- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.588
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.541
Benimde düşüncem hepsinin son ana sıkışmamasıBence daha var zamanın canım acele eetme yavaş yavaş
Doğru söylüyorsun. bende elbise ayakkabı arayışına girdim ama ya çok sade ya söze ağır geliyor biraz zor beğenirim zaten. Aklım karmakarışık. Altından kalkamaycam gibi geliyorben 1 günde tamamladım esas şeyleri. kendini telaşa sokmadan yap.
ben ilk elbisemi aldım 2 gün fln dolaştm sonra buldum.
sonra eminönüne gidip hediyelik ve tepsiyi hallettm akşam hazırladım. etiketlerini tasarladım bastım yapıştırdım.
sonra fotoğraflı tepsi ve damat fincanını hallettim
en son sözün olacağı hafta içi lokum yaptık pastayı sipariş ettim. her şeyi adım adım hallettim yani. telaş yapma. bizimde 2.5 ay oldu tekliften sonra ama benmki 2 haftada da hazır olurdu yani
Benimde düşüncem hepsinin son ana sıkışmaması
Doğru söylüyorsun. bende elbise ayakkabı arayışına girdim ama ya çok sade ya söze ağır geliyor biraz zor beğenirim zaten. Aklım karmakarışık. Altından kalkamaycam gibi geliyor
Ben gideyim biraz elbiselere bakayımSıkışmaz hallolur canım panik yapma sen planlı programlı gidersen hepsi teker teker olur
Ben gideyim biraz elbiselere bakayımToz pembe düşünüyorum uygun olur demi? Çok sade olmasını da istemiyorum ama ortasını tutturamıyorum
Bi bakınayım atarım canım içime sinenleriOlur canıım ama çokta açık renk olmasın göze bat biraz :)) Söze gelenlerde elbise giyerler belki biraz daha dikkat çekici olabilirFuşya , saks mavi , mürdüm vs. gibi Bize de resim at
Ayy çok heyecanlandmm inşallah güzel gönlüne göre bulursunnnBi bakınayım atarım canım içime sinenleri
Dantelli olması kötü mü bide ona takıldım daha mı ağır olmalı ortayı tutturamıyorum
elbiseni seçtin miikendime söz için saç beğendiimmm
ama ufak değişikliklerle tabi :)
elbiseni seçtin mii