2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Bence daha var zamanın canım acele eetme yavaş yavaş :KK70:
Benimde düşüncem hepsinin son ana sıkışmaması :KK53:
ben 1 günde tamamladım esas şeyleri. kendini telaşa sokmadan yap.
ben ilk elbisemi aldım 2 gün fln dolaştm sonra buldum.
sonra eminönüne gidip hediyelik ve tepsiyi hallettm akşam hazırladım. etiketlerini tasarladım bastım yapıştırdım.
sonra fotoğraflı tepsi ve damat fincanını hallettim
en son sözün olacağı hafta içi lokum yaptık pastayı sipariş ettim. her şeyi adım adım hallettim yani. telaş yapma. bizimde 2.5 ay oldu tekliften sonra ama benmki 2 haftada da hazır olurdu yani
Doğru söylüyorsun. bende elbise ayakkabı arayışına girdim ama ya çok sade ya söze ağır geliyor biraz zor beğenirim zaten. Aklım karmakarışık. Altından kalkamaycam gibi geliyor :KK47:

Benimde düşüncem hepsinin son ana sıkışmaması :KK53:

Doğru söylüyorsun. bende elbise ayakkabı arayışına girdim ama ya çok sade ya söze ağır geliyor biraz zor beğenirim zaten. Aklım karmakarışık. Altından kalkamaycam gibi geliyor :KK47:

Sıkışmaz hallolur canım panik yapma sen planlı programlı gidersen hepsi teker teker olur :KK66: :KK66:

Ben gideyim biraz elbiselere bakayım :KK53: Toz pembe düşünüyorum uygun olur demi? Çok sade olmasını da istemiyorum ama ortasını tutturamıyorum :KK53:

Olur canıım ama çokta açık renk olmasın göze bat biraz :)) Söze gelenlerde elbise giyerler belki biraz daha dikkat çekici olabilir :KK66: Fuşya , saks mavi , mürdüm vs. gibi :KK66: Bize de resim at

Olur canıım ama çokta açık renk olmasın göze bat biraz :)) Söze gelenlerde elbise giyerler belki biraz daha dikkat çekici olabilir :KK66: Fuşya , saks mavi , mürdüm vs. gibi :KK66: Bize de resim at
Bi bakınayım atarım canım içime sinenleri :KK23:

ljpgRJ.jpg

Baktıklarımın arasında bi bunu hem sade hem şık buldum. Yada çok mu yazlık efil efil birşey gibi duruyor ya :110:
Avm turu yapmam gerekecek sanırım:110:

Dantelli olması kötü mü bide ona takıldım daha mı ağır olmalı ortayı tutturamıyorum :mad:

kendime söz için saç beğendiimmm :KK68::KK68:

ama ufak değişikliklerle tabi :)

Eklentiler

• ca627792b19822329d46e184f54a593b.jpg
    ca627792b19822329d46e184f54a593b.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 39
X