- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #1.181
Şu an net bisey yok ama 2017 temmuz hayirlisiysaAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)) Eee e düğün ne zaman belli mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu an net bisey yok ama 2017 temmuz hayirlisiysaAllah tamamına erdirsin hayırlısıyla :)) Eee e düğün ne zaman belli mi?
maşallah 6,5 yıl mı
bende 24 yaşında istanbuldayım
iyiyim teşekkürler senNasılsınız :))
Şu an net bisey yok ama 2017 temmuz hayirlisiysa
maşallah maşallahAynen canım 6,5 yıllık :))
Çok mu geç kalmışız üniversite yıllarından geliyo ilişkimiz maşallahımız var
iyiyim teşekkürler sen
Salonlarin doluluk oranina gore degisir tarih :)Hayırlısı olsunda tarih önemli değil bizde bu sene diyoruz bakalım daha net bi tarih yok :)
maşallah maşallah
evlenin artık
Salonlarin doluluk oranina gore degisir tarih :)
hadi ya bende şimdi ara öğünümü yiyorm altınbaşak bisküviİyiyimm ama acıktım sanırım karnımın guruldaması ile anladım ki daha yemek yemedim
Bizim daha askerlik var bi yil of ya. Yarin gidiiyor askere ve cok mutsuzum.Aynen bizimkilerde bakıyodu salon henüz bi haber yok ama bakalım beklemedeyim
hadi ya bende şimdi ara öğünümü yiyorm altınbaşak bisküvi
Bizim daha askerlik var bi yil of ya. Yarin gidiiyor askere ve cok mutsuzum.
evet benimde abartı bişeyim yok ama biraz vermem gerekSende @curly939393 gibi misin? O da kilo vermem lazım diyip duruyo sanki kiloluymuş gibi
Afiyet olsun yarasın
hadi ya allah kavuştursun canımBizim daha askerlik var bi yil of ya. Yarin gidiiyor askere ve cok mutsuzum.
evet benimde abartı bişeyim yok ama biraz vermem gerek
Sende @curly939393 gibi misin? O da kilo vermem lazım diyip duruyo sanki kiloluymuş gibi
Afiyet olsun yarasın
göbek var sadece biraz ah ahÖlçülerin nediir :) Bence çok değilsindir genelde kızlar der ya kilo vermem gerek diye kesin öyle bişi buda
Allah kavuştursun canım deme öyle , sayılı gün çabuk geçer derler sıkıntılı dönemlerin olsa da geçicek en sonunda iyi düşün sen.Kısmet olursa nereye gidiyo ?
amin canim sagolhadi ya allah kavuştursun canım