- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.521
napıyosunuz
ben de çalışıyorum canımRenkli saç araştırması
Bir de dizimi bekliyorum türkçe altyazı çıksın diyeSen ?
ben de çalışıyorum canımbulabildin mi saç
kızlar slm size birşey sormak istiyorum. bayram seyran haricinde kv mi pek aramam ama dün akşam şöle bi aramal geldi içimden ama şom ağızlı gibi 6yıllık ilişkimi sanki 1yıllıkmış gibi abime sölemiştim haftasonu ve bunuda kvye sölemiş bulundum.işte saflık var bende biraz keşke sölemeseydim.işte kadının sesi filan değişti. onlar antepli biz sakarya.mesefe uzak sadece bikere gelebiliriz.ya büyük nişan olursa o zman kına olmaz filan dedi.bende zaten biz erkek arkadşmla hep bu şekil konuştuk benım annemde bu şekil biliyor dedim. neyse sonra niye bu kadar safsam abimde erkek arkadaşmla tanışmak istiyor dedim. ki abime erkek arkadaşımdan bahsederken o çocuk seninle tanışmak istiyor diye konuya girmiştim.neyse kv dedi ki abin ankaraya gelsin, benim sevgilim zaten her hafta ankaraya geliyor işte o vakitlerden birinde görüşürlermiş.yol uzakmış. ki kaynınvalideminde bildiği gibi sevgilim uzak şehirlere filan gayet gidiyor. ben anlamadım bu işi.şimdiden bu şekil konuşması normal mi benim ne yapmam gerek?
işte normalde bunları sölemek aklımda bile yoktu.çok cahilce davrandım.ama heycanlanınca böle konuşasım geliyor olur olmaz.o buluşma işi zaten sadece lafta birşey bende öylesine sölemiş bulundum da kvnın bu şekil davranmasını pek anlayamadımSelam canım benim anlamadığım tek nokta neden senin muhatabın kayınvaliden? Tamam iyi yapmışsın arada arayıp hal hatır sormak lazım elbette ama bunları sevdiğinle görüşsende abin ile görüşmesini beraber ayarlasanız hatta 2 erkek konuşsa da öyle buluşsa kayınvalidenle neden bunları konuştuğunu pek anlamadım ben
işte normalde bunları sölemek aklımda bile yoktu.çok cahilce davrandım.ama heycanlanınca böle konuşasım geliyor olur olmaz.o buluşma işi zaten sadece lafta birşey bende öylesine sölemiş bulundum da kvnın bu şekil davranmasını pek anlayamadım
Günaydın kızlarr
Ya işten yana sıkıntım yoktu ama patron olmayıp patron gibi davranan çok oldu. Sırf ortam yüzünden çıktım. Senden naber canımGünaydın canım hşgeldin naber nasılsın işten ayrılmışdın olmadı mı ?
Ya işten yana sıkıntım yoktu ama patron olmayıp patron gibi davranan çok oldu. Sırf ortam yüzünden çıktım. Senden naber canım
kendim seçtim canım ben pembeyi seviyorum yaRenk araştırmasındayım :)) Ama zaten kuaförde saç rengime göre uygununu söyler bence .
Sen kendin mi seçmiştin?
bence söz vs olaylarına kdr mesafeli ol derim .. uzun süreli ilişkilerde böyle oluyor ama..kızlar slm size birşey sormak istiyorum. bayram seyran haricinde kv mi pek aramam ama dün akşam şöle bi aramal geldi içimden ama şom ağızlı gibi 6yıllık ilişkimi sanki 1yıllıkmış gibi abime sölemiştim haftasonu ve bunuda kvye sölemiş bulundum.işte saflık var bende biraz keşke sölemeseydim.işte kadının sesi filan değişti. onlar antepli biz sakarya.mesefe uzak sadece bikere gelebiliriz.ya büyük nişan olursa o zman kına olmaz filan dedi.bende zaten biz erkek arkadşmla hep bu şekil konuştuk benım annemde bu şekil biliyor dedim. neyse sonra niye bu kadar safsam abimde erkek arkadaşmla tanışmak istiyor dedim. ki abime erkek arkadaşımdan bahsederken o çocuk seninle tanışmak istiyor diye konuya girmiştim.neyse kv dedi ki abin ankaraya gelsin, benim sevgilim zaten her hafta ankaraya geliyor işte o vakitlerden birinde görüşürlermiş.yol uzakmış. ki kaynınvalideminde bildiği gibi sevgilim uzak şehirlere filan gayet gidiyor. ben anlamadım bu işi.şimdiden bu şekil konuşması normal mi benim ne yapmam gerek?
öğlen oldu kızGünaydın kızlarr
İyi yapmışsın canım benim tam net belli değil ama 2-2,5 ay sonra söz olacak geç mi kaldım hazırlıklara diye düşünüyorumAnladım canım vardır öyle insanlar bilirim ..
Ne olsun bende bi değişiklik yok çalışmaya devam çeyiz için alacaklara ara verdim biraz hep para ver al olmuyo :) dinleniyorum :)
anca yetişir. millet teklif alıyo 1 hafta içinde söz yapıyor yahuİyi yapmışsın canım benim tam net belli değil ama 2-2,5 ay sonra söz olacak geç mi kaldım hazırlıklara diye düşünüyorum
Ay yok benim elim ayağıma dolaşıranca yetişir. millet teklif alıyo 1 hafta içinde söz yapıyor yahu
İyi yapmışsın canım benim tam net belli değil ama 2-2,5 ay sonra söz olacak geç mi kaldım hazırlıklara diye düşünüyorum
ben 1 günde tamamladım esas şeyleri. kendini telaşa sokmadan yap.Ay yok benim elim ayağıma dolaşırHazırlıksız gibi o ne öyle