2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Gülmek serbest ağlamak yok :KK70:

:KK70: :KK70: Her yanımı sivilce bastı zaten mayın tarlasına döndüm :KK70: Geçen bir de tuzlu mısır yediim oof dayanamadım napiim cipste yemiyorum kaç aydır :KK70: babam girdi kanıma markette alalım mı dedi yaa dedim hadi hadi at arabaya dedi attım :KK70:

:KK70: :KK70: Her yanımı sivilce bastı zaten mayın tarlasına döndüm :KK70: Geçen bir de tuzlu mısır yediim oof dayanamadım napiim cipste yemiyorum kaç aydır :KK70: babam girdi kanıma markette alalım mı dedi yaa dedim hadi hadi at arabaya dedi attım :KK70:
Ben iki haftadır cips yemiyorum çok duygusalım :KK43: Düğüne kadar kilo vermem lazım ama hala yerimde sayıyorum :KK43: Sen yiyebilirsin senin abartı kilon yok ki :)

Ben iki haftadır cips yemiyorum çok duygusalım :KK43: Düğüne kadar kilo vermem lazım ama hala yerimde sayıyorum :KK43: Sen yiyebilirsin senin abartı kilon yok ki :)

Neden duygusalsın canım hayırdır ?
Daha vermek için zamanın var canım ye sen arada yürüyüş yap ama en iyisi o :KK66:
Ama sivilce yapıyo işte herşeyyy :KK47:

Benim de aklıma yatan bu değiştirme imkanı veriyor olmaları, çünkü benim fikrim çok değişir :KK70:
Günlük için beğendim ben de ama nette bulamadım alırsam eğer atarım size de..
Ben set olarak oradan aldım valla inşallah pişman olmammm
Benim gondoldu, ben o yüzden gondol diyorum kesinlikle:KK51:
Sonrada içine gül yaprakları koyup konsola koyacağım :KK51:
Benmde aklıma gondol yatıyooor

kızlar günaydınlar bakın ben bunlardan istiyorum cuklatlar için :KK70:

Eklentiler

• [img][5][1][900x1234].jpg
    [img][5][1][900x1234].jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 27
  • zeyve-gumus-dikdortgen-buyuk-cam-tabak--meyvelik-dekoratif-tabaklar-32353.jpg
    zeyve-gumus-dikdortgen-buyuk-cam-tabak--meyvelik-dekoratif-tabaklar-32353.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 35
günaydın kızlar nasılsınız
ya bende bi krıgınlık hastalık var bi toparlayamadım yarında ankaraya gideceğim nolur dua edinde iyileşeyim :mad:
sözde cebimde peçeteyle gezmek istemiyorum:oops::KK57:

X