- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.981
Emin olmadan söylemez belki dedim. Aslinda baska yeri gosterip baska olcum yapmasaydi aklimda bile yoktu keske bu ne diye sorsaydim doktora :)) Bence de tek yoksa soylerdi.Aynen bence de ama sen ikiz gibi dusunme doktor ikiz olsa soylerdi ikiz diye. Adamin ne garezi olacak yahu:)
Kesinlikle iki tane olsa soylerdi beden sag gosterip sol vursun yahu:) sen rahat ol zaten kese daha yeni olusmus baksana minicik biseyEmin olmadan söylemez belki dedim. Aslinda baska yeri gosterip baska olcum yapmasaydi aklimda bile yoktu keske bu ne diye sorsaydim doktora :)) Bence de tek yoksa soylerdi.
Sizler bebeğinizi görenler var mı aramızda kaçıncı haftada hangi ultrason ile gördünüz vajinal mi karından mı
Bu nefes artık bana yetmiyor yaaaa
Bak kuzum benimkiyle karşılaştırBen israrla orda iki tane kese goruyorum :)) ultrason kaginda da iki deger yaziyor. Biri yukarda 5w3d biri de asagida 4w4d diye :)) Bir bakin yahu su kagitlariniza sizde de iki tane hafta degeri mi yazıyor? Bebeğin görünmedigine eminim zaten canim sadece 2 kese goruyorum ben :))
Aklıma geldikçe yapıyorum. Diyaframdan almaya çalışıyorum ama bünye alışkın olmayınca baş dönmesi yapıyor.Nefes egzersizleri deniyormusun ?
Bazı doktorlar 9.hafta bitiminde folik asiti kesiyormuş bende doktora sordum yoo 12.hafta bitene kadar kullan dedi.Sağol canım bu folik asit ile ilgili o kadar olumsuz yazı okudumki korkumdan ilacı kestim. Başlasam iyi olucak :)
Sizler bebeğinizi görenler var mı aramızda kaçıncı haftada hangi ultrason ile gördünüz vajinal mi karından mı
Gerçekten mi çok sevindim inanılmaz derecede rahattım beni. Kalp atışlarını ne zaman duyacaksın yada duydun muBen 7 haftada gittim keseyi gösterdi bebek için daha erkenmiş canım 3 aydan sonra net görünürmüş
Canim o bende de yaziyor ama sol ustteki sata gore sag alttaki ultrasona gore haftasi bence. Cunku sol ustte yazan sata gore hesaplanan haftamBen israrla orda iki tane kese goruyorum :)) ultrason kaginda da iki deger yaziyor. Biri yukarda 5w3d biri de asagida 4w4d diye :)) Bir bakin yahu su kagitlariniza sizde de iki tane hafta degeri mi yazıyor? Bebeğin görünmedigine eminim zaten canim sadece 2 kese goruyorum ben :))
Gerçekten mi çok sevindim inanılmaz derecede rahattım beni. Kalp atışlarını ne zaman duyacaksın yada duydun mu
Bazı doktorlar 9.hafta bitiminde folik asiti kesiyormuş bende doktora sordum yoo 12.hafta bitene kadar kullan dedi.
Çok araştırdım 9.haftadan sonra bir yararı yokmuş.
Ben folic trio kullanıyordum içinde D vitamini ve kalsiyum da var. Doktor forbiol yazdı ama trioyu kullanmayı tercih ettim. daha olumlu yorumlar var. Hem 40 lira verip almışım bir kere :)
Ben 7+2 de karından ultrasonla gördüm canım ama herkes bir olmuyor daha erken görende var daha geç görendeSizler bebeğinizi görenler var mı aramızda kaçıncı haftada hangi ultrason ile gördünüz vajinal mi karından mı
Teşekkür ederim kızlar çok sağolun inşallah bende bir an önce görür ve duyarım. Allah'ın izniyle çok zorlu ve heyecanlı bi süreç bu yahuBen 7+2 de karından ultrasonla gördüm canım ama herkes bir olmuyor daha erken görende var daha geç görende
Aynen öyle canım zaten kalp sesini duyunca hamile olduğunu anlıyosun ve rahatça sevinebiliyorsun inş en kısa zamanda sende duyarsın sağlıklı olduğunu stres yapmaya hiç gerek yok üzülür bebişin yoksaTeşekkür ederim kızlar çok sağolun inşallah bende bir an önce görür ve duyarım. Allah'ın izniyle çok zorlu ve heyecanlı bi süreç bu yahu
Hayırlı olsun bebeğin.ins sağlıkla kucaginiza alrsnz.Ben yardmcı olaym.üstteki tarih senin son adetine göre hesaplanan.adete göre. 5+3 bebegin.doktorun ultrasonda olctugune gore de altta görünen 4+4 .aynı anda doktor bikac tane ultrason kağıdı verdiginde bile ultrasondaki ölcüm farklı olabilir.doguma kadar ultrasonda bebek bi iki hafta önde geride olabilir normal bunlar.bir de ultrasob kağıdında tek kese var.doktor kesenin boyutunu olcerken başladığı nokta ve bittiği noktayı artı olarak gösteriyo ultrason.Cidden neden iki tane hafta degeri yaziyor bu kagitta sende de oyle mi canim bir baksana.