2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

İŞ GÜÇ İŞTE KUZUM. BELİM ÇOK AĞRIYO OTURAMIYORUM DOĞRU DÜZGÜN:110:

ben de iyiym bebeğim.. çalışıyorum brz yoğunum sergiler tasarımlar çekimler vs.. senin nasıl gidiyo

Kolay gelsin canım çok yorma kendini .. Valla bizde şantiye alıp duruyoruz başlıcaz biraz biraz sıkıntı eleman olmaması 8 elemanımız var yetmiyo ama napcaz bilmiyorum

Kolay gelsin canım çok yorma kendini .. Valla bizde şantiye alıp duruyoruz başlıcaz biraz biraz sıkıntı eleman olmaması 8 elemanımız var yetmiyo ama napcaz bilmiyorum

inşaat derken canım tesisat elektrik falan mı yoksa binalar mı size ait ? zor işler gercekten

evlenmek istiyorum ama aday adayı bile yok geçen bi falcıya gitmiştim bu yıl sonuna doğru nişan 2017 mayısta düğün var dedi :KK45::KK45::KK45:

Hehehehhe hayırlısı olsun inşallah falcı dediyse vardır bi bildiği :KK70: :KK70: :KK70:

inşaat derken canım tesisat elektrik falan mı yoksa binalar mı size ait ? zor işler gercekten

Yok kuzum mesela yeni bi banka yapılmış inşaatı bizde klimalarını döşüyoruz vrf tesisat borulama vs. projede var işin içinde tabi hepsini hesaplamamız gerekiyo :)

eveettt camın köşesine carptım pazar günü. sonucta temizlik bnm neyime :KK45:

Çok geçmiş olsn canım yaa dikkat et sen gezseydin ya o gün temizlik nerden çıktı :KK70:

mesela serkanı tanıyormusun uzak dur dedi yok dedim öyle biri yok falan ozaman tanıyacaksın 1.78 boyunda ince biri elinin tersi ile it dedi
arkadaşım beni kuzeni ile tanıştırdı erkan 1.78 boyunda ve keşke falcıyı dinleyip elimin tersi ile itseydim Orya Orya

X