- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.381
Aynen öyle diyorum
Ben mi idare edicem Hhahahhah kıız ben gülerim herşeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle diyorum
Gülmek serbest ağlamak yokBen mi idare edicem Hhahahhah kıız ben gülerim herşeye
Gülmek serbest ağlamak yok
Ben iki haftadır cips yemiyorum çok duygusalım Düğüne kadar kilo vermem lazım ama hala yerimde sayıyorum Sen yiyebilirsin senin abartı kilon yok ki :)Her yanımı sivilce bastı zaten mayın tarlasına döndüm Geçen bir de tuzlu mısır yediim oof dayanamadım napiim cipste yemiyorum kaç aydır babam girdi kanıma markette alalım mı dedi yaa dedim hadi hadi at arabaya dedi attım
Ben iki haftadır cips yemiyorum çok duygusalım Düğüne kadar kilo vermem lazım ama hala yerimde sayıyorum Sen yiyebilirsin senin abartı kilon yok ki :)
Cips yiyemiyorum diyeNeden duygusalsın canım hayırdır ?
Daha vermek için zamanın var canım ye sen arada yürüyüş yap ama en iyisi o
Ama sivilce yapıyo işte herşeyyy
Cips yiyemiyorum diye
Günde 15 dakika yürüyorum bence yeterli
Yettiği kadar valla Ben zaten yürümeyi sevmiyorum, gece yemeyi kessem karbence yetmezz ben pazar sabahları 1 saat yürüyorum :)
Yettiği kadar valla Ben zaten yürümeyi sevmiyorum, gece yemeyi kessem kar
Ay en sevdiğim gece iki üç ölümüne yiyebilirimYok artık gece kalkıp bişiler yiyorum deme
Ay en sevdiğim gece iki üç ölümüne yiyebilirim
Ben hep o saatte acıkırım ki :) Makarna yaparım kısır yaparım cips varsa cips yerimKusura bakma canm yazamadım bidaha
İnanamıyorum şoktayım şuan :))) o saatte yenir mi yemek ne yiyosn
Ben hep o saatte acıkırım ki :) Makarna yaparım kısır yaparım cips varsa cips yerim
İşte bu kursa başladığımdan beri yemiyorumKız iyi misin sen o yüzden kilo alıyon demekk bari gece yeme :))
Ben set olarak oradan aldım valla inşallah pişman olmammmBenim de aklıma yatan bu değiştirme imkanı veriyor olmaları, çünkü benim fikrim çok değişir
Günlük için beğendim ben de ama nette bulamadım alırsam eğer atarım size de..
Benmde aklıma gondol yatıyooorBenim gondoldu, ben o yüzden gondol diyorum kesinlikle
Sonrada içine gül yaprakları koyup konsola koyacağım
Gondol iyidir bence :)Ben set olarak oradan aldım valla inşallah pişman olmammm
Benmde aklıma gondol yatıyooor
İşte bu kursa başladığımdan beri yemiyorum
dimi yaaGondol iyidir bence :)
ayy bunlarda güzelmiş yakızlar günaydınlar bakın ben bunlardan istiyorum cuklatlar için