- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.701
napıyosun canımm nasılsınnÖyle geldi
Sanada hayırlı kandiller canıım..
napıyım yaa vakit geçirmece kk daayy küsme banaaa
napıyosun bakalımmm
Kahvaltı yaptım oturuyorumnapıyosun canımm nasılsınn
yeni ifadeler çok tatlıııınapıyım yaa vakit geçirmece kk da
Kahvaltı yaptım oturuyorumSen napıyorsun bakalım
Allah kabul etsin canımmKandil gününde duamı ettim dileğimi diledim.Hepimizin duaları kabul olur inşallah kızlar
Günaydın canımgünaydın kızlar
Kahvaltımı yaptım canım anneannemle teyzem gelecek sakaryadn odamı toplamaya girişcemnasılsın canım napıyosun @MrsAlone
Sağol canımAllah kabul etsin canımm
günaydın kızlar
günaydın canım napıyosun nasılsın ? bizden başka kmse uğramıyor buraya artıkGünaydın kızlar
Standart takılıyorum canım iyiyim sengünaydın canım napıyosun nasılsın ? bizden başka kmse uğramıyor buraya artık
ya sorma bi sne bi ben diyorum yaStandart takılıyorum canım iyiyim senValla kimsecikler gelmiyor topik bomboş
Nsıl birşey bakıyorsun beğenebildin miiya sorma bi sne bi ben diyorum yaben de nişan elbisesi baktım haftasonuu
ya aslında a kesim veya prenses modellere bakıyorum. 2 tane arasında kaldım hatta karar bile vermiştim ama görümcem brz canımı sıktı bilmiyorm bakalm moralim bozuldu o yüzden..Nsıl birşey bakıyorsun beğenebildin mii
Ee nişan nerede olcak bi karar verebildiniz mi, yapacaksınız anladığım kadarıyla. Resmi varsa bana da at bakiyim bii.ya aslında a kesim veya prenses modellere bakıyorum. 2 tane arasında kaldım hatta karar bile vermiştim ama görümcem brz canımı sıktı bilmiyorm bakalm moralim bozuldu o yüzden..