2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

inşallah kötü bişey çıkmaz ikisinden de aklım sizde benim aynı canım işteyim. etiketlendiğimiz konu çok hoşuma gitti sağlık herşeyden önemli sonucta onu okuyodm bende

inşallah kötü bişey çıkmaz ikisinden de aklım sizde benim aynı canım işteyim. etiketlendiğimiz konu çok hoşuma gitti sağlık herşeyden önemli sonucta onu okuyodm bende
evet canım bende o süreçteyim bakalım sonuçlarımı bekliyorum gerçekten ara ara kontrol etmek lazım ben tesadüfen farkettim kitlemi

iyiyim canım işteyim bütün siteler kapatılmış bi kadınlar klubu acık bırakılms ne hikmetse sen nasılsın napıyosun haber var mı bizim kızdan

Kız yine mi sen valla yok kurtuluşş
Şaka bi yana sağol canım düşündüğün için tasarimcibayan zaten açıklamış arkadaşın durumunu..
Ablamda iyi çok şükür canım merak edilecek bişey yok şuan parça aldılar ,5 gün sonra sonucu çıkıcakmış inş temiz çıkar evde şimdi yediklerine dikkat et bi kaç gün demiş dr. hayırlısı olsun herşey için
Sen naptın çıktın mı işten?

günaydın
bende pazartesi elbisemin siparişini vericem bakalım bu kadar hazırlıktn sonra ayrılırsak falan lahrolurum ben

kuzum elbiseyi netten alcktm modelde secmiştim ama siteyle ilgili kötü yorumlar okuyunca vazgectm burdan avm den bakıcam artık çünkü tarih kesinleşti gibi bişey oldu mayıs sonu gelcekler en azndn elbiseden yana kafam rahat olsun

ben dün ablamın nişanı için forewer newde b iki elbise denedinm. tekrar sözüm olsa alırdım aşırı beğendm

Valla ben hiç almadım forever dan o kadar param olmadı oldu da ben kıyamam bi elbiseye o kdr para vermeye bence çok pahalı

Günaydın kızlar 12 saat çalışmaktan ne buraya bakabildim ne kendime zaman ayırabildim. Koşarak uzaklaştım işten
Ben yokken neler oldu neler yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…