık

Merhaba arkadaşlar iyi pazarlar,
Doğum ve kontroller için özel hastane mi düşünüyorsunuz devlet mi? Özellikle Ankara'da yaşayan arkadaşlar varsa nereyi tercih edeceklerini paylaşabilirse çok memnun olurum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…