- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.494
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.501
şuan bi gelişme yok hala durum bıraktığın gibi çocuktan ses seda yok yanihayırlısı neyse o olsun..
Orya nında ablasından haber bekliyoruz dua ette iyi geçsin canım..
bu kdr gelişme yok başka sende ne var ne yok
evet canım bende o süreçteyim bakalım sonuçlarımı bekliyorum gerçekten ara ara kontrol etmek lazım ben tesadüfen farkettim kitlemiinşallah kötü bişey çıkmaz ikisinden de aklım sizdebenim aynı canım işteyim. etiketlendiğimiz konu çok hoşuma gitti sağlık herşeyden önemli sonucta onu okuyodm bende
evet canım bende o süreçteyim bakalım sonuçlarımı bekliyorum gerçekten ara ara kontrol etmek lazım ben tesadüfen farkettim kitlemi
iyiyim canım işteyim bütün siteler kapatılmış bi kadınlar klubu acık bırakılms ne hikmetsesen nasılsın napıyosun haber var mı bizim kızdan
şuan bi gelişme yok hala durum bıraktığın gibi çocuktan ses seda yok yanihayırlısı neyse o olsun..
Orya nında ablasından haber bekliyoruz dua ette iyi geçsin canım..
bu kdr gelişme yok başka sende ne var ne yok
Allah korusun canım.. Elbiseyi nerden alcaksın atsana bana da bakaymmgünaydın
bende pazartesi elbisemin siparişini vericem bakalım bu kadar hazırlıktn sonra ayrılırsak falan lahrolurum ben
ben dün ablamın nişanı için forewer newde b iki elbise denedinm. tekrar sözüm olsa alırdım aşırı beğendmkuzum elbiseyi netten alcktm modelde secmiştim ama siteyle ilgili kötü yorumlar okuyunca vazgectm burdan avm den bakıcam artık çünkü tarih kesinleşti gibi bişey oldu mayıs sonu gelcekler en azndn elbiseden yana kafam rahat olsun
bak bak hemen :)diyosuuunbkm bi nettn neler varımış
Ben 100 e aldım çoğu dandik yerdende kaliteliValla ben hiç almadım forever dan o kadar param olmadı oldu daben kıyamam bi elbiseye o kdr para vermeye bence çok pahalı
Evet yavrum çıktımKIIZZ NASIL UZAKLASTN İŞİ Mİ BIRAKTIN YOKSAMM