2017 EKİM Anne adayları

Canım doktor bize 3ay yasak dedi. İçerde bir kanamam yoktu lekelenmeler oluyordu arada. Biz de önlem olarak kardeş kardeş yatıyoruz :)
Daha önceden bir düşüğün yoksa lekelenme vs durumunda yoksa hareketlere dikkat ederek yapabilirsiniz diyor birçok doktor. Ama yine de bir araştır doktoruna sor derim.
Hahahaaa :KK70: benm esimde kanka olduk iyice diyor bizim adet gecikmesi olmadan 3 4 gün önceden beri olmuyo 1 ayı gecti :KK71::KK71: eşim çok dengesz uyuyor kolu bacağı ayrı yerde yakında yataklarida ayiririz diyorum beline karnıma vurur diye korkuyorum.. M mmavi_21

2017 EKİM ANNE ADAYLARININ MİS KOKULU BEBİSLERİNE KAVUŞMA ZAMANLARI

Zanamm174 Zanamm174
: 04.10.2017

@Hijyenikbakteri : 05.10.2017

@candy4 : 06.10.2017

B Biravucmutluluk : 07.10.2017

@Ogrtmngelin : 12.10.2017

D dilarazeynel : 14.10.2017

@EhliKumpir : 16.10.2017

kirmizigitar kirmizigitar : 23.10.2017

@loulou30 :
11.10.2017

@Arya Stark :08.10.2017

@zuzu_911 :15.10.2017

@Seymadeniz: 07.10.2017

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 : 09.10.2017

@THEY- :17.10.2017

@lavinza :01.10.2017

@mutsuzum10: 04.10.2017

@Azralpr: 10.10.2017

@feyzayldz: 11.10.2017

@Melek Karakan :14.10.2017

@okeanoss00: 25.10.2017

D Deligonul783 : 06.10.2017

@anneveoglusu :21.10.2017

@ozsen8279: 11.10.2017

@Bozkurt28 :14.10.2017

@gokcemmm23 :04.10.2017

@ozlmlvnt: 05.10.2017

@dilek123456789 :16.10.2017

@selmakguns :21.10.2017

@AnnaPavlovna :27.10.2017

@Nrdnzen :20.10.2017

@Berrna :09.10.2017

@Fatmanurirfan :09.10.2017

@Mirrorcemre :16.10.2017

@earlgrey :21.10.2017

@Deromm :06.10.2017

@levissi :21.10.2017

@melis343434 :22.10.2017

M mmavi_21 :30.10.2017
Beni de ekleyin :)

Hahahaaa :KK70: benm esimde kanka olduk iyice diyor bizim adet gecikmesi olmadan 3 4 gün önceden beri olmuyo 1 ayı gecti :KK71::KK71: eşim çok dengesz uyuyor kolu bacağı ayrı yerde yakında yataklarida ayiririz diyorum beline karnıma vurur diye korkuyorum.. M mmavi_21
O korku bende hat safhada. Bir gün fena bir acıyla uyandım. Eşimle sırt sırta vermişiz ama bütün ağırlığı üstümde. Zor çıktım yataktan bir bel ağrısı bir karın ağrısı ki sorma, korkudan ateş de bastı soğuk soğuk terledim. Tamam dedim ya, kaybettim. Sakin olmaya çalıştım, yatağa dönüp düz yattım sonra geçti.
Şimdilerde gece çaktırmadan salona gelip yatıyorum :) zaten 2saatte bir tuvalete yada bişeyler atıştırmaya kalkıyorum. Sabah namazı kılıp tekrar yatağa geçiyorum aramıza yastık koyup :)
O da sebep olmak istemediğinden bişey diyemiyor

O korku bende hat safhada. Bir gün fena bir acıyla uyandım. Eşimle sırt sırta vermişiz ama bütün ağırlığı üstümde. Zor çıktım yataktan bir bel ağrısı bir karın ağrısı ki sorma, korkudan ateş de bastı soğuk soğuk terledim. Tamam dedim ya, kaybettim. Sakin olmaya çalıştım, yatağa dönüp düz yattım sonra geçti.
Şimdilerde gece çaktırmadan salona gelip yatıyorum :) zaten 2saatte bir tuvalete yada bişeyler atıştırmaya kalkıyorum. Sabah namazı kılıp tekrar yatağa geçiyorum aramıza yastık koyup :)
O da sebep olmak istemediğinden bişey diyemiyor
Yani normal olarak dün elini bir attı kafama nasıl korktum anlatamam gözümden yaş geldi resmen vurmuş gibi.. zatn biz 6.ayda falan ayırmayı düsünüyoruz yatakları daha erkende olabilir bu öncesi 2 kayibim var bnmde çok endişeliym o yüzden. Allahım kimseye yasatmasn ..

Yani normal olarak dün elini bir attı kafama nasıl korktum anlatamam gözümden yaş geldi resmen vurmuş gibi.. zatn biz 6.ayda falan ayırmayı düsünüyoruz yatakları daha erkende olabilir bu öncesi 2 kayibim var bnmde çok endişeliym o yüzden. Allahım kimseye yasatmasn ..
Benim de bir kaybım var. Çok zor günlerdi. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin. Eşim benden daha çok düşkün daha çok istiyor. Ondan çok ben şakasına söyleniyorum, şimdiden aramıza girdi uşağın diye. Bazı geceler araya bir battaniyeyi rulo yapıp koyuyoruz. Siz de öyle yapabilirsiniz.
Herşeyden önce Rabbime emanetler

D Deligonul783 bısey sorcam burnun ne durumda bı arkadasımda hamıle ve burun etlerı sısmıs sınuzlerıde dolmus akmıyo burnu cok kotu durumda sen bı care bulabıldınmı

Canım 4 tane kbb ciye göründüm. En sonuncusu artık ameliyatlık dedi. Yakındığım kadar varmış yani. Çok kötü bir durum bir tek yaşayan bilir. Gece nefessiz kalıp boğulcam korkusu çok kötü :KK43: neyse ilk 12 hafta lokal yapmıyorlar belki 4-5-6.aylarda çok kötü olursa tedavi yanıt vermezse etler yakılabilir ama en son çare. Şu an antialerjik sprey kullanıyorum. Bir de bebeklere kullanılan hafif bir sprey var hem açıcı hem antiviral ama geçici süreyle ve çok bunaldığımda sıkıyorum. Bir de akşam 1 tane zyrtec alıyorum. Benim durumum alerjik ve hapşırıklar da başladı burnum da kanıyor karnım da kasılıyor. Çok mecbur kaldı doktorum da iç dedi. Aslnda antihistaminikler yasak ama bu en hafiflerinden. Reçeteyi de okudum hayvanlarda bi zarar görülmemiş. Neyse kadın doğumcumla danışıklı gideceğiz zaten. Tedavisiz daha kötü olacaktı panik atak oluyordum strese giriyordum. Neyse ama daha etkili ilaçlar varmış gebelikte kullanılan ama 12 haftadan sonra. Çok uzun yazdım k.bakma ama arkadaşın birkaç kbb ciye görünsün. Hepsi farklı konuşuyor. Bir tanesi sadece tuzlu su kullan dedi ama o da açmıyor ki mümkün değil bir de çok uzun süre tuzlu su kullanmak damarları çatlatıp kanama yaptırıyor. Birisi de çok bunalınca otrivin dedi. Ama bu son doktor o sakıncalı dedi daha hafifini verdi ve antiviral bi sprey. Şu anlık bende durumlar böyle. Arkadaşın doktora gitmiş mi? Bu tedavi edilmezse çok daha kötü oluyor. Bu arada canım sinüzit için hipertonik deniz suyu var. Burnun bir tarafından sıkıyorsun öbür tarafından akıyor. O da çok iyi. Ama önce etlerin şişi biraz inmesi lazım. Yoksa sıktığın hiçbişi gitmiyor geri geliyor.

Canım seni anlıyorum ama bu kadar endişe de iyi değil. Benim eşim mesela genelde arkasını dönüp yatağın öbür ucunda yatıyor tedbir için. Senin eşin de öyle yapabilir. Bir de oğlum da ufak altını değişirken tekmeliyor mesela. Ya da oyun oynarken birden atlıyor üzerime. Artık Allaha emanet miniklerimiz. Onların bu dünyada yiyecek ekmeği varsa biz naparsak yapalım zaten sağlıkla gelirler inşallah.

Canım seni anlıyorum ama bu kadar endişe de iyi değil. Benim eşim mesela genelde arkasını dönüp yatağın öbür ucunda yatıyor tedbir için. Senin eşin de öyle yapabilir. Bir de oğlum da ufak altını değişirken tekmeliyor mesela. Ya da oyun oynarken birden atlıyor üzerime. Artık Allaha emanet miniklerimiz. Onların bu dünyada yiyecek ekmeği varsa biz naparsak yapalım zaten sağlıkla gelirler inşallah.
Çok haklisin canm ama esm öyle senin eşin gbi yatağn kenarında uyumuyor bazn üzerime çıkar resmen o kadr dağınık uyuyor anlayacağın. ve düsnsene bn altından çıkmaya çabalarken faln bi hayal et duymazda beni . Bn ufacigim zaten .:KK70: yoksa çok haklisin biz ne kadr sakinsak bir yerde bos Rabbim korusun inslh elbet tedbr önemli ama biz epey abartiyoruz elimizde olmadan mesela her uyandığında da elim karnimda uyku arasında seviyorum sanırım bebeğimi :KK68:

Çok haklisin canm ama esm öyle senin eşin gbi yatağn kenarında uyumuyor bazn üzerime çıkar resmen o kadr dağınık uyuyor anlayacağın. ve düsnsene bn altından çıkmaya çabalarken faln bi hayal et duymazda beni . Bn ufacigim zaten .:KK70: yoksa çok haklisin biz ne kadr sakinsak bir yerde bos Rabbim korusun inslh elbet tedbr önemli ama biz epey abartiyoruz elimizde olmadan mesela her uyandığında da elim karnimda uyku arasında seviyorum sanırım bebeğimi :KK68:

Ooo tamam tamam vazgeçtim sen tek uyu en sağlıklısı :-)

Kiz doktora gittin haberde etmiyon nasılmış bebis :)
İyiyiz teyzesi çok giremedim netim yoktu arkadaşa cevap verip çıktım :)) kalp atışını net duyduk 8 haftaya göre gelişimi uygun dedi kan testi yaptırdık 4 tüp hemi de bi de idrar tahlili , 3 hafta sonra gel dedi o kadar teyzesi :)

İyiyiz teyzesi çok giremedim netim yoktu arkadaşa cevap verip çıktım :)) kalp atışını net duyduk 8 haftaya göre gelişimi uygun dedi kan testi yaptırdık 4 tüp hemi de bi de idrar tahlili , 3 hafta sonra gel dedi o kadar teyzesi :)
Him iyi bakalm çok şükür. Bnde perşembe tekrar gidecm kan tahlili sonuçlarına bakacağız idrar tahlili vermiştim ona bakar işte ondan sonra 4 hafta sonra çağırır herl.

Kizlar bir onceki hamileligimde doktorum tonlarca tahlil yapmisti bana karaciger bobrek idrar akliniza ne gelirse batin ultrasonu dahil. Eylul ayindaydik o zaman. Simdi tekrar hamileyim bu kez hicbir test istemedi. Diger testler iyiydi bir kac ay onceydi daha diye mi acaba bu kez ihtiyac duymadi? Cok didikleyen bir doktor normalde...

X