- 15 Mart 2016
- 384
- 315
- 37
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.141
öyle de tesadüf diyelim ozaman ben yine o sokaktan geçmeyeyim acayip tırstımayy fala inanma falsızda kalma demişler
ama bosver bosver çok günah rabbimden başka kim bilebilir ki geleceği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle de tesadüf diyelim ozaman ben yine o sokaktan geçmeyeyim acayip tırstımayy fala inanma falsızda kalma demişler
ama bosver bosver çok günah rabbimden başka kim bilebilir ki geleceği
öyle de tesadüf diyelim ozaman ben yine o sokaktan geçmeyeyim acayip tırstım
bu kadın zaten ürkütücü kısa zayıf uzun sarı saçlı kürek gibi tırnaklı ful makyajlı su falına bakmıştı dua okuyarak bakıyoay bende cok korkarm oyle seyler bizim köyde bi kadın var bakar ve bilr annem küçükken ona gönderirdide bahcesine giremez dış kapıdan seslenirdm
zaten bende öyle yaptım faceden beni buldu uzak duruyorum ve falcıdan acayip korktum birdaha sokağından bile geçmem
bu ne yaaaaaaaa ama diğer söyledikleri çıkarsa süper yanii
kadının özel fal odası var duvarda ilginç resimler kırmızı birkoltuk var müşteri oturuyor beyaz oval masa birde kendisinin oturduğu puf kırmızı sandalye ilginç ışıklandırma birde çıkarken demezmi iyi haberlerini bekliyorum bak sen buraların adamı değilsin yıldızın zengin ona göre dediiiay bide öyle falllll
kadının özel fal odası var duvarda ilginç resimler kırmızı birkoltuk var müşteri oturuyor beyaz oval masa birde kendisinin oturduğu puf kırmızı sandalye ilginç ışıklandırma birde çıkarken demezmi iyi haberlerini bekliyorum bak sen buraların adamı değilsin yıldızın zengin ona göre dediii
uzak dur pis seytan deseydın
selam kızlarrrrr bende varımm nasipse 2017 nin başında
hoşbuldum canımhoşgeldin cnm inşallah nasip olur sanada bizede
ee yaş kaç var mı söz nişan bişeyler :)
hoşbuldum canım
24 yaşındayım , mayısta söz olacak inşallah senin
amin hayırlısı olsun kaç yaşındasınhadi hayırlısı bizde mayıs sonu düşünüyoruz bakalım olursa nereye gelin gidiyosn :)
amin hayırlısı olsun kaç yaşındasın
istanbuldayım aynı şehirde olucam sen
anladım canım , inşallah hemen gelir o günlerBENDE 23 YAŞINDAYIM YANİ YIL OLARAK DAHA HAZİRANDA GİRCM
BENDE BURSADAYIM BENDE AYNI ŞEHİRDE KALCAM NE ÇOK BENDE DEDİM
KISMETSE SENEYE EVLENEBİLRSEK EVLENCEZ
anladım canım , inşallah hemen gelir o günler
bende çalışıyorum dediğin gibi akşam tel den girmiyorum pekay inşallah yaaa :) bu arada bn calışıyorm akşamları giremiyrm buraya evdeki neti kapattırdım telefondan da zor geliyo :) ee ne giycn istemede sözde karar verdin mi hazırlıga basladın mı
İste o 2017 gelini ben olacağım insallah :)