2017 EKİM Anne adayları

Aynen bence de ama sen ikiz gibi dusunme doktor ikiz olsa soylerdi ikiz diye. Adamin ne garezi olacak yahu:)
Emin olmadan söylemez belki dedim. Aslinda baska yeri gosterip baska olcum yapmasaydi aklimda bile yoktu keske bu ne diye sorsaydim doktora :)) Bence de tek yoksa soylerdi.

Bak kuzum benimkiyle karşılaştır

Eklentiler

• IMG_5852.JPG
    36,4 KB · Görüntüleme: 52
Nefes egzersizleri deniyormusun ?
Aklıma geldikçe yapıyorum. Diyaframdan almaya çalışıyorum ama bünye alışkın olmayınca baş dönmesi yapıyor.
Nefes alamayınca da başım ağrıyor. Miniğim iyi olsun da razıyım napalım. Bu haftalarda olurmuş

Merhaba bende ekim annesi olcam kısmetse.8+1 haftalık hamileyim.Ama hiç bişey yiyip içemiyorum içim almuo sürekli uyuyorum

Sağol canım bu folik asit ile ilgili o kadar olumsuz yazı okudumki korkumdan ilacı kestim. Başlasam iyi olucak :)
Bazı doktorlar 9.hafta bitiminde folik asiti kesiyormuş bende doktora sordum yoo 12.hafta bitene kadar kullan dedi.
Çok araştırdım 9.haftadan sonra bir yararı yokmuş.
Ben folic trio kullanıyordum içinde D vitamini ve kalsiyum da var. Doktor forbiol yazdı ama trioyu kullanmayı tercih ettim. daha olumlu yorumlar var. Hem 40 lira verip almışım bir kere :)

Sizler bebeğinizi görenler var mı aramızda kaçıncı haftada hangi ultrason ile gördünüz vajinal mi karından mı

Canım ben tam 6 haftalıkken alttan ultrasonla gördüm. Kalp atışlarını da gördük ama daha çok yeni olduğu için duyamadık. Pıt pıt görünüyordu ama :) önümüzdeki salı günü de kalbini dinlemek için çağırdı doktor. Bu arada tahlillerim falan yapıldı tabi. Srn de bir an önce görür ve duyarsın inşallah. İçini ferah tut hayatım

Canim o bende de yaziyor ama sol ustteki sata gore sag alttaki ultrasona gore haftasi bence. Cunku sol ustte yazan sata gore hesaplanan haftam

Sağol canım ya birilerinden bunu duymak içimi rahatlattı :)

Teşekkür ederim kızlar çok sağolun inşallah bende bir an önce görür ve duyarım. Allah'ın izniyle çok zorlu ve heyecanlı bi süreç bu yahu
Aynen öyle canım zaten kalp sesini duyunca hamile olduğunu anlıyosun ve rahatça sevinebiliyorsun inş en kısa zamanda sende duyarsın sağlıklı olduğunu stres yapmaya hiç gerek yok üzülür bebişin yoksa

Ses duyma takintisi yok bende gormem yeterli attigini ki doktorumuz sesi acmadi ama elektro gibi ultraaonsa kalp ritmini gosterdi cizgi cizgi cikiyo oraya.... ama ben kalp atisini duyunca da rahatlamayanlardanim... napicam bilmiom

Cidden neden iki tane hafta degeri yaziyor bu kagitta sende de oyle mi canim bir baksana.
Hayırlı olsun bebeğin.ins sağlıkla kucaginiza alrsnz.Ben yardmcı olaym.üstteki tarih senin son adetine göre hesaplanan.adete göre. 5+3 bebegin.doktorun ultrasonda olctugune gore de altta görünen 4+4 .aynı anda doktor bikac tane ultrason kağıdı verdiginde bile ultrasondaki ölcüm farklı olabilir.doguma kadar ultrasonda bebek bi iki hafta önde geride olabilir normal bunlar.bir de ultrasob kağıdında tek kese var.doktor kesenin boyutunu olcerken başladığı nokta ve bittiği noktayı artı olarak gösteriyo ultrason.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…