- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.001
Merhaba , 2017 ekimde 2. Çocuğumu kucağıma alacağım Rabbim iZin verirse Hamilelik takvimini nasıl işaretliyorduk ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm bende ısrarla orda iki kese görüyorum hatta kesenin içinde de birşey var yolk saç olmalı ikisindede var çarşamba muhakkak git hatta alttan baktr valla catlatma merktanBen israrla orda iki tane kese goruyorum :)) ultrason kaginda da iki deger yaziyor. Biri yukarda 5w3d biri de asagida 4w4d diye :)) Bir bakin yahu su kagitlariniza sizde de iki tane hafta degeri mi yazıyor? Bebeğin görünmedigine eminim zaten canim sadece 2 kese goruyorum ben :))
Kizlar etsiz cig kofte yiyebiliyos mu?
Kizlar etsiz cig kofte yiyebiliyos mu?
Yenilebilir canım. Benim de ne zamandır canım istiyor ama güvenemiyorum hiç bir yere.Kizlar etsiz cig kofte yiyebiliyos mu?
Bana da hep cift gorunuyor canim belli olur dedigin gibi çarşamba tahlil vermeye gidince doktora sorucam canim :)Canm bende ısrarla orda iki kese görüyorum hatta kesenin içinde de birşey var yolk saç olmalı ikisindede var çarşamba muhakkak git hatta alttan baktr valla catlatma merktan
Hatta bu kese tek diyorlar ya sana bir daha bakıyorum biz yanlış mı görüyoruz diye ama kese çift gbi.
Merkla beklicem. Bende ikiz istemiştim hep ama tek benm ki kesin kalp atışlarıni bile duyduk tekti :) çok şükür verdi ya Rabbim hakkımızda hayirlisini versin.Bana da hep cift gorunuyor canim belli olur dedigin gibi çarşamba tahlil vermeye gidince doktora sorucam canim :)
Oyle kuzum ya ben Rabbim'den gelen her seye raziyim. O gönlümü biliyo ya nedense hep ikiz istedim dualarimda :) Kurban oldugum buaralar ne dilersem veriyor umarim bunu da verir :)Merkla beklicem. Bende ikiz istemiştim hep ama tek benm ki kesin kalp atışlarıni bile duyduk tekti :) çok şükür verdi ya Rabbim hakkımızda hayirlisini versin.
İnslh canm ilk çocuk ikiz çok güzel olurdu valla hadi bakalm belkide dua kapıların açıktır kız bnada dua et saglila alaym bebeğimi kucağımaOyle kuzum ya ben Rabbim'den gelen her seye raziyim. O gönlümü biliyo ya nedense hep ikiz istedim dualarimda :) Kurban oldugum buaralar ne dilersem veriyor umarim bunu da verir :)
Canım 5w3d son adet tarihine göre olan hamilelik haftan 4w4d ise kesenin büyüklüğüne göre olan hafta hepimizde aynısı var ikizle alakalı deil bu durumBen israrla orda iki tane kese goruyorum :)) ultrason kaginda da iki deger yaziyor. Biri yukarda 5w3d biri de asagida 4w4d diye :)) Bir bakin yahu su kagitlariniza sizde de iki tane hafta degeri mi yazıyor? Bebeğin görünmedigine eminim zaten canim sadece 2 kese goruyorum ben :))
Bu ay Rabbim kendimi sana teslim ettim senden gelen her seye raziyim veren de sensin alan da sensin, sen ne zaman dilersen o zaman gelecek biliyorum hayirli zamanda hayirli olani ver dedim. Hamile kaldim. Allahim bir ev bir araba nasip et fazlasinda gozum yok dedim. Cok alakasiz bir sekilde ev firsati cikti karsimiza ev aldik bebeği ogrendigimizin ertesi günü :) Araba zaten almistik borcunu ödüyoruz hala. Insallah ikizlerim de gelir de cocuk mevzusunu kapatirim bir kiz bir erkek gonlumden gecen :)İnslh canm ilk çocuk ikiz çok güzel olurdu valla hadi bakalm belkide dua kapıların açıktır kız bnada dua et saglila alaym bebeğimi kucağıma
Evet canim onu farkettm ama ben hala ultrasonda iki kese goruyorum. Cunku doktor kese diye ustteki kismi gosterdi sonra alttaki artili olan yerleri ölçtu gordugume eminim. Kagitta da iki tane siyah yer var. Hayırlısı olsun varsa zaten ilerleyen zamanlarda cikacak :)Canım 5w3d son adet tarihine göre olan hamilelik haftan 4w4d ise kesenin büyüklüğüne göre olan hafta hepimizde aynısı var ikizle alakalı deil bu durum
Hadi bakalm maşallah dualarn kabul olmus Rabbim iyisini bilir tabi. Bebeğinde kismtiyle gelmiş valla evde aldın hayırlı olsun ya ne guzl Allahım yüzüne baktı çok şükür ki . Bu duanda kabul olsun inslhh.. sağlıkla al bebeklerini kucağına inslhBu ay Rabbim kendimi sana teslim ettim senden gelen her seye raziyim veren de sensin alan da sensin, sen ne zaman dilersen o zaman gelecek biliyorum hayirli zamanda hayirli olani ver dedim. Hamile kaldim. Allahim bir ev bir araba nasip et fazlasinda gozum yok dedim. Cok alakasiz bir sekilde ev firsati cikti karsimiza ev aldik bebeği ogrendigimizin ertesi günü :) Araba zaten almistik borcunu ödüyoruz hala. Insallah ikizlerim de gelir de cocuk mevzusunu kapatirim bir kiz bir erkek gonlumden gecen :)
Sizlere de hep dua ediyorum canım. Insallah saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz once sen sonra ben :)Hadi bakalm maşallah dualarn kabul olmus Rabbim iyisini bilir tabi. Bebeğinde kismtiyle gelmiş valla evde aldın hayırlı olsun ya ne guzl Allahım yüzüne baktı çok şükür ki . Bu duanda kabul olsun inslhh.. sağlıkla al bebeklerini kucağına inslh
Hadi inslh Rabbim kucağımiza boş koymasın :)Sizlere de hep dua ediyorum canım. Insallah saglikla evlatlarimizi kucagimiza aliriz once sen sonra ben :)
❤Hadi inslh Rabbim kucağımiza boş koymasın :)
Bende hep oluyor ama bir de simdi ilac kullaniyorum progestan o hepten sersem ediyor:)Arkadaşlar baş dönmesi yaşıyor musunuz , yani dönüyor gibi değil ama hep sersem gibi .
Allah korusun yaa dikkat et kendineBende hep oluyor ama bir de simdi ilac kullaniyorum progestan o hepten sersem ediyor:)
Benim tansiyon dusuklugum oluyor hep hooooooop diye yigiliveriyorum doktorum cevreni uyar sen bayilirsan hemen ayaklarini diksinler havaya bi de duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et o kadar korkma dedi:)