2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bence daha var zamanın canım acele eetme yavaş yavaş
Benimde düşüncem hepsinin son ana sıkışmaması
Doğru söylüyorsun. bende elbise ayakkabı arayışına girdim ama ya çok sade ya söze ağır geliyor biraz zor beğenirim zaten. Aklım karmakarışık. Altından kalkamaycam gibi geliyor

Sıkışmaz hallolur canım panik yapma sen planlı programlı gidersen hepsi teker teker olur

Ben gideyim biraz elbiselere bakayım Toz pembe düşünüyorum uygun olur demi? Çok sade olmasını da istemiyorum ama ortasını tutturamıyorum

Olur canıım ama çokta açık renk olmasın göze bat biraz :)) Söze gelenlerde elbise giyerler belki biraz daha dikkat çekici olabilir Fuşya , saks mavi , mürdüm vs. gibi Bize de resim at

Olur canıım ama çokta açık renk olmasın göze bat biraz :)) Söze gelenlerde elbise giyerler belki biraz daha dikkat çekici olabilir Fuşya , saks mavi , mürdüm vs. gibi Bize de resim at
Bi bakınayım atarım canım içime sinenleri

Baktıklarımın arasında bi bunu hem sade hem şık buldum. Yada çok mu yazlık efil efil birşey gibi duruyor ya
Avm turu yapmam gerekecek sanırım

Dantelli olması kötü mü bide ona takıldım daha mı ağır olmalı ortayı tutturamıyorum

kendime söz için saç beğendiimmm

ama ufak değişikliklerle tabi :)

Eklentiler

• ca627792b19822329d46e184f54a593b.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…